Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Toparlamak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistemimde

Anakartım Gigabyte 970A-UD3P

işlemcim AMD FX - 8320 Eight Core Processor ( 8 CPUs) , 3.5 Ghz

Ekran kartımı değiştirmiştim Şuan NVIDIA GeFORCE GTX 1060 6 GB kullanıyorum ekran kartımı değiştirince güç kaynağımı da değiştirmek zorunda kaldım fakat o şuan aklımda değil lazım olursa kasayı açıp kaç watt olduğuna bakabilirim

Ram leri 2 adet 8 GB lik muhtemelen DDR 3 onlara da bakmadım açıkcası pek de anlamıyorum :D

Mevcut sistemim bu şekilde, ama ben bilgisayarımın işlemcisini değiştirmek istiyorum genelde oyun için kullandığımdan bazı yeni oyunlarda problem yaşıyorum biraz araştırdığımda ram ve işlemci kaynaklı problemler olduğunu gördüm almak istediğim işlemci şimdilik AMD Ryzen 5 3600X 3.8/4.2GHz AM4 ama anakartım sanırım AM4 desteklemiyor bu yüzden anakartı da değiştirmem gerek almak istediğim anakart MSI B450 GAMING PLUS MAX ya da GIGABYTE B450 AORUS ELITE bu iki karttan birini ya da sizin önereceklerinizden birini alıyor olsam değiştirmem gereken diğer parçalar neler olur ? mesela ramlerimi de DDR 4 yapsam iyi olur mu ? ekran kartım bu anakartlara uyar mı ? güç kaynağımı da değiştirmek zorunda kalır mıyım ? bunlarla alakalı kafamda bir sürü soru var

Yardımlarınızı rica ederim.

Şimdiden teşekkürler :D

• Kardeşim bende monitör alacağım ama çok arada kaldım amazonda bir tane buldum indirim bitmeden almak istiyorum ama kimsedende yanıt gelmedi
    www.amazon.com
    Amazon.com: Sceptre E248W-19203R 24" Ultra Thin 75Hz 1080p LED Monitor 2x HDMI VGA Build-in Speakers, Machine Black (Wide Viewing Angle 178˚ (Horizontal) / 178˚ (Vertical): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/gp/product/B0773ZY26F/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B0773ZY26F&linkCode=as2&tag=40furkan-20&linkId=d25320c4cfe3ba792c8654cf3ae87b7e

eğer monitörden anlıyorsan bakabilirsin iyi dersen bu akşam alacağım bence ucuz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKranG -- 10 Nisan 2020; 14:51:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.