Şimdi Ara

Yeni bilgisayarımda tüm oyunlar error veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımın hesabından yazıyorum yeni bilgisayar topladım, fakat şöyle bir sorunum var; bilgisayarda oyunlar açılıyor ama bir süreden sonra oyunlar donuyor ve her oyunda aynı sorun oluyor örnek olarak battlefield 3, hitman... Grafik kartını güncelleyerek kurtulmayı denedim fakat malesef yemedi. Aklınıza gelen çözümler varsa lütfen yardım edin.

Sistem özellikleri

i5 işlemci (3.4ghz)
    8gb ram
    amd hd7850
    sata 3 1tb

(Daha detay gerekirse sormanız yeterli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Kaan -- 28 Aralık 2012; 19:39:34 >

• Driverlarını yüklemişsindir muhakkak ama, hiç çözürlüğü düşürüp oynamayı denedin mi? Belki high da kastığından pc kendini kapatıyordur. (Gerçi 7850 , bf3 e mayın tarlası muamelesi yapıyordur ama benimki sadece fikir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CH0PPER -- 27 Aralık 2012; 19:54:11 >
  • Şimdi aklıma geldide, belki bios u güncellemen gerekiyordur
  • Şimdik bios u daha denemedim, everstin ultimate edition ı yükledim ve sıcaklıklara bakarak (cpu-gpu dahhil) gözetledim, bf3'te en fazla 60 derece görmesine rağmen siyah ekran geldi ve pc dondu, sadece oyunlarda oluyor bu durum. Hala bios mudur sorun diyorsunuz? çünkü pc daha 1 hafta doldurdu dolduracak. Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.