Alternatif önerileriniz nelerdir? |
Yeni BİMCell paketleri (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dost mega miş
15gb neresi mega. 20gb neydi o Zaman ultra mega mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam yaptın yaptın içeriği bari düşürme. Resmen kullanıcıya hakaret etmek bu. Kullanılmaz bu saatten sonra. Geri adım atacaklarını da sanmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gramajı düşür zamı yapıştır. Bir kere de şaşırtın bizi ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imam cemaat metaforu tam gaz devam ediyor..
-
İmam gazlarsa, cemaat yanlar
BİMCell bitti bu fiyatlarla, Teknosacell'e devam
Aynen öyle, ama bence millet 35 lira ona vericeğine Turkcell'e verse daha mantıklı değil mi?
5 gb 30 tl turkcell
RaHat paketi diyorsun sen hocam, aynen oda mantıklı taahhüt de yok, diledikleri zaman çıkış yapabilirler
yok hiç gülünecek bir durum değil bu 4 koldan soyuluyoruz maddi ve manevi olarak. Kimse de dur demiyor gelen yapştırıyor zammı, akabinde içeriği de kısıyor. teknosacell de birkaç ay sonra fırlatır zammı kesin.
-
Şuan tek mantıklı paketler ;
Turkcell Akıllı 20 GB 59 TL
Turkcell GNÇ 60 GB 95 TL
Vodafone Red 20 GB 55 TL
Vodafone Red 40 139 TL
Vodafone Limitsiz Redli 5 Mbps 129 TL
TT Prime 40 119 TL
Pttcell 25 GB 55 TL
TeknosaCell 12 GB 35 TL
TeknosaCell de yapıştırır. Kimse güvenipte geçmesin bence. Şuan için Ben Vergi yok. 23 TL den devam ediyorum. Kapanana kadar kullanırım. (Tarifeyi)
*Olumsuz bir durum olmazsa..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bimcell hattımda 40 liraya yakın bakiye var. teknosacell e geçersem bu bakiye de yüklenir mi hatta yoksa uçar mı?
biraz daha bekleyip duruma göre geçmeyi düşünüyorum çünkü bir akıllı biz değiliz onlar da hesap etmiştir geçişlerin olacağını. ona göre zamcığı patlatırlar.
-
yıl 2022 20 gb bile paket yok
dünyada kotalı internet mi kaldı allah belasını versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 29 Temmuz 2021; 19:41:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yollarını bilirseniz gb çok, ben tt prime 30 gb 1000 dk 29 tl kullanıyorum + olarak da 30 gb 9 tl alıcam, 37-38 liraya 60 gb internet olucak.
Ya nasıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Yollarını bilirseniz gb çok, ben tt prime 30 gb 1000 dk 29 tl kullanıyorum + olarak da 30 gb 9 tl alıcam, 37-38 liraya 60 gb internet olucak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paketmatik ten 30 GB teklifi gelebiliyor, gece veya hafta sonları geçerli olarak, aylık ve taahhütsüz oluyor. Gece aylık 30 GB 15₺, hafta sonu aylık 30 GB ise 19₺. Tarifene de en az %20 indirim kapabilirsin blöf yaparak
Bak benim hayalimde ki kombinasyon şöyle hocam.
*25 GB Prime 29 ₺
*Paketmatik Hafta Sonu 30 GB 9 ₺
*Aylık 10 GB 5.10 ₺
*Sil Süpürden 5 GB 0 ₺
43 Liraya 70 GB
Teknosacell pek ümitlenmeyin bence paket kaydınızı yaptıysanız devam etmek daha mantıklı,teknosacellde de fiyatlar sabit kalmaz en iyi ihtimal yılbasında zam gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X