3 Ay kadar önce yeni bir apartmana taşındık, AVM yanı ve yan apartmanın fiber kullanabilmesine rağmen sorgu yaptırdğımda altyapı yok deniyor. Evin içine kadar çekilmiş fiber kabloda var evde. Şu anlık yerel bir ISS'den kablosuz olarak fahiş sayılabilecek fiyatlara kötü bir internet deneyimi yaşıyoruz. Müdürlüğe gideceğim en hızlı şekilde altyapı gelmesi için ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Konun benim gibi sıkıntı yaşayanlara çözüm olması dileğiyle, iyi forumlar. |
Yeni Bina'da fiber kablo olmasına rağmen altyapı sorunu
-
-
Hocam genelde port olmadığı durumlarda altyapı yok denilebiliyor ayrıca nadir de olsa sistemsel hatalardan da altyapı yok olarak gözükebiliyor. En doğru çözüm için bölgenize bakan müdürlüğe gidip bilgi alın, kabloların olduğunu altyapının olduğunu belirtin yardımcı olmaya çalışırlar.
Yan apartmanda altyapı olması durumuysa size çok faydası olmuyor genelde, oturduğumuz eski evde bütün apartmanlarda internet varken bizim apartmanda port yoktu ve yolun karşısındaki apartmana internet başvurusu yapıp oradaki ankastreden kablo çekmek zorunda kalmıştık.
-
Geçmiş olsun keşke taşınmadan önce altyapı var mı diye baksaydiniz. Yan apartmanda olması bir şeyi değiştirmez sizin binada yoksa bitti o iş. -
sizin apartman da fiber kablo var mı ?
nasıl konu açıyorsunuz anlamıyorum dersin yan apartman da fiber var bizim bina da fiber kablo hazır altyapı yok deniliyor veya bizim apartman da fiber kablo yok dersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 19 Ekim 2020; 11:58:52 > -
kutu takılmadan görünmüyor bizimki kutu takıldı akşamına göründü
-
"Evin içine kadar fiber kablo var" yazmıştım. Eğer karışık ve anlaşılmayacak bir biçimde yazmışsam kusura bakmayın.
-
Yan apartmanın altyapısı ile internet almak nasıl oluyor? Bu çözümü Telekom mu sundu yoksa komşunuzla konuşup anlaşarak mı yaptınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer_hatay"Evin içine kadar fiber kablo var" yazmıştım. Eğer karışık ve anlaşılmayacak bir biçimde yazmışsam kusura bakmayın.
önemli değil eve kadar fiber var değil mi bina kutu var mı ? veya binaya fiber geliyor dış hat turuncu veya ve siyah beyaz da olabilir ?
-
Hocam dsmarttan almıştık o zaman. Türk telekom izin vermiyormuş. Yan apartmandaki ankastreden çekseydik çok belli olmayabilirdi ancak bizimkisi karşı apartmandı ve yolun ortasına kablo germiştik birkaç defa Türk telekom kabloyu kesince biz de pes edip iptal ettirdik
-
Kontrol ettim altyapı geçmemiş obk kablolar boşta duruyor. Fakat sokakta fiber var turktelekom'u sıkça rahatsız edeceğim anlaşılan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X