Bildirim
Yeni bir ALGI operasyonu daha.... (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sen veya siz istesenizde istemesenizde, kabul etsen de etmesen de Beşiktaşa son 20 yılda dünya yıldızları gelmiştir. Algınız bitti. Bittttiiiiiiii
Kabul etmekten başka çareniz yoook. Seviyorum fenerlilerle uğraşmayı yav Hatta şu gif bile fenerlilere güzel gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. devre başladı, Fenerbahçemize başarılar dilerken, yazılması gereken bir kaç şey daha var.
Konumuz bilindiği üzere, fikstürdeki maçlar nedeniyle oluşan lig sıralamasına dikkat çekmek için açılmıştı.
O halde devam edelim;
Yine aynı takımlarla ilk maçları yapacağız, herkes bu ilk 6 haftanın nasıl geçileceği ve şampiyonluğa etkisi konusunda hemfikir.
Ancak unuttukları şu,
Fb bu zorlu ilk 6 hafta puan kaybetse dahi, sonrasında rakiplerimizde bu rakiplerle oynayacak.
ayni sonuçta ilk 6 hafta puan kaybı şampiyonluğu engellemez ama 18 puan alırsak şampiyonluk için büyük avantaj sağlamış oluruz,
bunu unutmayalım.
Gelelim Göztepe maçına ve sonrası olaylara....
rakibin 1.5 gol pozisyonuyla oynadığı, aslında maçın 4-5 gol ile bitmesi gerekirken galibiyetin son dakikalarda çift santraforla gelmesi, takımımızın ne kadar diri ve canlı olduğunu gösteriri,
ama en ufak olumsuzlıkta burada atıp tutanlar bakıyorumda bu maç sonrası bir kelime dahi etmiyorlar, bu yapılan ALGI YÖNETİMLERİNİN SONUCU değilmidir?
Amç sonu olayları da, densiz ve hazımsız Göztepe santraforunun provakasyonu ile çıkmıştır. Selçuk ise kaptanlık görevinin gereğini yapmıştır. Kimse bu eski oyuncumuzun hakkını yemesin.
İzmirli bir Fb taraftarı olarak, sosyal medyada Göztepelilerce, kulübümüz, takımımız, oyuncumuza yapılan hakaretlere çok üzüldüm.
Ancak, daha önce de yazmıştım, bu tip fanatiklere sahip kulüplerin tarihi hüsranlarla doludur, aklı selim insanların oluşturduğu gruplar daima kalıcı ve sürekli başarılara sahiptir.
Yineliyelim, bu ilk 6 hafta Fenerbahçemizin şampiyonluğuna endekslenmemelidir, kalan 16 maçın tümüne bakmak gerekir,
eğer 6 maç başarıyla geçerse bu avantajımız olur,
puan kaybı olursa da diğer takımların maçları önem kazanır.
hepsi bu.
Gs hakkında da bir kaç kelam yazalım,
Gs için yapılan ALGI yönetimi bakın nasıl ters tepti,
abartıla oyuncular fos çıktı,
teknik direktör kaçırıldı,
başkanları egosuna yenildi, seçimlerde yenildi,
xxxx kesimin başkan adayı kazandı,
Gs camiası kaybetti.
işte, ALGI dediğim bu, hür düşüncelerin yenilmesi için oluşturulan senaryoların sonıçları hep zararla biter.
iyi forumlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
yav
he
he
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar boş konuşuyorsun arkadaş ya. Dursun Özbek gitti diye Galatasaray kaybetmiş. Yav hehe. -
Son 1 aydır Gs da olanları anlayamayacak kadar safsınız.
Konu sadece başkanlık değişimi değil ki.
zamanı gelince bu konuyu tekrar okursun, bakalım o gün geldiğinde ne diyeceksin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
Son 1 aydır Gs da olanları anlayamayacak kadar safsınız.
Konu sadece başkanlık değişimi değil ki.
zamanı gelince bu konuyu tekrar okursun, bakalım o gün geldiğinde ne diyeceksin.
yav
he
he
quote:
Orijinalden alıntı: RoNNiE-
Sen veya siz istesenizde istemesenizde, kabul etsen de etmesen de Beşiktaşa son 20 yılda dünya yıldızları gelmiştir. Algınız bitti. Bittttiiiiiiii
Kabul etmekten başka çareniz yoook. Seviyorum fenerlilerle uğraşmayı yav Hatta şu gif bile fenerlilere güzel gidiyor.
Ronnie buraya yumruk havaya....
liderle 8 puan fark seni kesmez ama değil mi?
işte böyle, futbol dediğin adama dediğini yutturur.
şimdi bir hatılatma,
2. devre başladı,
ilk 3 maö sonrası bu lige ait görüşlerim netleşti.
iyi bir yazıhazırlıyorum,
öngörülerimi yazacağım,
bakalım 1. devre için yazdıklarım gibi tutacakmı.
herkesi yine konuya bekliyorum....
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RoNNiE-
Ronnie buraya yumruk havaya....
liderle 8 puan fark seni kesmez ama değil mi?
işte böyle, futbol dediğin adama dediğini yutturur.
şimdi bir hatılatma,
2. devre başladı,
ilk 3 maö sonrası bu lige ait görüşlerim netleşti.
iyi bir yazıhazırlıyorum,
öngörülerimi yazacağım,
bakalım 1. devre için yazdıklarım gibi tutacakmı.
herkesi yine konuya bekliyorum....
Bişey yuttuğumuz yok. Tartışma dünya yıldızları ama konu nedense 8 puana kaymış. Burada bile algı var Her zaman söylüyorum, açtığınız konular kendi takımınızı övüp diğer takımları kötülemek ve herzaman siz haklı gibi göstermek.
-
evet işte onu diyorum,
dünya yıldızları ile 8 puan fark yemek nasıl bir duygu?
bak, ben örnek verdiğim Anelka gibi dünya yıldızı ile son maçta şampiyonluğu vermiştik ve hazmetmiştik.
değil mi?
quote:
evet işte onu diyorum,
dünya yıldızları ile 8 puan fark yemek nasıl bir duygu?
bak, ben örnek verdiğim Anelka gibi dünya yıldızı ile son maçta şampiyonluğu vermiştik ve hazmetmiştik.
değil mi?
"Son 20 yılda ülkemize gelmiş DÜNYA YILDIZI futbolcuları listeleyin,
bakalım hangileri BJK nın bu dönemdekileri listesine giriyor?"
Bak nasılda sapıyor yorumdan. Bana ne puandan isterse 80 puan fark olsun. Yıldızlardan bahset bana. Yukarıda bahsettiğin sözden konuşalım biz. Tıpkı başlıktaki gibi güzel algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler
-
Yeni bir algı yeni bir suni fark geliyorrrrrr
Bloklu olduğun için ne yazdığını bilmiyorum,
ama,
bizim 2-2 beraberliğimiz üzerine yazdığından eminim,
farketmez,
yazdıklarımın arkasındayım,
lig bir süreç ve bu süreçte karşılaşılan takımlara göre de puan durumu değişir.
Fenerbahçe'nin Malatya, Kayseri ve Sivas'ta bırakacağı 9 puan var. Derbilerde ekstra bir şeyler yapamazsa 4.lüğü de riske atar. -
Bu konuya yazan tüm forumdaşları,
Başakşehir maçı s9nrası konuya davet ediyorum.
lig yeniden başladı,
üstelik bireysel hatalarla verdiğimiz 2x2 puan sonrası.
bakalım gelecek haftalar ne olur....
Ben yazdıklarımın arkasındayım yönetim bırakmalı bu işi ligin ikinci yarısında en iyi futbolu oynayan kulup biziz ama şampiyonluk sansımızı hala düşük görüyorum .
Yeni yönetim Aykut Kocaman ile devam ederse saygı duyarım destek olurum . Sene sonuna kadarda taraftarın destek olması lazım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakip takım konularına yazmıyorum,
onun için Konya Bjk maçı hakemi işe ilgili bir kaç konuyu burya yazalım.
İşte, Algı dediğimiz sadece Fenerbahçe için geçerli değil.
Algı genel bir kavramdır, yeri gelir Karabükspor içinde. geçerli olur.
Aykut Kocaman aylardır hakemlerden şikayetçi,
ne diyordu?
Hakemler, yetersiz, bilgisiz, etki altında kalıyorlar, verdikleri ve veremedikleri kararlar maça ve Fenerbahçeyi etkiliyor.
Elbette kendi takımı hakkında konuşacak, diğer TD lerde şikayetlerini kendi takımlarını dile getirerek anlatacaklar.
Yani sıra Şenol Güneşte, o da anlatsın derdini, Marko Paşaya.
Hakemler kötü,
Hakemler futbolu bilmiyor,
Hakemler eyyam yapıyor,
Hakemler etki altında kalıyor,
ancak,
Pepe bilerek sarı yedi, acaba o da mı, Emre gibi “Fenerbahçe maçında forma giymek istemiyordu”
Talisca, faule verdiği tepki nedeniyle sarı aldı, cezalı oldu, acaba o da mı aynı düşüncede?
oyun içinde 4 penaltı, 2 kırmızı, 7 faul, es geçildiyse, bunun takımlarla ilgisi yok,
hakemlerle var.
Ülkemizde,
oyuncusu, teknik direktörü, hakemi hepsi Algıya kapılmakta hiç zorlanmıyorlar.
Bı forumdakilerde dahil bu yoruma....
-
Her hafta lig yeniden başlıyor....
Fb 4 maçta. puan kaybediyor, hooooop şampiyonluk yarışından kopuyor,
bir bakmışsın Başakşehiri yenmiş, Başakşehir de Alanyada 4 yemiş, hoooop Fb şampiyonluk potasına girmiş.
Bu lig böyle devam eder gider.....
takımların kısmen kendi maçları kısmen de rakiplerin aldığı sonuçlar ligi belirleyecek gibi.
Ama algı oyunları elbette sürüp gidecek.....
Emrenin FB maçı öncesi sarı kart görüp cezalı olduğunda yazılan “Emre bilerek FB maçına çıkmadı” gibi.
Bugün ise,
“Emre kart cezalısı oldu, Bjk maçına çıkmayacak” olayında acaba nasıl bir ALGI oluşturabilinir?
cevabı zor olmalı.....
Ek; Ev değişikliği nedeniyle, foruma sık yazamadım, yoksa bu, Fenerbahçenin ligdeki durumu nedeniyle değildir, bilginize....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 10 Mart 2018; 11:14:00 >
-
15 puan fark yesek şaşırmam öyle bir sezon yaşıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İNATLA 6 savumacıyla oynuyorsun , leblebi gibi gol yiyorsun..Kendi evinde anadolu kulübüne ilk yaarı 2 0 yenik kapatmış, ikinci yarıya yine 6 savunmayla başlıyorsun..Kameni diye bi adam almış getirmişsin dünyada kaleci kalmamış gibi, kaleye gelen 2 toptan biri gol olmuş..Sabit ağaç olsa 4 de bir falan olur..Yalvar yakar valbuena yı getiriyorsun, sistemime uymuyo diye oynatmıyorsun!!!!! Kadrom yeterli şampiyon olacaz diye lige başlıyorsun ahmethan denen vasıfsızın ayağına bakıyorsun..
Cidden yetti ya nerden tutsan elinde kalıyor..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X