Şimdi Ara

yeni bir anakart için önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim için ve kuzenim için bir öneride bulunmanızı istiyorum.
    öncelikle hemen hemen aynı olsada sistemlerimizi yazıyım
    benim sistemim
    Gıgabayte 915PL GA-81915PL-G anakart
    intel 915PL express chipset
    nvidia gforce 7900gtx
    2x512DDR ram 400mhz
    intel celeron D 3.06 ghz işlemci LGA 775
    80 gb HDD
    OXI ATX-460WB&P4 power suply
    kuzenimin sistemi
    Gıgabayte 915PL GA-81915PL-G anakart
    intel 915PL express chipset
    nvidia geforce6200 turbo cahce agp ekran kartı
    512 DDR ram 400mhz
    120 gb HDD
    OXI ATX-460WB&P4 power suply
    intel celeron D 3.06 ghz işlemci LGA 775

şimdi ikimizde anakartı değiştirmek istiyoruz.özellikle de crysis,cod4 vb son çıkan oyunlar için SLI desdektli çift çekirdek bir anakart arıyoruz.(ilerleyen zamanlarda slı desteki ekran kartı alma planımız var)bu konuda yeterli teknik bilgiye sahip olmadığımız için burada sizlere danışmak istedik.
    ikinci bir konu biz bu anakart ı satmak isitiyoruz.ancak öğrendiğimize göre ankartı tek olarak satamıyormuşuz.anakartın yanında işlemci ve ramleride satarsak toplam ne kadar eder?
    şimdi bu sattığımız ankart buna uyumlu bir işlemci ve ram önerileri yaparmısınız.ramleri 2 gb yapmayı planlıyoruz.anakart için max bütçemiz 250 ytl.işin içine işlemci ve ram de girerse bu işin toplam maliyeti ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR|GaRBaJoSa* -- 15 Aralık 2007; 13:33:50 >

• 15 kişi okumuş hala bir öneride bulunabilecek kimse yokmu.eksik verdiğim bir bilgi varsa söyleyin yazayım.ancak benim bu öneriyi 2 gün içinde almam gerek.ütfen yardımcı olun
  • Arkadaşım işlemciler 775 pin mi yoksa 478 mi ve ramlerin çalışma hızı ne kadar 533 667 800 nedir ? bunları da yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
  • yazmayı unutmuşum.şimdi bunların hepsini ana yazıya ekliyorum.yardımın için teşekkürler
  • teknik bilgimin yetersizliği nedeniyle bazı bilgileri eksik yazmışım.şimdi onlarıda tamamladım.umarım hala eksik yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR|GaRBaJoSa* -- 15 Aralık 2007; 13:36:52 >
  • vaktim tükeniyor lütfen
    up
  • en çok okunan konular arasında benim konum ancak tyanıt gelmiyor.lütfen birşeyi eksik yazdıysam söyleyin.henüz acemi sayılırım.hata yapmış olabilirim
  • İntel işlemci için: MSI - P35 PLATINUM
    Amd ilemci içinse:MSI - K9A2 PLATINUM
  • MSI-P35 PLATINUMhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd49435
    ve
    GİGABYTE P35-DS 3Lhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29778
    arasında kaldım.siz bunlardan hangidisini önerirsiniz.bir de elimdeki intel celeron D 3.06 ghz LGA 775
    işlemci ve kuzendeki nvidia geforce6200 turbo cahce agp ekran kartı bu anakartlara uyumlumudur?

quote:

Orjinalden alıntı: mahir34
    İntel işlemci için: MSI - P35 PLATINUM
    Amd ilemci içinse:MSI - K9A2 PLATINUM

• ben de 2 anakart arasında kaldım birazda maddi durum yuzunden gigabyte da karar kıldım simdilik.
    işlemi icin sorun olmaz sanırım ama 2 anakart ın da agp slot lu ekran kartı destegı yok malesef sadece pci-e desteklıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.