quote:Orijinalden alıntı: Respect_vti Not: Çok üst üste dinleme yoksa yol bilgisayarında benim gibi 9 litreyi görürsün dizelle Güzel parçaymış ben de benzinliyle 100 kmde 13 litre benzin yakarım gari :)) O zaman bunlar da benden gelsin; Metin Işık- Ağla Gözüm Bülent Gökçe - Sokak kadını Fikret Sebaş - Zoruna mı gitti gardaş :)) Saatte 3 litre beer tüketimi garanti (bayradan sonra evde efendi gibi içmek kaydıyla) :))
quote:Orijinalden alıntı: canozpinar Yamyam style Tangam style Mangal style bende bunu yazmak için girdim konuya Gangam style, koreli rapçi
Trafikte dinlemek için mi? Pascal Parisot - Ca se le poney Pascal Parisot - Pas de chat, pas de chen Pascal Parisot - Fantaisie animale . . http://grooveshark.com/#!/search/song?q=Pascal+Parisot
Khaled - C'Est La Vie Sasha Lopez & Andreea D feat Broono - All My People Dj Rynno & Sylvia - Feel in love Chris Brown - Don't Wake Me Up Fly Project - Goodbye
quote:Orijinalden alıntı: Respect_vti Not: Çok üst üste dinleme yoksa yol bilgisayarında benim gibi 9 litreyi görürsün dizelle radyoda çok çıkıyor, klibi ilk kez burda gördüm. kızın sesi çok hoş. kimdir acaba? tek o söylese iyiymiş
quote:Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni quote:Orijinalden alıntı: Respect_vti Not: Çok üst üste dinleme yoksa yol bilgisayarında benim gibi 9 litreyi görürsün dizelle radyoda çok çıkıyor, klibi ilk kez burda gördüm. kızın sesi çok hoş. kimdir acaba? tek o söylese iyiymiş Amanda Reifer