Şimdi Ara

Yeni bir desktop macerasına girişiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle sürekli takip ettiğim bir forum burası çok faydalı bilgilere ulaştım, bugünde soru sormaya geldim.
    Bu zamana kadar Toshiba C660/C660D Laptopum vardı ve artık beni problemleri ve yavaşlığıyla kızdırmaya başladı. Bende Desktop toplayacam dedim kendi kendime çünkü Laptopların ömrünü ve performasını katladığını biliyordum. Gel gelelim birkaç soruya cevap bulamadım ve buraya bir danışayım dedim. Toplamak istediğim desktop genel anlamda oyun ve gün içindeki işlerimde kullanma amacı taşıyacak. Parçaları genel anlamda seçtim ama eksik parçalar da var. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

CPU: i7 4790k
    Motherboard: MSI Z97 Gaming 7
    GPU: MSI Geforce GTX 970
    Ram: HyperX Savage 2x8Gb 1866 MHz CL9
    Case: Fractal Design Define R5
    SSD: Samsung 500 GB Evo
    CPU Cooler: Noctua diye bir marka buldum ama bilemedim ne almalıyım.
    PSU: Çok geniş ürün yelpazesi olduğundan yine karar veremedim 100 Euro civarı verebilirim.

Monitor: BenQ RL2455HM 24inc Full HD 60Hz 1ms Tepki süresi

Parçaların uyumluluğu nasıl olur, eksik veya fazla olan birşey varmı, bunları yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar

• Güzel bir sistem olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU olarak Seasonic M2II 620 80PLUS Bronze seçmek nasıl olur?
  • skylake sistem toplasaydınız daha iyi olurdu bence
  • tam bütçe yazar mısınız
    ayrıca bütçeniz ddr4 sistem almaya yeterli gözüküyor
  • OC yapacaksınız değil mi? Yoksa çok yanlış parça seçimleri. Yapmayacaksanız dahi oyun için gereksiz bir işlemci bu arada.
  • Euro ile fiyat verip yazma tarzinizdan Türkiyede olmadiginiz düsünüyorum . Hakliysam ssd yi pci m.2 secip 2000mb okuma 1500mb yazma hizina ulasabilirsiniz yada intel 750 ssd sine göz atabilirsiniz. Psu da enermax , superflower, fractal design , xfx, evga olabilir . 100 euro ya 650 watt 80+ gold alinir .Skylake cpu da arkadaslara hak veriyorum . Sogutucuya gelince 80 euro civarinda Raijintek Triton sivi sogutmalar mevcut . Almaya deger .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 30 Ağustos 2015; 20:41:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadPiggie

tam bütçe yazar mısınız
    ayrıca bütçeniz ddr4 sistem almaya yeterli gözüküyor

1000-1100 euro civarı düşünüyorum grafik kartı haric, grafik kartı hediye geliyor, bütçenin içine onu katmadım yani. DDR4 te düşündüm ama fiyat çok artıyor diye vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed66

skylake sistem toplasaydınız daha iyi olurdu bence
    DDR 4 düşünmüştüm aslında 5. nesil yaparım dedim ama hemen 250 300 euro civarı fark oluşuyor onu da vermek istemedim açıkçası, skyline'ı araştırmadım ama onun da kalır yanı olmadığını düşünmüyorum
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    OC yapmak istiyorum , biraz ileriye dönük bi sistem olsun diye de 4790k seçtim ama çok büyük bilgi sahibi de değilim önerilere açığım
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    evet almanyada yaşıyorum, söylediğiniz tarz ssd lere bakabilirim bilgi sahibi değilim o konuda, +80 gold bakayım neler var söylediğiniz markalardan seçerim bir tane, sıvı soğutmalar da hep korkuttu açıkçası beni çok önyargılıyım yani :D yine de araştırayım, teşekkürler
  • Jawell35 J kullanıcısına yanıt
    tr fiyatları hemen hemen aynı doğru performans olarak 6. nesıl oyle ahım sahım fark yok ama bu elektronık herturlu zarar ettırıyor zaten. en ıyısı en yenısını almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yed66 -- 31 Ağustos 2015; 11:09:57 >
    fiaytın o kadar etkileneceğini düşünmüyorum gaming serisi bir anakart alamnıza gerek yok vede 8 gb ram yeterli olacaktır ssd 250 gb yaparsanız aynı fiyata ddr4 sistem alabilirsiniz tabi karar sizin çok fazla performans farkı olmayacaktır
    Limitin nedir ? Hazir pc lerede bakabilirsin fikir edinmek icin .

https://www.caseking.de/pc-systeme/gaming-pcs/intel-cpu-pcs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.