Oyunda yeni karakterler acilamamaktadir. Bunun sebebi ise oyunda yer kalmamasi oldugu icin kullanilmayan hesaplar kapatilacaktir. Lutfen asagidaki linki tiklayip hesabinizin kullanilir oldugunu onaylayiniz.Onaylamazsaniz hesap kullanilmadigi ongorulup hesabiniz kapatilacaktir! Lutfen asagidaki linkden hesabinizin kullanilir oldugunu aktifleyiniz. knightonlineworld.gamersfirst.com/mykol/account_disable.php
KnightOnlineWorld Ekibi
KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR BU MAİL BU GÜN GELDİ BANA ÖNEMSİZLERİN ARASINA SİZCE FAKE Mİ GERÇEK Mİ
fakeeeee
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
fakeeeee
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
fakeeeee
Neyk ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
fakeeeee
Neyk ?
Alıntıları Göster
arkadaslar ben başka bi charın şifresini verdim ama adam resmen pazarlık yapıyor zaten ne sallarsanız kabul ediyor elinizden geldiğince girip sallayın gerceğe yakın şeyler ki aralarından gercek olanları bulmaları zorlaşsın belkide pes ederler benim gibi kananların charları gitmesin
Kafa iyi çalışıyor ama he.Helal olsun.Çok iyi yerden bulmuşun taktiği sitede tam oturmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: vidivod@
Kafa iyi çalışıyor ama he.Helal olsun.Çok iyi yerden bulmuşun taktiği sitede tam oturmuş.
başka böyle mail alan varmı allahtan başka charın ıd pass ile girdim :D
quote:
Orijinalden alıntı: uglyprens
başka böyle mail alan varmı allahtan başka charın ıd pass ile girdim :D
Alıntıları Göster
Oyunda yer kalmaması gibi bir durum önümüzdeki 100 yıl içinde olmayacağına göre bu mail fake
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Oyunda yer kalmaması gibi bir durum önümüzdeki 100 yıl içinde olmayacağına göre bu mail fake
Alıntıları Göster
olaya bak ya
quote:
Orijinalden alıntı: LuciD`
olaya bak ya
Alıntıları Göster
güzelce sövdüm
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
güzelce sövdüm
Alıntıları Göster
Kullanılır oldugunu aktifleyin xD
quote:
Orijinalden alıntı: Tunyabgu
Kullanılır oldugunu aktifleyin xD
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: RSnazdrovia
Alıntıları Göster
dikkat edersen Gamersfirst yazıor normaLi Gamerfirst bunu sormadanda anLayabiLirsin
quote:
Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P
dikkat edersen Gamersfirst yazıor normaLi Gamerfirst bunu sormadanda anLayabiLirsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [X]-R-[4]-P
Hayır normali gamersfirst.com ki
fake mail bu gereksiz yere heryere id pass vemeyin cogu fake dir
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
fake mail bu gereksiz yere heryere id pass vemeyin cogu fake dir
Şöyle küfürlü bir ıd pass yazayım denesinler girmeyi
quote:
Orijinalden alıntı: yeahmesmo
Şöyle küfürlü bir ıd pass yazayım denesinler girmeyi
Alıntıları Göster
beyler bu gerçek yeni char açılabilmesi için eski kullanılmayan accountlar silinecek
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
beyler bu gerçek yeni char açılabilmesi için eski kullanılmayan accountlar silinecek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
KARDES EMİN MİSİN SİTEDE ACIKLAMA VAR MI???
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
Alıntıları Göster
quote:
gerçek olsa maili herkese gönderirlerdi sanırım maille igili başka topiç açan yok
quote:
Orijinalden alıntı: legal_shard
quote:
gerçek olsa maili herkese gönderirlerdi sanırım maille igili başka topiç açan yok
Alıntıları Göster
bence gerçek inanmamakta haklısınız eski kullanılmayan acc ler tamamen silincek
Linkin neresinde yamukluk var? Bakıyorum çözemiyorum