Şimdi Ara

Yeni bir frp projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Artık bugünden itibaren yaza girdik ve benim OKS'ye girmeme 7 gün kaldı.Bu yüzden artık kendimi tamamiyle frp'ye odaklamayı düşünüyorum.

Projem,Forgotten Realms ve Ejderha Mızrağı serilerinden esinlenerek yepyeni bir kurgu yaratmak.Eğer yardımcı olacaklar varsa,buraya mesaj atsınlar ki konuşabilelim.Pm'den msn'mi yollarım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farlow -- 4 Haziran 2008; 8:17:30 >

• nasıl oyun olcak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

nasıl oyun olcak??
    Arkadaşım benimde walla bir marvel rp fikrim war..İyide tutmuştu 30 üye..İstiosan NoN3 ve DarknessAngell e söylerim..Yardim etmeye çalışırız.Elf,Orc,Human,Undeads Diye 4 ırka bölerek insanlari;Güzel kale savaslari Teketek Takim savaslari yapabilirler.Gayet güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmodan931

Arkadaşım benimde walla bir marvel rp fikrim war..İyide tutmuştu 30 üye..İstiosan NoN3 ve DarknessAngell e söylerim..Yardim etmeye çalışırız.Elf,Orc,Human,Undeads Diye 4 ırka bölerek insanlari;Güzel kale savaslari Teketek Takim savaslari yapabilirler.Gayet güzel olur..

Alıntıları Göster
    Ben Yardım Edebilirim....
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şimdilik şunları düşündüm

*Irklar: Drow Human Orc Elf Cüce Buçukluk Ejderha(Ejderha özel bir rütbe olacak.Çok iyi rp yapanlar olabilecek sadece)

*Kaleler olacak.Her kalenin bir lordu olacak.Ayrıca her kalenin,kendi kalitesine göre belirli bir ordusu olacak ve bu ordular ile istediğiniz herşeyi yapabileceksiniz!

Mesela,Cücelerinizi mağaralarda çalıştırabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz

Askerlerinizi istediğiniz gibi dizeceksiniz ve adminler,hangi taraf daha iyi bir strateji izlemişse onu kazanan seçecek ve böyle devam edecek.

Yada kişisel oynayabilir ve tek bir kişinin neler yapabileceğini gösterirsiniz

Lordlardan görev alabilir ve onları yapabilirsiniz.

BU SAÇMA ÇIKAR VEYA BUNU EKLE GİBİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.KESİNLİKLE CİDDİYE ALACAĞIM

Şu Anda Gruptakiler.

Farlow
    Phortakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farlow -- 1 Haziran 2008; 22:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Arkadaşlar şimdilik şunları düşündüm

*Irklar: Drow Human Orc Elf Cüce Buçukluk Ejderha(Ejderha özel bir rütbe olacak.Çok iyi rp yapanlar olabilecek sadece)

*Kaleler olacak.Her kalenin bir lordu olacak.Ayrıca her kalenin,kendi kalitesine göre belirli bir ordusu olacak ve bu ordular ile istediğiniz herşeyi yapabileceksiniz!

Mesela,Cücelerinizi mağaralarda çalıştırabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz

Askerlerinizi istediğiniz gibi dizeceksiniz ve adminler,hangi taraf daha iyi bir strateji izlemişse onu kazanan seçecek ve böyle devam edecek.

Yada kişisel oynayabilir ve tek bir kişinin neler yapabileceğini gösterirsiniz

Lordlardan görev alabilir ve onları yapabilirsiniz.

BU SAÇMA ÇIKAR VEYA BUNU EKLE GİBİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.KESİNLİKLE CİDDİYE ALACAĞIM

Şu Anda Gruptakiler.

Farlow
    Phortakal

Alıntıları Göster
    boşwerr ben yokum..

• quote:

boşwerr ben yokum..

Alıntıları Göster
    Hala geçerliyse bende edebilirim okulum artık bitti.Online süremde arttı :) de aynı projeden şuanda bir tane daha var sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaaN -- 3 Haziran 2008; 13:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KaaN

Hala geçerliyse bende edebilirim okulum artık bitti.Online süremde arttı :) de aynı projeden şuanda bir tane daha var sanırsam

Alıntıları Göster
    bence ilgilenirsen harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokeMoon

bence ilgilenirsen harika olur

Alıntıları Göster
    Aynı proje değil daha değişiği ve ilgileneceğime yemin ederim eğer çok katılım olursa.Msn'lerinizi verebilirseniz konuşalım msn'den tam olarak belirleyip açayım
  • quote:

Aynı proje değil daha değişiği ve ilgileneceğime yemin ederim eğer çok katılım olursa.Msn'lerinizi verebilirseniz konuşalım msn'den tam olarak belirleyip açayım

Alıntıları Göster
    Yha farlow çok güzel bi oyun olabilir bu kaleler falan fakat ya tek kişi yada lord olarak ülkeyi yönettirmelisin çünkü biri lord olur arkıda onun ırkına girer ve lord her gün ona görev vererek çok seri kasarlar eğer herkes lord ve yardımcısı falan olursa beraber bir takım oyunu olur herkes tek kişi olursa çok süper olur ama mantıklı olması gerek lordun herkese ayrım yapmadan yani adminler ayrım yapmassa güzel olabilirim ben bu oyuna üye olarak gelicem ama yardım lasım olursa yardım edebilirim zevkle...

• quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Yha farlow çok güzel bi oyun olabilir bu kaleler falan fakat ya tek kişi yada lord olarak ülkeyi yönettirmelisin çünkü biri lord olur arkıda onun ırkına girer ve lord her gün ona görev vererek çok seri kasarlar eğer herkes lord ve yardımcısı falan olursa beraber bir takım oyunu olur herkes tek kişi olursa çok süper olur ama mantıklı olması gerek lordun herkese ayrım yapmadan yani adminler ayrım yapmassa güzel olabilirim ben bu oyuna üye olarak gelicem ama yardım lasım olursa yardım edebilirim zevkle...

Alıntıları Göster
    nedense ben farlow a projemden bahsettikten sonra aynı benim projeme benzeyen bir fikir geldi aklına :)
    neyse, başarılar farlow.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

nedense ben farlow a projemden bahsettikten sonra aynı benim projeme benzeyen bir fikir geldi aklına :)
    neyse, başarılar farlow.

Alıntıları Göster
    Hypsibremetes,ben seninle dün konuştum fakat gördüğün gibi ben bu mesajı 1 Haziranda attım yani seninle konuştuktan sonra olması imkansız
  • quote:

Hypsibremetes,ben seninle dün konuştum fakat gördüğün gibi ben bu mesajı 1 Haziranda attım yani seninle konuştuktan sonra olması imkansız

Alıntıları Göster
    Hmm olabilir.
    bişey demedim saten.
    umarım güzel bişey çıkarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

Hmm olabilir.
    bişey demedim saten.
    umarım güzel bişey çıkarırsın

Alıntıları Göster
    Zuhaha Rpg Yazmışım Am Rp Yapcan Güldürmeyin İnsanı
  • quote:

Zuhaha Rpg Yazmışım Am Rp Yapcan Güldürmeyin İnsanı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,NoN3'ün dediği uygulamayı yürürlülüğe koymaya karar verdim ve şuanda sadece admin başvuruları vb. şeyleri buraya yazarsanız sevinirim.Çok yakında forumu açacağız
  • quote:

Arkadaşlar,NoN3'ün dediği uygulamayı yürürlülüğe koymaya karar verdim ve şuanda sadece admin başvuruları vb. şeyleri buraya yazarsanız sevinirim.Çok yakında forumu açacağız

Alıntıları Göster
    Şu Başlığı Değiştirsene Rpg Değil Rp

• quote:

Şu Başlığı Değiştirsene Rpg Değil Rp

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farlow -- 3 Haziran 2008; 20:22:19 >

• quote:

...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herşey en fazla 2 gün sonra bitecek.Kurgu neredeyse bitmek üzere ama henüz forumu nereden açacağım hakkında bir fikrim yok.Zaten forum açmak işin kolayı.Sizlerin çok eğleneceği ve ileride ''Ben bu rp'de çok eğlenmiştim'' diyebileceğiniz bir forum yapmaya uğraşıyorum.Umarım hepinizin seveceği bir rp forumu olur.Hayırlısı ile en geç Perşembe günü açıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar herşey en fazla 2 gün sonra bitecek.Kurgu neredeyse bitmek üzere ama henüz forumu nereden açacağım hakkında bir fikrim yok.Zaten forum açmak işin kolayı.Sizlerin çok eğleneceği ve ileride ''Ben bu rp'de çok eğlenmiştim'' diyebileceğiniz bir forum yapmaya uğraşıyorum.Umarım hepinizin seveceği bir rp forumu olur.Hayırlısı ile en geç Perşembe günü açıyorum.

Alıntıları Göster
    emre50
    Rp=Role Play
    Rpg=Role Play Game
    PEK FARK YOK!

Yalnız bu senin yaptığın rp değil farlow frp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 3 Haziran 2008; 22:28:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

emre50
    Rp=Role Play
    Rpg=Role Play Game
    PEK FARK YOK!

Yalnız bu senin yaptığın rp değil farlow frp

Alıntıları Göster
    Hem uplamak hemde bilgi vermek amaçlı birşeyler yazıcam :) forumu smfye kurma kararı aldık.Code-tr tarzı bir yer olacak sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.