E Gmler boşuna demiyor tbl dosyaları ile oynamayın diye..
ßurda önemli olan TS'yi 100kdan çekmek.Bana da yollasanıza tblyi. xD
daha önce +8cleaverı +8shard yapma olayının aynısı vardı sadece in deil shard dı aynı hikaye g.o bu arada
3 GB YE İRON NEKLACE VERİRLERMİ ALIRKEN HİC Mİ AKLININ KOSESİNE DUSMEDİ ? ADAM BAGİRSA İN 10 GB DİYE CUK KAPARLAR ! NİYE SANA NE VERİRSEN VER DESİN =? OZELLİKLEDE NİYE NİYE ? SANA ! Dimyata prince giderken oldunmu bulgurdan :s ne diyeyim gecmis olsun
bu ARADA tbl yi yollarmısınız banada
abi hayat acımasız sen napıcaksın
quote:
Orjinalden alıntı: arseniCem
bugün başıma gelen bir olay;
şahıs:ii günler gm g1 item ffestivalinden +8md kazandım bu kaça gider ben:h.o 530-540 arası gidiyo şahıs:saol.peki sen ne kazandın
benim zaten böle bir festivalden haberim yoktu.sen ne kazandın diyince zeton düştü tabi karşıdakine saf göründüm ve şunu dedim
ben: ben bişe kazanmadım.hangi siteden kazanıyoz şahıs:www.afdsafds.com diyelim ben: peki ordan birine slm gönderiliyomu diyince adam sustu
o pm asastayken mi geldi
faydalı paylaşım
güzel taktik ama arkadaşa yazık olmuş
Türk aklını baska yerlere yorsa neler çıkıcak ortaya da. işte Türk'üz yan gelip yatarak para kazanma isteği var hepimizde
İnanamıyorum ya millet neler düşünüyor Bizde zekiyiz diye geçiniyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: |TuTu|
quote:
şahıs:ii günler gm g1 item ffestivalinden +8md kazandım bu kaça gider ben:h.o 530-540 arası gidiyo şahıs:saol.peki sen ne kazandın
benim zaten böle bir festivalden haberim yoktu.sen ne kazandın diyince zeton düştü tabi karşıdakine saf göründüm ve şunu dedim
ben: ben bişe kazanmadım.hangi siteden kazanıyoz şahıs:www.afdsafds.com diyelim ben: peki ordan birine slm gönderiliyomu diyince adam sustu
o pm asastayken mi geldi
eed sana sölemedim gerek duymadım
gerçekten şu oyuna kayıt olmadan önce bi seviye belirleme sınavı vs test türü bişey yapsalar süper olcak
wayy anasını ne adamlar varya bu kadar zeki adam gidip kendi ülke insanını dolandırcana elin gavurana yapsana 3-5 el hareketi
uyandırmasaydın bari elemanı yazık... iron neck' i takınca tanımamışsa itemin o olmadığını varsın in im var diye gezseydi bi süre daha. parayı falan almışmı geri bari
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww fena olmuş
oha yahu bu kadarda olmaz korktum valla
quote:
Biride bana böyle demişti. Ödülünü aldınmı diye sorduğunda , evet aldım demiştim. Susmuştu
iyi olmuş tbl ile oynamayı biliyo ya cezasına da katlansın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme