Şimdi Ara

Yeni bir laptop için tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda 1 yıllık eziyete son vermeye karar aldım.Net olarak Asus k52JE-ex173D(Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın) laptopumdan çektiğim sorunları ŞURADAKİ linkte anlattım ve kimseler çözüm bulamadı.Son olarak +4GB ram ilave ettim yinede değişen olmadı. Ben artık bela laptopu satıp yeni bi model almayı istiyorum.
    Bugün bir kaç bilgisayarcıyla görüşmem oldu 500-700TL bi fiyat veriyorlar bilgisayara, benimde üzerine 500-700TL gibi bi bütçem var.ortalama olarak 600TL den satıldığını düşünerek bende bütçemi birazcık zorladığım zaman 1300-1400TL aralığında normal ofis kullanımı ve autocad çizimi için uygun olan mümkünse video izlerken kasmayan :) bide nadir olarak oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum.Önerileriniz nelerdir?
    Gerçekten çok kararsız kalıyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum bir türlü bu bilgisayarıda iyi diye almıştım.Bırakın autocad ile içim yapmayı video izletmekten aciz.

Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler

• Hocam asustan bi kez dilim yandı ya şimdi ön yargılıyım ama özelliği güzel gibi çok rahat dilediğim işi fazlasıyla görür.Lenovo kalite olarak nasıldır acaba? Ayrıca asusun özellikleri lenovodan iyi bi yerde
  • Asus'un ekran kartı birazcık daha iyi.
    Lenovo da kasa olarak gayet kaliteli.
    İki laptop da bu fiyatlardaki kaliteli iyi laptoplardan.
  • elimdekininde sorununun ekran kartı olduğunu düşünüyorum zaten.Ekran kartı paylaşımlı paylaşımsız olayları var bu konuda nasl bişey tercih edilmeli veya bunlardaki durum nedir? Bu arada Asus olan sanki biraz daha iyi gibi ama ön yargı ön yargı :/

• peki bu en çok önerilenlerden bi seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa kalitelerini ve soğutma performanslarını araştırıp birini eleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.