< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni bir Need for Speed oyunu bekleyenlere kötü haber (2. sayfa)

-
-
Genel olarak yorumlardan gördüğüm kadarıyla son dönemdeki NFS oyunları anlaşılan kimseyi memnun etmemiş. Underground'tan beri serinin her oyununu oynadım. Evet, son oyunlar eskisi gibi değil ancak arcade yarış oyunu arayanlar için halen daha oyunlar oldukça keyifli. Özellikle Payback ve son çıkan Unbound'u sevmiştim, keyifliydiler.
-
Yeni bir NFS bekleyen var mı ki :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bunu (yıllardır beklenen) olası bi' sağlam REMAKE ertelemesi olarak alıyorum...
-
Yani yeni NFS den ziyade önce iyice bir silkelenmesi gerek firmanın komple ama bu mümkün değil tabi . 90ların başındaki o yaratıcı firma öleli on yıllar oldu o yüzden geçiniz diyorum bu yeni NFS olaylarını malesef ...
Elbette gönül ister ki orjinal yapımcı gelsin ve gerçek bir NFS oyunu yapsın ama EA nin şu an ki hâli düşünüldüğü zaman bunlar rüya âleminde gerçekleşecek olaylar anca.
Çoğu kişi bilmez ama orjinal ilk NFS serisinin (NFS road track ile başlayıp Porsche 2000 e kadar giden seri yani ) yapımcısı orjinal test drive serisinin yaratıcısı ve yapımcısıdır. Yani EA o zamandan yetenek avcılığına başlamış ve dönemin en yaratıcı arcade yarış oyun serisini yapan distinctive software i satın almıştır . Sonrası malum , test drive ın bir nevi ruhani devam oyunu NFS road track efsanesi doğmuş . Aslında bu bahsettiğim şey baya baya orjinal bir dosya konusu o yüzden hikayeyi sonraya bırakalım ve NFS adına beklenti yerine eskileri açıp oynayalım, en makbulü bu çünkü ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Şubat 2025; 7:45:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ea'in artık frostbite motorunun araba yarışları için uygun olmadığını anlamaları lazım. Codemasters'ı aldıktan sonra ellerine çok güzel bir araba yarışı oyun motoru geçmiş oldu. İnş yeni oyunda artık frostbite garabetini görmeyiz. Umutluyum.
-
2020 döneminde bu bendim gerek o zamanlar ps sahibi olmam gerekse de 2015 ve heat'ten ucundan da olsa underground/carbon tadı almış olmamdan dolayı ama yinede iyi oyunlar olduklarını düşünmüyordum ama alternatifsizlik işte belki o dönemlerdeki gibi oyun yaparlar diye bekliyordum
Unbound'u sadece 30 dk deneyim ettim ve iadeyi bastım (oyunu da 70 liraya falan almıştım bu arada) benim gibi underground carbon fanını dahi tokatlamayı başaramadılar oysaki istediğim çok basit modifiye ver açık dünya ver yarış ver kafasına vur parasının al işte heat'i birazcık daha cilalasalar daha fazla yarış ve modifiye seçenekleri ekleseker benim için okeydi
Ertelenmesinin arkasındaki sebep forza'nın ps ye de gelmesi olduğunu düşünüyorum iyi de oldu gerçekten artık insanları sağmak yerine en azından eli yüzü düzgün 10/7 oyun yapmalarını umut ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 13 Şubat 2025; 2:33:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFS Rivals en keyif aldığım yarış oyunlarından olmuştu. Bu sıralar Unbound oynuyorum, gayet güzel. Yeni oyun çıkmasına hayır demem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nfs serisi optimizasyon hep mi felaketti ben mi yeni fark ediyorum anlamadım 2015 de bi sorun yaşamazken heat'i hem konsol hem steam deckte oynadım steam deckte grafiker daha iyi olsa da asla 2019 oyunu gibi durmuyor hatta 2011 de çıkan run bile grafik olarak cok daha iyi geliyor gözüme heat'ten
çeve özellikle de ağaçlar texture pop in yapıyor yada direkt low poly kalıyor konsolda (makine de bağrıyor adeta bi tek bu oyunda bu kadar yüksek fan sesi duydum) steam deckte ise taa ve fxaa ayarı çok fazla blur yapıyor kapatınca da bu sefer kenarların keskinliği cok gözüme battı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X