Şimdi Ara

Yeni bir Need for Speed oyunu bekleyenlere kötü haber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak yorumlardan gördüğüm kadarıyla son dönemdeki NFS oyunları anlaşılan kimseyi memnun etmemiş. Underground'tan beri serinin her oyununu oynadım. Evet, son oyunlar eskisi gibi değil ancak arcade yarış oyunu arayanlar için halen daha oyunlar oldukça keyifli. Özellikle Payback ve son çıkan Unbound'u sevmiştim, keyifliydiler.

• Yeni bir NFS bekleyen var mı ki :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu (yıllardır beklenen) olası bi' sağlam REMAKE ertelemesi olarak alıyorum...

• Yani yeni NFS den ziyade önce iyice bir silkelenmesi gerek firmanın komple ama bu mümkün değil tabi . 90ların başındaki o yaratıcı firma öleli on yıllar oldu o yüzden geçiniz diyorum bu yeni NFS olaylarını malesef ...

Elbette gönül ister ki orjinal yapımcı gelsin ve gerçek bir NFS oyunu yapsın ama EA nin şu an ki hâli düşünüldüğü zaman bunlar rüya âleminde gerçekleşecek olaylar anca.

Çoğu kişi bilmez ama orjinal ilk NFS serisinin (NFS road track ile başlayıp Porsche 2000 e kadar giden seri yani ) yapımcısı orjinal test drive serisinin yaratıcısı ve yapımcısıdır. Yani EA o zamandan yetenek avcılığına başlamış ve dönemin en yaratıcı arcade yarış oyun serisini yapan distinctive software i satın almıştır . Sonrası malum , test drive ın bir nevi ruhani devam oyunu NFS road track efsanesi doğmuş . Aslında bu bahsettiğim şey baya baya orjinal bir dosya konusu o yüzden hikayeyi sonraya bırakalım ve NFS adına beklenti yerine eskileri açıp oynayalım, en makbulü bu çünkü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Şubat 2025; 7:45:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ea'in artık frostbite motorunun araba yarışları için uygun olmadığını anlamaları lazım. Codemasters'ı aldıktan sonra ellerine çok güzel bir araba yarışı oyun motoru geçmiş oldu. İnş yeni oyunda artık frostbite garabetini görmeyiz. Umutluyum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.