Şimdi Ara

Yeni Bir Online Menajerlik Oyunu - Rocking Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlere yeni sayılabilecek ve dünyada hızla artmakta olan bir kullanıcı kitlesi olan Rocking Soccer oyunu ile ilgili bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle oyuna buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Oyunda Körfez isimli takımı çalıştırmaktayım ve benim davetimle katılırsanız 5. lig yerine üst liglerden bir takımla oyuna başlamanız mümkündür.

Oyunda istediğiniz ülkede tecrübeli ya da genç takımlar devralabilir, İsterseniz başlarda aynı seviyedeki başka bir takıma geçebilir, belirli bir seviyeye getirdiğiniz takımınızdan ise sizinkiyle aynı seviyede ve belki de daha üst seviyede bir takıma geçebilirsiniz.

Rocking Soccer'da maçları 2d maç motoru aracılığı ile izlersiniz. İzlediğiniz maçlardan kredi kazanır, bu kredileri çeşitli alanlarda kullanabilirsiniz. Takımınızın forma renklerini, maç saatlerini siz ayarlarsınız. Bu sayede izleyebileceğiniz saatlerde maç yapar, kredi kazanma şansınızı arttırırsınız. Stadınızı büyütür, taraftar çekerseniz de popülariteniz artar ve gelirleriniz de bu bağlamda artacaktır.

Oyunun bana göre en güzel yanı ise forum özelliği ve karmaşık olmayan yapısıdır. Yani gün içerisinde çok kısa zaman ayırarak takımınızı kurup arkadaşlarınızla sohbetler edebilirsiniz. Bir oyundan bekleyebileceğiniz üzere eğlencelidir haliyle. Oyunu isterseniz Türkçe isterseniz de dilediğiniz dilde oynayabilirsiniz. Türkiye forumları olduğu gibi genel forumda İngilizce konuşulmaktadır. İngilizce'nizin gelişmesi açısından da çok faydalı olduğunu söyleyebilirim.

Ligler gerçek hayattakilerin izdüşümü halindedirler. Ligimizde 18 takım var ve bu oyunda da böyle. Alt liglerde de durum değişmiyor. Türkiye Liglerinde sezonda 34 maç yapılıyor, transfer sezonları da sezon başı ve ortası şeklinde 2 döneme yayılıyor. Oyuncularınızı idmanlarda dilediğiniz gibi geliştirebilir, Alt yapınıza önem verebilirsiniz.
    Altyapı seviyenize göre çevre ülkelerden de oyuncular yetiştirme şansınız var. Bizim çevre ülkelerimizde karışıklıklar olduğu için Türk oyuncuların yetiştirilme sayısı oldukça az. Bu nedenle Türkiye'de oyuna duyulan ilginin artması eğlenceyi katlayarak arttıracaktır.

Özetle, gerçek hayatta tuttuğumuz takımların başında olsak, yapmak isteyeceklerimizi eğlenerek yapmamızı sağlayan güzel bir oyun Rocking Soccer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocking Soccer

Üyelik davetiyeniz için tıklayınız!!!

Ronin bey FORUM'umuza hoş geldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Üyelik davetiyeniz için tıklayınız!!!

Ronin bey FORUM'umuza hoş geldiniz

Hoş bulduk

• Davete icabet eden 2 arkadaşımız oldu şimdilik. Tarık arkadaşımızın 17 dakika içerisinde ilk 15 görevi tamamlamak üzere. Sonrasındaki 15 görevi de en kısa sürede tamamlayacağını düşünüyorum.

Başka arkadaşlara da ihtiyacımız var :)
  • 5 kişi oldu! Süper :)
  • Mobil uygulaması olsa oynardım da, gün içinde bilgisayar başında çok vakit geçirmiyorum nr yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulaması var bildiği kadarı ile. Araştırıp döneyim size:
  • Oyun güzelleşmeye başladı iyice. Hadi katılın artık siz de :)

http://rockingsoccer.com/tr/futbol/invitation?ref_id=12880&chk=077244f401
  • Bende başladım sohbet edebileceğimiz bir yer varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig 4.1 deyim.
    takımın adı GenoaBetis benim adım ZuiSudra
    mesaj falan atı işte :)
  • hocam scripti satmayı düşünürmüsün

edit: yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 27 Aralık 2013; 12:31:44 >
  • Yeni değişikliklerle oyuna çok güzel bir hava geldi. Artık takımınızın logosunu da istediğiniz gibi ayarlayabilir rakiplerinizle sıkı bir rekabete daha girebilirsiniz. Türkiye ligi çok eğlenceli bir hal aldı. Bekleriz;

ÜYELİK DAVETİYENİZ
  • ronin ben paylaşmıştım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: uqurask

ronin ben paylaşmıştım ama

İyi yapmışsın Uğurcan, fazla paylaşım oyunumuza fayda sağlar

• quote:

quote:

tamam sağlarda herkes senden kayıt olacak ve krediler sana gelecek

• quote:

quote:

quote:

tamam sağlarda herkes senden kayıt olacak ve krediler sana gelecek

Uğurcan, kardeşim bak ben konuyu ne zaman açmışım, sen ne zaman kayıt olmuşsun. Zaten şu ana kadar oyuna epeyce bir arkadaşımız katıldı benim referansımla :D

Kıskanma, çalış senin de olsun. Deli etme len beni :P

Küme düşmenin acısını benden çıkarmaya kalkma :D

• ronin, uğurcan burayı da karıştırmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 19 Şubat 2014; 0:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

ronin, uğurcan burayı da karıştırmışsınız

Oyunun eğlencesini buraya taşıyacağız sanırım :D Oyunumuza arkadaşlar katalım eğlencemiz artsın derken donanımda toplanacağız yakında :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

ronin, uğurcan burayı da karıştırmışsınız

Oyunun eğlencesini buraya taşıyacağız sanırım :D Oyunumuza arkadaşlar katalım eğlencemiz artsın derken donanımda toplanacağız yakında :D

Ben sizin gibi çömez degilim 2007 üyesiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 19 Şubat 2014; 10:37:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.