Bildirim
Yeni Bir Online Oyun-Yeni Bir Başlangıç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen -
sıteyı kurunca haber verquote:
Orijinalden alıntı: chairzard
oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen -
kardeş oyun sro ya benzio mu sen onu söle ben sro dan başka oyun oynayamaz oldum çünkü dier tip oyunlar sıkıcı gelio -
hacı flash oyun çıkmasın bu MMORPG, bence sallıyon ama hadi hayırlısı.quote:
Orijinalden alıntı: lleevveenntt
sıteyı kurunca haber ver
Alıntıları Göster -
Sen kurdun peki sen mi programladın?quote:
Orijinalden alıntı: chairzard
oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen
Alıntıysa emilatörle oynicaz millet orj hali varken niye senin sunucunda oynasın.
Sen programladıysan ve oyun senin eserinsin daha önce tanıtımşarını duymamız gerekirdi o zaman bu oyun isteneni veremicek basit bir oyun.
Web bazlı mı client üzerinden mi?
Hani ekran görüntüsü millet bilmediği bir şeye niye üye olmak istesinki?
Ve son olarak aklıma bir şey geldi alınma ama burdakiler sana pm atıp id: ve şifre: vercekler belki srodakiyle aynısını verirler ve sen deniyerek karekterlere girersin...
Hiç bilgi vermezsen hakkında herşey düşünülebilir. -
ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani -
SilkRoad - TokatRoad ??quote:
Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam
Sen kurdun peki sen mi programladın?
Alıntıysa emilatörle oynicaz millet orj hali varken niye senin sunucunda oynasın.
Sen programladıysan ve oyun senin eserinsin daha önce tanıtımşarını duymamız gerekirdi o zaman bu oyun isteneni veremicek basit bir oyun.
Web bazlı mı client üzerinden mi?
Hani ekran görüntüsü millet bilmediği bir şeye niye üye olmak istesinki?
Ve son olarak aklıma bir şey geldi alınma ama burdakiler sana pm atıp id: ve şifre: vercekler belki srodakiyle aynısını verirler ve sen deniyerek karekterlere girersin...
Hiç bilgi vermezsen hakkında herşey düşünülebilir.
Alıntıları Göster
Biraz garip kaçtı ama ??
-
ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık. -
Çok Dandik Oyunlar Bile Bazı Yönleriyle Çok Güzel Olabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: Flara
SilkRoad - TokatRoad ??
Biraz garip kaçtı ama ??
Alıntıları Göster
Ve Kendine Bağlayabiliyor
Görmeden Yorum Yapmamalıyız Kanımca -
birkaç ss koyun da bari millet burda boşuna heyecanlanmasın geçen haftada buna benzer bi topic açılmışdı (Bknz : Diğer Oyunlar ) yani ss koymazsan bizi aydınlatmazsan sonun da o arkadaşa benzeyebilir.yani alay konusu olabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: PrinceofPersia17
ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık. -
quote:
ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yaniquote:
Orjinalden alıntı: PrinceofPersia17
ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani
ubisoftttt !.... hııııııı
kardeş şimdi arkana yaslan derin nefes al gözlerini kapa biraz uyu belki ubisoftt binasını görürsün
ula dalga geçmiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum
-
quote:
ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yaniquote:
ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani
Evet inanmıyoruz.Ubisoft'tan teklif mi almıştın Daha projen yok bi resim yok hadi onları geçtim düzgün bi ismi bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 23 Ağustos 2007; 13:04:32 >
-
quote:
ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.quote:
ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.
yav gulmekten karnıma agrılar gırdı tokatroad
-
işte size 1 tane ss: oyunun videosundan çekilmiş bi resim
http://img505.imageshack.us/img505/7097/adszgd5.png -
Ben de 2 Moons oynuyom.quote:
Orijinalden alıntı: lleevveennttquote:
ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.
yav gulmekten karnıma agrılar gırdı tokatroad
Alıntıları Göster
-
quote:
http://img505.imageshack.us/img505/7097/adszgd5.pngquote:
http://img505.imageshack.us/img505/7097/adszgd5.png
LOL! cabal online olmasın bu? çok güldürdün beni saol
-
kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deil -
quote:
kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deilquote:
kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deil
cabal onlinedan ss koymuşsun benim kurduğum oyun diye , bide ubisofttan teklif almışsın biraz daha atsaydın? -
İyi sallıyosun valla.Madem arkadaşın yazdı neden İngilizce?quote:
Orijinalden alıntı: buura2quote:
http://img505.imageshack.us/img505/7097/adszgd5.png
LOL! cabal online olmasın bu? çok güldürdün beni saol
Alıntıları Göster
Koptum ya bide ubisfot'tan teklif gelmiş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X