Şimdi Ara

Yeni Bir Online Oyun-Yeni Bir Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımla uzun zamandır araştırıyorduk.we bugün itibariyle yeni bir online oyun kurdum.baya pahalıya mal oldu ama yaptık.oyunun ismi tokatroads.oynamak isteyen arkadaşlar buraya yazsın isimlerini ben onlara üyelik alcam.çünkü daha bi sitemiz yok ama onu da yapıcaz.

• oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairzard

oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen
    sıteyı kurunca haber ver
  • kardeş oyun sro ya benzio mu sen onu söle ben sro dan başka oyun oynayamaz oldum çünkü dier tip oyunlar sıkıcı gelio
  • quote:

Orijinalden alıntı: lleevveenntt

sıteyı kurunca haber ver

Alıntıları Göster
    hacı flash oyun çıkmasın bu MMORPG, bence sallıyon ama hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairzard

oyunun içeriğini falan anlatsan kurduysan silah gibi şeyleri falan göstersen
    Sen kurdun peki sen mi programladın?
    Alıntıysa emilatörle oynicaz millet orj hali varken niye senin sunucunda oynasın.
    Sen programladıysan ve oyun senin eserinsin daha önce tanıtımşarını duymamız gerekirdi o zaman bu oyun isteneni veremicek basit bir oyun.
    Web bazlı mı client üzerinden mi?
    Hani ekran görüntüsü millet bilmediği bir şeye niye üye olmak istesinki?
    Ve son olarak aklıma bir şey geldi alınma ama burdakiler sana pm atıp id: ve şifre: vercekler belki srodakiyle aynısını verirler ve sen deniyerek karekterlere girersin...
    Hiç bilgi vermezsen hakkında herşey düşünülebilir.
  • ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam

Sen kurdun peki sen mi programladın?
    Alıntıysa emilatörle oynicaz millet orj hali varken niye senin sunucunda oynasın.
    Sen programladıysan ve oyun senin eserinsin daha önce tanıtımşarını duymamız gerekirdi o zaman bu oyun isteneni veremicek basit bir oyun.
    Web bazlı mı client üzerinden mi?
    Hani ekran görüntüsü millet bilmediği bir şeye niye üye olmak istesinki?
    Ve son olarak aklıma bir şey geldi alınma ama burdakiler sana pm atıp id: ve şifre: vercekler belki srodakiyle aynısını verirler ve sen deniyerek karekterlere girersin...
    Hiç bilgi vermezsen hakkında herşey düşünülebilir.

Alıntıları Göster
    SilkRoad - TokatRoad ??
    Biraz garip kaçtı ama ??

• ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

SilkRoad - TokatRoad ??
    Biraz garip kaçtı ama ??

Alıntıları Göster
    Çok Dandik Oyunlar Bile Bazı Yönleriyle Çok Güzel Olabiliyor
    Ve Kendine Bağlayabiliyor
    Görmeden Yorum Yapmamalıyız Kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceofPersia17

ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.
    birkaç ss koyun da bari millet burda boşuna heyecanlanmasın geçen haftada buna benzer bi topic açılmışdı (Bknz : Diğer Oyunlar ) yani ss koymazsan bizi aydınlatmazsan sonun da o arkadaşa benzeyebilir.yani alay konusu olabilirsin
  • quote:

ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceofPersia17

ya şimdi oyunu programlayan arkadaşım cevat,ben grafikleri yaptım.oyun grafikleri 2d ama çok tutulcak bu oyun.ubisoft tan teklif aldım zaten.belki bu sölediklerime inanmıyosunuz ama gerçek bunlar yani

ubisoftttt !.... hııııııı
    kardeş şimdi arkana yaslan derin nefes al gözlerini kapa biraz uyu belki ubisoftt binasını görürsün
    ula dalga geçmiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum

• quote:

quote:

Evet inanmıyoruz.Ubisoft'tan teklif mi almıştın Daha projen yok bi resim yok hadi onları geçtim düzgün bi ismi bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 23 Ağustos 2007; 13:04:32 >

• quote:

ya herkes silkroad ı sewince ondan esinlendik ama silkroad la alakalı deil yani.oyunu bi hikayesi de war.biz arkadaşlarla tokatlıyız ondan tokatRoad yaptık.
    quote:

yav gulmekten karnıma agrılar gırdı tokatroad

• işte size 1 tane ss: oyunun videosundan çekilmiş bi resim
    http://img505.imageshack.us/img505/7097/adszgd5.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: lleevveenntt

quote:

yav gulmekten karnıma agrılar gırdı tokatroad

Alıntıları Göster
    Ben de 2 Moons oynuyom.

• quote:

işte size 1 tane ss: oyunun videosundan çekilmiş bi resim
    quote:

LOL! cabal online olmasın bu? çok güldürdün beni saol

• kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deil
  • quote:

kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deil
    quote:

kardeş şimdi cabal la karıştırma bizi.tmm karakter modellemede onların karakter tipinden yararlandık ama oyun onla alakalı bile deil

cabal onlinedan ss koymuşsun benim kurduğum oyun diye , bide ubisofttan teklif almışsın biraz daha atsaydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buura2

quote:

LOL! cabal online olmasın bu? çok güldürdün beni saol

Alıntıları Göster
    İyi sallıyosun valla.Madem arkadaşın yazdı neden İngilizce?
    Koptum ya bide ubisfot'tan teklif gelmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.