Şimdi Ara

Yeni bir oyun öneriyorum :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Travian en iyisi ancak ikariam'i bile daha üstün tutanların olması ilginç oyunları ne yönden üstün kılıyorsunuz anlamıyorum.
  • Grafiksel, mantıksal ve oynanabirlik açısından. Sanırım yeterli olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Grafiksel, mantıksal ve oynanabirlik açısından. Sanırım yeterli olmuştur.

Web tabanlı oyunda grafiksel açıdan öğeler arıyorsan zaten bişey diyemem.Mantıksal ve oynanabilirlik olarak ikariam oynayanlara bile sorabilirsin hangisi daha iyi.
  • en iyisi erlikhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Web tabanlı oyunda grafiksel açıdan öğeler arıyorsan zaten bişey diyemem.Mantıksal ve oynanabilirlik olarak ikariam oynayanlara bile sorabilirsin hangisi daha iyi.

Tamam ozaman hiç grafiksel öğesi olmayan full yazı tabanlı bir oyun oyna göreyim seni. Çoğu gelişmiş travian oynayanlara bile sordum ikariam dediler. İkisini oynayan da var.. Sen hele ikariam'a başla 7-8 şehrin ve ordun olsun ozaman görüşürüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Tamam ozaman hiç grafiksel öğesi olmayan full yazı tabanlı bir oyun oyna göreyim seni. Çoğu gelişmiş travian oynayanlara bile sordum ikariam dediler. İkisini oynayan da var.. Sen hele ikariam'a başla 7-8 şehrin ve ordun olsun ozaman görüşürüz.

Saçmalıyorsun. Travian ikariam gibi web tazlı oyunların grafik tabanları zaten hemen hemen aynıdır.

• erlikhan bahane travian çocukça görüntüsü var varhttp://www.umaykutefsanesi.com/ umaykut hepsinden iyi
  • Travian daha ii :D Ayrıca şu sitedeki hediyelere bak : Hansavaslari T-shirt i demiş Sim siyah tshirt :D
  • travian daha iyidir
  • Ya Arkadaslar Neyin Kavgasını Edıyosunuz Allah Askına Cocuklar Gibi Ya .. Zevkler Ve Renkler Tartısılmaz Bu Zamana Kadar Bir Cok Web Tabanlı Oyun Oynadım En Uzun ve Sürükleyici Oyunlar Bana Göre Ogame , Klansavasları Ve İkariam'dır Grafiksel Mantıksal ve Oynanabirlik Acısından
  • Travian(.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

Travian'dan daha iyi oyun bulamazsın.

Katılıyorum.Web tabanlı savaş oyunu deyince ilk akla gelen Travian ve türünün en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 16 Ocak 2010; 12:30:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.