Şimdi Ara

Yeni Bir PC alıcam...Önerileriniz Gerekiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni bir sistem alıcam, ancak kasa hariç 600 TL ye aşağıdakileri almam gerekiyor...lütfen bana 600 tl ile alabileceğim en iyi sistemi girin...muhtemelen 2 gün içinde alıcam...(bütün parçaları İstanbul/mecidiyeköy den alıcam)
    ekran kartı hariç diğer ürünlerin markaları önemli değil...DDR2 yada DDR3 te olabilir...Şimdiden teşekkür ederim...

gforce 1 gb ekran kartı
    2 gb ram
    anakart
    işlemci
    dvd-rw
    power

• bu arada resim eklemek zorunlu mu?...beyaz bişi eklemek durumda kaldım yoksa konuyu açamıyordum :)
  • Asus M4A78 AM2+ AMD Anakart (160TL)
    AMD Athlon II X2 245 AM3 2.9GHz 2MB Cache 45nm İşlemci (120TL)
    KINGSTON 2 Gb Tek Modül 1066 MHz DDR2 Hyperx CL5 RAM (100TL)
    Corsair 400 Watt CMPSU-400CX Power Supply (135TL)
    SAMSUNG DVD RW (50TL)
    9500GT GDDR2 1GB 128Bit Nvidia DX10(110TL)

Toplam Maliyet KDV dahil 675TL.Ancak fiyat referans aldığım yerlerle sizin alacağınız yer arasında fiyat farkları olacaktır. Bu haliyle kullanım amacınızı bilmesem de çoğu işinizi görecek bir konfigürasyondur. Fiyatı daha da aşağı çekmek isterseniz bunu ramde ve ekran kartında oynama yaparak değiştirmeniz uygun olur keza bu donanımlar dilediğinizde kolay upgrade edilebilir. Ancak anakart ve işlemci konusunda maliyetten kaçınmayın derim.Şimdiden hayırlı olsun
  • çok teşekkür ederim...ben power ı 60 tl ye temin ettim...ordan bi fiyat kazancım olucaktır...işlemciyi ise intel alıcam...onun dışında anakart, ekran kartı sizin verdğiniz modellerden olcau...

sayenizde herşey ayarlandı, çok teşekkür ederim...
  • İşlemcinizi Intel alacaksanız tavsiye ettiğim anakartta değişmek durumunda yine mübadili Intel tabanlı bir asus öneririm. İkinci olarak eğer 60TL ye temin ettiğiniz PSU verimli ve düzgün bir PSU değil ise hiç kullanarak yeni sisteminize eziyet etmeyin derim. İnanın performans açısından oldukça kilit bir ekipmandır PSU. Tekrar iyi günlerde kullanmanızı diliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.