Şimdi Ara

Yeni bir proje...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telif problemleri yüzünden piyasaya çıkaramadığım Star wars filminin tarayıcı tabanlı oyunundan sonra yeni bir projeye başlamak üzereyim.Bu konuda bana belki yardımcı olabilirsiniz.1 hafta sonra okullar kapanıyor ve yoğun bir seneden sonra bir yaz bu işle uğraşacağım.Şu anda senaryo aşamasındayım, iyi bir hikaye lazım.Hikaye-senaryo kısmı bittikten sonra kodlamaya başlayacağım.Bu kodlama işi de baya bi uzun sürecek zira tek başıma çalışacağım önceki projem de uzun sürmüştü.Şu aralar fantastik oyunlar yoğunlukta ben bilim kurgu oyunu çıkartmak istiyorum aranızda vardır bilim kurgu fan ı olan senaryo yaratmada o arkadaşlar bana yardımcı olabilirler..

• bilim kurgum çok iyi değildir ama savaş senaryolarını iyi yazarım(frp) eğer savaşla ilgili bişe olucaksa öle olmalı denerim ve kodlamada olabildiğim kadar yardımcı olabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoN3

bilim kurgum çok iyi değildir ama savaş senaryolarını iyi yazarım(frp) eğer savaşla ilgili bişe olucaksa öle olmalı denerim ve kodlamada olabildiğim kadar yardımcı olabilirim?

Savaş senaryosu = frp

Yorumsuz...
  • valla artık farketmez savaş tı bilim kurguydu non3 bana yardım edersen cok sevinirim senaryo konusunda , senaryo konusunda cunku ben cok kotuyum..:)
  • alpercp orda kastettiğim savaş rpsi yazarım ama sadece frp olanları anlamında..
  • ya nıon sen bizim grubta değilmisin ona göre başka projede rol olamassın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.