Şimdi Ara

Yeni bir Resim Upload sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YENİ RESİM UPLOAD SİTESİ

%100 türk sitesi tarafımca kuruldu...

şöyle bir baktığımızda hepsi yabancılarda

serverımız güçlüdür. dosyalarınız sizin seçtiğiniz gun kadar saklanır.

www.groupweb.tk

• tasarımı güzel olmuş.
  • Tasarım kadar içide önemli ama tasarım iyi
  • teşekkürler =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorthyLife

Tasarım kadar içide önemli ama tasarım iyi

içi ?
  • Açıkçası bu kadar rekabetin olduğu bi alanda bu siteyle tutunamazsın, domain ve tasarım güven vermiyor kimsenin bir imageshack, yukle.tc gibi köklü bi site yerine senin siteni kullanacağını sanmıyorum, piyasaya yeni girmişsin anlaşılan, araştırıp soruşturmadan vaktini boş işlere harcamamanı tavsiye ederim.
  • yorumun için teşekkürler hergun 650 700 e yakın resim yüklenmekte daha çok film sitelerinden afiş geliyor

ayrıca sub domainlerle de çok yakında çıkıcaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknblr -- 27 Nisan 2010; 10:02:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • domainle ne alaka ?

ayrıca tasarım berbat.buraya resim yüklemeyin :) imageshack'ten şaşmayın yoksa resimleriniz uçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 28 Nisan 2010; 12:32:01 >
  • resimler ben istediğim sürece saklanır silmeyede niyetim yok...

turk turku destekleyeceğine siz ne yazıyorsunuz ayrıca buradan gelecek resimlere ihtiyacım yok.

film sitelerinden afişler yeteri kadar geliyor ben onlara haftada bir sunucu açıyorum sen merak etme ;)

uççak olsa onların uçar....
  • YÜKLERSİN SİLİNDİĞİ AN GELİR YAZARSIN BÖYLELİKLE BÜTÜN BUNLARI SÖYLEYEBİLİRSİN....
  • haftada bir sunucu açıyormuş yalana bak.

ya hadi bırak arkadaşım.geçiniz.

imageshack dışında resim upload sitesi kullanan adam resimlerine değer vermiyordur.

domainin site ile alakası yok bu bir

ikincisi script bildiğin ya marez yada free dağıtım resim upload scripti bu

üçüncüsü ise türkün açtığı hiç bir dosya veya resim upload sitesine birşey yüklenmez emanet edilmez.

sana destek versem ne olacak 3 gün sonra uploada sınır getirip premium isteyecen :D

domain .tk domain tk domain 3 lira :D

her hafta yeni sunucu alıyormuş amma sıktın ha buna kim inanır kadir inanır.hadi arkadaşım boş laflara karnımız tok kaç yıldır bu piyasadayız biz elinde patlamış bir domaini almış resim upload sitesi yapacam diye kasmışsın bir haltada benzememiş.

bir süre sonrada allah bilir kapanacak...

yinede allah yolunu açık etsin ne diim.

• polemik yaratma senin gibiler yüzünden yüzünden herşey yabancılara satılıyor. konu altına cvp yazma git nereye yüklüyorsan yükle zorlamı istiyorsan gel yalvarcak değilim.

sunucu açıyorum tabkide. hosting satıyoruz bizim için host dediğin nedir ki...?
  • ayrıca ver images hacke resimini yarın google de indexlesin senin özel annenin resimleri googlede kardeşinin vb... resimlerin googlede çıksın buyur reklam imageshackte selbest....!

tk diyor tk nın nesi varmış. koskoca google .tk alıoda biz alıncamı gülüyorsunuz

google.tk adam basmış 3 5 dememiş. ilk çıktığı için o şekil .comda öyleydi...

kapanmaz merak etme ben hosttan iyi para kazanıyorum oda bnm için bi öğle yemeği parasıymış gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknblr -- 30 Nisan 2010; 19:48:37 >
  • http://www.r10.net/yeni-web-siteleri-yeni-sitelerden-haberler/659681-online-hatim-sitesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Haziran 2010; 2:12:17 >

• tasaımı cok hosuma gıttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.