Bildirim
Yeni bir sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ağır oyunları 1500 tl'lik bir laptop kaldırmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ironpumper
Ağır oyunları 1500 tl'lik bir laptop kaldırmaz.
ne kadarlık bi laptop önerebilirsiniz ?
ağır oyun dediğim sadece 1 oyunu yükliyecem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Julienna
arkadaşlar yeni laptop alacam
genelde ağır oyunlar için kullanacam
knightonline vs..
bütçem 1500tl
yardımlarınız için şimdiden teşekürederim.
Ağır oyunlar için bilgisayar toplayın, laptop zararınıza olur -
quote:
quote:
ağır oyun dediğim sadece 1 oyunu yükliyecem.
Oyunlar için laptop önermem.
Önersem bile ağır bir oyunu oynatacak laptoplar 3.000-3.500 TL'den başlar. Masaüstü tavsiye ederim. -
quote:
quote:
quote:
Önersem bile ağır bir oyunu oynatacak laptoplar 3.000-3.500 TL'den başlar. Masaüstü tavsiye ederim.
masaüstü bilgisayarım var yedek olarak bi laptop almayı düşünüyorum -
quote:
quote:
quote:
quote:
Önersem bile ağır bir oyunu oynatacak laptoplar 3.000-3.500 TL'den başlar. Masaüstü tavsiye ederim.
masaüstü bilgisayarım var yedek olarak bi laptop almayı düşünüyorum
Anladım.
Dikkat etmeniz gereken, bütçenize göre bir laptop bakarken Casper ve Acer gibi markaların donanımları Toshiba , ASUS gibi markalardan daha performanslı görünecektir. Daha da performanslıdır da. Yalnız bu gibi markaların stabilite ve aşırı ısınma sorunları var.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
masaüstü bilgisayarım var yedek olarak bi laptop almayı düşünüyorum
Anladım.
Dikkat etmeniz gereken, bütçenize göre bir laptop bakarken Casper ve Acer gibi markaların donanımları Toshiba , ASUS gibi markalardan daha performanslı görünecektir. Daha da performanslıdır da. Yalnız bu gibi markaların stabilite ve aşırı ısınma sorunları var.
tamam teşekürederim ilginiz için iyi günler.
-
o bütçe ile istediğin düzeyde laptop bulman şu şartlar altında zor gözüküyor. ayrıca yüklenen oyun sayısı oyunları aynı anda açmadığın sürece pekde önemli değil. senin için en sağlıklısı masaüstü olur istersen yeni bir masaüstü toplayabilirsin. -
knightonline ne kadar ağır olabilir ki ben yorum yapan arkadaşlara katılmyorum İ3/İ5 veya amd 4 çekirdek bi işlemci + 4gb ram + 1gb marka model harici bi ekran kartlı notebook ile rahatlıkla kullanabilirsin diye tahmin ediyorum o bütçenin altında bile olur
http://www.hepsiburada.com/liste/hp-15-d003st-intel-core-i3-3110m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-f5c84ea/productDetails.aspx?productId=bd600909&categoryId=98
http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-3537-intel-core-i5-4200u-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b20f45c/productDetails.aspx?productId=bd600784&categoryId=98
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np270e5e-x06tr-intel-core-i5-3230m-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600864&categoryId=98
-
Oyun için laptop almak yapılabilecek en amatörce hatalardan biridir. Laptop oyun bilgisayarı değildir. Oyun laptopu diye satilanlar da laptop görünümlü htpc kasaya benziyor daha çok; öküz ölüsü gibi ağır ve hantal oluyorlar. O parayı masaüstü bilgisayarı iyileştirmede kullanın. Seyahat ettiğiniz için taşınabilir pc istiyorsanız htpc türü bişeyler bakın. Dolmuşta arabada her yerde knight online diyorsanız hemen bir doktora görünün, bu tür şeylerin çaresi vardır tıpta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemcisi en az i5 olan ve ekran kartıda harici olan bir laptop alabilirsiniz.
ekran kartı seçiminde dikkat edeceğiniz soldan 2. rakam. bu rakam ne kadar büyük olursa o kadar performas alırsınız.
örneğin: nvidia gtx 560 gtx 720 den iyi performans verir 2. rakam 6 diğeri 2;
bu şu demek 0-3 arası giriş seviyesi 3-6 arası orta seviye ve 6-9 arası üst seviye ekran kartı demektir.
Amd içinde aynısı geçerli soldan 2. rakam.
fakat dikkat edilecek şey şu gtx 560 gtx 750 den iyi performans vermeyebilir. bunun nede ilk rakamın çıktığı yıl ve teknolojisini temsil etmesidir. 7 rakamı olan kart 5 rakamı olan karttan sonra çıkmıştır.
yani 7 rakamıyla başlıyor diye 710 m gibi bir ekran kartı almanız işinize yaramaz.
işlemcilerde de aynı durum geçerli birinci rakam hangi nesil ikinci rakam performansı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- klavye i harfi yazmıyor
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- autocad kesikli çizgi
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- bağlantı sıfırlandı.
- ekran kartı resetleme
- hoparlörden ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X