Şimdi Ara

Yeni bir sistem kurdum.Kaç yıl götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE MA785GT-UD3H AMD 785G + SB710 DDR3 1666MHz HDMI/VGA Anakart
    Phenom II X3 720 Black Ed. AM3 2.8GHz 7.5MB Cache 45nm İşlemci
    1TB 32MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK(Cavier Black Stokta yoktu)
    Kingston 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL9(Stoklarda bir bunu bulabildim)
    TUL VTX 3D HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 780/3700, Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro Fan
    THERMALTAKE 500W WINGS RS201 PENCERELI ATX SİYAH KASA(aldığımda lian li stoklarda yoktu)
    Samsung 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
    Birkaç parçayı mecburiyetten aldık ama bana işlemci anakart ve ekran kartı görüşleriniz gerekli...

• İşlemciyle anakart benim önerdiklerimle aynı. Ekran kartında tul önermiyorum, ati'nin standardındaki gibi dijital vrmlerle değil eski tip analog güç besleme bakır sarmaları ile üretiyor ekran kartlarını. Ama hd4870lerde o seçenek açık değil zaten, voltajı ekran kartı güç besleme ünitelerine bağlı sürücüden değiştiremiyorsun. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • ya dostum pc toplayacğım yaklaşık 10 gündür uğraşıyorum ama senişn sorduğun sorunun cevabı yok inan bana.şu kadar yıl götürü diye kimse bişey diyemez..hangi amaçla kullanacağına bağlı pc yi..mesela ben oyun pc toplayacağım bütçeden dolayı ekran kartını dx10 alıyorum..1-1buçuk yıl sonra dx11 kartlara uyumlu oyunlar çıktığında benimki öldü demektir..ha 3 yıl sonra çıkarsa o tür oyunlar ömrü 3 yıl oluyor..bu teknolojide inan bana ömür biçilemez hiç bir sisteme..
  • ben de ekran kartı konusunda kararsız kaldım(stoklarda güzel ürün bulmak zor bugünlerde) ama zaten yaza 5870 ile değiştiririz.bu tul markasının 2.eli nasıldır acaba? rami de corsair alacaktım ama aldıktan sonra stoklara gelmiş şans artık. zaten önemli olan anakartın 2 yıl götürmesi. kasaya yeni bir psu güzel bir fan oc ile işlemci 1 küsür yıl idare eder herhalde.Umarım amd 2 yıl boyunca hep am3 soket ile işlemci çıkarır yoksa yandık.

Ben birde hard diski merak ettim nasıldır acaba?
  • ya ekran kartı ve işlemciye endexli ana kart işin en pis ve en cimcimeli kısmı işte..ben i5 li bir sistem alıp ( 1156 pin) ilerde sadece 1156 pinli i7 lere geçiş yapabiliyorum anakart değiştirmeden..mesela bugün konuştuğum bir amd kullanıcısı arkadaş şimdiki anakrtıyla 3.farklı amd işlemcisini kullanıyormuş..değişim yapmadan..bunun garantisi yok işte şu an..
    heleki ekran kartı olayı tam bir muamma..yetişemessin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Yeni oyun yaptım nasıl olmuş?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.