Şimdi Ara

yeni bir sistem kurdum önerinize ihtiyacım var.(alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tüm planımı 2 sistem üzerine kurmuştum fx 8350 li sistem yaptım coğu kısı o paraya yapılcaksa intel olmalı denilldi performans olarak daha önce ssd kullanmadım ılk defa kullanıyorum muazzam bi performans artışı var amd ısınma konusundada önerilmedi sadece seneye işlemciyi yükselticem inşallah .

haldenanlayanAdam

sağolasın ustam kart gerşçekten güzel gamıng 7 gaming 5 asus kartları arasında gittim geldim intel için bunu tertcih ettim amd alsaydım asus sabertot alırdım sadece o karta gözüm kaldı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

tüm planımı 2 sistem üzerine kurmuştum fx 8350 li sistem yaptım coğu kısı o paraya yapılcaksa intel olmalı denilldi performans olarak daha önce ssd kullanmadım ılk defa kullanıyorum muazzam bi performans artışı var amd ısınma konusundada önerilmedi sadece seneye işlemciyi yükselticem inşallah .

haldenanlayanAdam

sağolasın ustam kart gerşçekten güzel gamıng 7 gaming 5 asus kartları arasında gittim geldim intel için bunu tertcih ettim amd alsaydım asus sabertot alırdım sadece o karta gözüm kaldı .

Hocam VII hero oneriridim ama almissiniz alternatif olrak mpower ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero ıcın sıcaklık sıkıntısından bahsettiler yoksa oda cok güzel bi kart mpower ıcın ıse gamıng 5 ı tercih ettim bidaki sistem toplayışımda ana kart olarak asusdan başlarım .
  • quote:

hero ıcın sıcaklık sıkıntısından bahsettiler yoksa oda cok güzel bi kart mpower ıcın ıse gamıng 5 ı tercih ettim bidaki sistem toplayışımda ana kart olarak asusdan başlarım .

Bencede hocam guzel olur VII heronun sorunu yoktu en son kuzenimde vardi

• 6 7 yıldır laptop kullandım ana kart mart ney bilmiyordum performasın ne olduğunu bu kasada farkettim evlenince ilk işim bu kasayı kurmak oldu anne baba yanında olmuyor devamlı söylniyolar bu kablo kasa istemiyoruz biz evde şudur budur evimi aldım evlendim şimdide kasamı yaptım insanın kendı ıradesi özgürlüğü gibisi yok bidakine asusla baslıcam onuda denicem
  • quote:

6 7 yıldır laptop kullandım ana kart mart ney bilmiyordum performasın ne olduğunu bu kasada farkettim evlenince ilk işim bu kasayı kurmak oldu anne baba yanında olmuyor devamlı söylniyolar bu kablo kasa istemiyoruz biz evde şudur budur evimi aldım evlendim şimdide kasamı yaptım insanın kendı ıradesi özgürlüğü gibisi yok bidakine asusla baslıcam onuda denicem

Evet oyle oluyor ama yakimda ozlersn

• dibimdeler :D
  • O zmaan bak keyfine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.