Şimdi Ara

Yeni bir Vanilla server(Nostalrius) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
3
Favori
10.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.12.1 versiyonu torrentten çek sonra realmlisti sitedeki gibi değiştir gir. Yalnız launcher kullanma wow.exe'den aç.
  • Hocam torrent kullanmıyorum wowun ilk paketi hala elimde cdlisi:) acaba wodu silip onu yüklesem becerebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menethil kullanıcısına yanıt
    http://forum.nostalrius.org/viewtopic.php?f=6&t=638
    Bu ayrı o ayrı. Bir şey silme.
  • Server durumu nasıl hale 4-5k online var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirkgoz

Server durumu nasıl hale 4-5k online var mı?

Gündüz 5k, aksam 6k hafta sonları 7 8 k civarlarında online oyuncu oluyor.
  • Aptal bir buga denk geldim. 2 3 gündür çözüm bulamadım. Oyuna girdiğimda karakter uçmaya başliyor, northred'ın(wolk ile eklenen kıta) olduğu yere kadar geliyor ve duruyor. Ne hareket edebiliyorum ne hs atabiliyorum. 2 kere summonlatarak kurtuldum fakat her oyuna girdiğimde yine aynısı oluyor. Bu olayın çözümü var mı ? Ticket attım fakat dönüş yapan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 7 Eylül 2015; 21:48:29 >
  • çok sık olmasa da arada oynuyorum eskiden de Emerald Dream'deydim.

Mesaj atabilirsiniz ve guild varsa katılmak isterim , Orc Shaman daha yeni açtım adım Drektharl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Aptal bir buga denk geldim. 2 3 gündür çözüm bulamadım. Oyuna girdiğimda karakter uçmaya başliyor, northred'ın(wolk ile eklenen kıta) olduğu yere kadar geliyor ve duruyor. Ne hareket edebiliyorum ne hs atabiliyorum. 2 kere summonlatarak kurtuldum fakat her oyuna girdiğimde yine aynısı oluyor. Bu olayın çözümü var mı ? Ticket attım fakat dönüş yapan olmadı.

olayla ilgili video çekip foruma atarsan yardım ederler.oyun içi reportları gmlerin salladığını sanmıyorum.
  • Ally tarafında Türk guildi var mı? Bir warriora başladık 9 lvl oldu dün yavaş yavaş kasıyoruz boş zmnlarda :) muhabbet etcek insan lzm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Aptal bir buga denk geldim. 2 3 gündür çözüm bulamadım. Oyuna girdiğimda karakter uçmaya başliyor, northred'ın(wolk ile eklenen kıta) olduğu yere kadar geliyor ve duruyor. Ne hareket edebiliyorum ne hs atabiliyorum. 2 kere summonlatarak kurtuldum fakat her oyuna girdiğimde yine aynısı oluyor. Bu olayın çözümü var mı ? Ticket attım fakat dönüş yapan olmadı.

olayla ilgili video çekip foruma atarsan yardım ederler.oyun içi reportları gmlerin salladığını sanmıyorum.

Forumlarda arastirmalarim sonucunda cozum buldum. 2 3 adam bulup summlatiyorsun. Daha sonra hs yerini degistirip, kendini olduruyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Forumlarda arastirmalarim sonucunda cozum buldum. 2 3 adam bulup summlatiyorsun. Daha sonra hs yerini degistirip, kendini olduruyorsun.

çözüldüyse sorun yok

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• orc shamanıma ara verdim şu an için undead rogue ile aktifim ; Galenbane

bu arada sanki Emerald Dream'de DH olarak daha aktiftik yanılıyor muyum?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • indirdim ama bende nedense aşırı lag var oynanacak gibi değil
  • Nasıl olmuşta böyle birşeyden 6-7 ay sonra haberim oluyor..hemen bu akşam clienti kurup oyuna giriyorum..Hey gidi günler hey 2004-2009 ömrümün 800 playedi gitti bu oyuna ..scarab lord olarak jubilemi yapmıştım...Vanilla wowu hiç bir şeye değişmem...Ah olsun blizzarda kendi vanilla serverlarını acmadı zamanında...
  • 60 lvl priestim var, devam etmeyi düşünmüyorum para eder mi?
  • Oyuna dün girdim , ne yalan söyleyeyeim çok özlemişim vanillayı lvl 1- 10 arası 4 saat sürdü belki...tabi buna lag ve server downu da katıyorum..su an itibariyle MC ve BWL yi farma bağlamış guildler var..acaba naxxraması yapan guildlerde varmı ? hal boyleyse...fazla uzun sürmez bunlarda TBC yi getirir..şahsen 1-2 yıl TBC gelmesin..hatta hiç gelmesin.
  • Böyle birşey olduğundan yeni haberim oldu (vanilla wow ) biraz araştırdıktan sonra oyunu kurdum ve girdim , tek kelimeyle muhteşem..resmen duygulandım.Tam tamına 11 sene olmuş ve işin garibi hala ne yapacağımı ve görevlerin neredeyse 70% ini hatırlıyorum..nasıl işlemişse artık kanımıza...e kolay da değil 2004-2009 bil fiil oynamışım..ağır iş temposuna rağmen akşamları oynayarak tan lvl 25 oldum..tahminim 20 gune 60 olurum...Tabi çalışmıyor olsam daha kısa sürer..

Serverda ciddi bir türk guildi varsa katılmayı düşünürüm.Ciddi derken raiding ve pve konusunu kast ettim.İrtibata geçmek isteyenler oyun içi iletişime geçebilirler.

Undead rogue
    Nick : Zikkilachi
  • Beyler PVE Server açıldı 4 gün önce, ben pvp serverını bıraktım oraya geçtim raidler farma baglanmamıs vs. taze server daha güzel..Horde tarafındayız 3 kişiyiz guild kurduk.başka türk guildi yok serverda zaten Çay partisi guildin adı..oyun için iletişim Trhrall (ben) Eulogized veya Sütçü kişilerine ship atabilirsiniz. hepinizi bekleriz
  • Arkadaşlar oyuna devam eden var mı hala ona göre başlamayı düşünüyorum bende ?
  • Serverın online sayısı gerçekten yüksek ama ne kadar Türk oyuncu bulursunuz bilemem.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.