Şimdi Ara

Yeni bir video daha + Teaser xD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı bişi olsun istedim..istediğiniz yorumu yapabilrsiniz..müziği beğenmezsiniz efektleri beğenmezsiniz...ama yazın yani boş geçmeyin..
    Herkesin izleyebilmesi için direkt facebook'a koydum videoyu

daha iyi izleyebilmek için hd'yi kullanın yoksa bi tadı kalmıo videoların.. ^_*

30 Saniyelik Teaser (o neyse artık xD ) ;
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1529286082648 Pek yakında :P

ikinci videom ;
    http://www.facebook.com/anocherfor?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1463973609877

ilk videomu izlemek isteyenler tıklayabilir ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_40645024/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoche -- 19 Ağustos 2010; 21:30:48 >

• Ben şahsen beğendim videoyu devamını bekleriz.. (Biraz kısa ama öz :) )

Müziği daha ilk duyduğumda bu kesin türkçe rap entsrümanteli demiştim.Öyle de oldu.Bide şarkının ismini söylermisin beat olarak süper ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 23 Haziran 2010; 10:12:22 >
  • harbi güzel ilkkez bir sro videosunu bu kadar beğendim diyebilirim helal devamını bekleriz :D
  • teşekkür ederim arkadaslar..

şanışer- çok sıkıldım :)
  • Bence Müzik Türkce olmamış olsaydı daha güzel olabilirdi. Türkce olunca tadı kacmış bence
  • bilerek ve isteyerek ^^ türkçe yaptm..hatta yabancı şarkıları daha az kullanmaya dikkat edicem..biraz da onlar bizim yeteneklerimizin farkına varsınlar :)
  • Birde Video cekerken kullandığın ve edit yaptığın programlar nelerdir ?
  • diğer videoma yazmıstım,buna da yazim :)

kayıt ; Fraps
    edit ; sony vegas 8.0a
  • gusel elıne saglık
  • güzel videoo x)
  • çok kısa olmuş.Birde artık konulu film istiyoruz (geçen konu)yani ne biliyim pvp unique job fln bu tür bişey yaparsan beğenen çok olur
  • Job Videolarına bayılırım şahsen

Ama buda çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim :)
  • evet kısa oldu bu biraz..gerçekten başarılı güzel bi video yapabilmem için önce kayıtlara da cok ugrasmam lazım.. bunun kayıtları edit falan 3 gün sürdü..yeni video zaman alır biraz..

tüm yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar..beğendiğinize çok sevindim =)

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoche -- 23 Haziran 2010; 21:11:10 >
  • güzel hazırlamışsın fakat konu vs. olarak normal geldi
  • gelmiştir doğrudur :)
    daha iyilerini yaparız inşallah..bu sefer aklımda güzel bi fikir var ama ugrasmak lazım..uğraşmayınca da olmaz tabi ^^
  • Emre ALTUN bunu beğendi..
  • Sarp'ı bende çok severim. 3 albümü 50 60 a yakında mp3 ü var. Çok duygulu söylüyor parmaları. Araştır yoksa sende tabiki çok güzel şarkıları var.
  • @soul
    eyvallah emo

@blue
    aynen cok yakından takip etmiorm ama baya şarkısı var =)
  • türk videoları içinde izledigim ve nadir güzellerden ;) helalolsn dostum guzel olmus devamını beklerm
  • eyvallah kardeş sağolasın..daha güzellerini yaparız inşallah :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.