Şimdi Ara

YENİ BİR YAZ YENİ BİR SİSTEM :)! GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş kigstonun sitesine gir sol üsten bellek yaısını ıkla sonra çıkan üç bellekten hyperx olanı seç sonra çıkan sayfada kırmızı renkte olan hyperx savage ddr3 olanı seç daha sona gelen sayfada aşağı in orada modeller var(hepsinin boyutu aynıdır) satın al yazısının solunda beyaz renkte teknik özellikler yazıyor onu indir indirdiğin pdf de boutları var ordan bak.
    Soğutucu için ise cooler master'ın sitesine gir ordan globali seç(cooler masterin sitesine mobilden girme yda girince en alttan desktop yazısını seç daha sonra ürünlerden cpu air olaı seç sonra hyper 212x bul e ürünün sayfasısın en altında boyutları var. Ben baktım ram 33.7 soğutucu ise 37 birde sen bak istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler buldum . Eğer corsair olmazsa bu ram lerden alıcam.
  • Ne demek sistemlerimiz nerdeyse aynı olacak kardeş birde birşey söyleyeceğim bu işlemci için bu kadar kaliteli bir soğutucu almaya gerek varmı gerçi pek pahalı değil ama birde bu soğutucunun kasaya sığıp sığmayacağına baksan iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bende zalman z3 plus var anakart tan kapağa kadar ölçüm 16,8 cm gibi birşeydi soğutucunun uzunluğu 15,8 cm olduğu için sığazagını düşünüyorum. soğutucuya gerek var mı bilmem ama ilk stock soğutucuyla değerlere bakıcam ona göre almayı düşünüyorum ve bence alınabilecek en iyi hava soğutucularından bir 212 eo nun yenilenmiş hali olduğu için malum 212 evo :)
  • 212x'in iyi olduğuna dair şüphem yok zaten bende hyper 103 almayı düşünüyorum tabi birazda mavi ledli olmasının önemi var. o zaman hayırlı olsun inşallah sistemleri sorun çıkmadan tamamlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseid

bende zalman z3 plus var anakart tan kapağa kadar ölçüm 16,8 cm gibi birşeydi soğutucunun uzunluğu 15,8 cm olduğu için sığazagını düşünüyorum. soğutucuya gerek var mı bilmem ama ilk stock soğutucuyla değerlere bakıcam ona göre almayı düşünüyorum ve bence alınabilecek en iyi hava soğutucularından bir 212 eo nun yenilenmiş hali olduğu için malum 212 evo :)

Yükseklik olarak kasana sığdırabilirsin diye tahmin ediyorum , ram slotlarını kafana takma ben de ATX formunda anakart kullanıyorum Hyper 212 Evo ile ki 212X ile form faktörleri aynı sayılır , 4 ram slotundan ilk slotu kısmen kapatmakla birlikte diğer 3 slot kullanılabilir durumda kalıyor ve sen ikinci ve sonuncu slotları kullanacaksın dual channel mimarisi için :)

Core i5 4590 için ek soğutucu ne kadar gerekli bilmiyorum ama bu havalarda stok soğutucunun işlemciyi 50 Celciusun altına indirebileceğini (hele ki turbo frekansında) sanmıyorum fakat sıcak iklim harici stok fan gayet serin tutabilir o işlemciyi

teşekkürler
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    160 tl için hiç sıkıntıya girmenin gerek olduğunu düşünmüyorum içim rahat eder:) kasanın içini ölçtüm yaklaşık 1 cm kalıyor kapağa.
  • Arkadaşlar acaba i5 4590 ile i5 4690 ın arasındaki 60 tl farka değer mi sizce hangisi daha iyi olur ?
  • Bende bu işlemciler arasında kaldım özelliklerine baktığın zaman sadece hız farkı var 60 tl hız farkından dolayı değildir heralde cevaplayan olursa seviniriz.
  • Aynen hiz farkindan baska bir sey yok fiyat farkı size gore az ise alin

0.2 ghz fark var bana kalirsa 2 si ayni zamanda degisim isteyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Haziran 2015; 19:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    birde nedense i5 4690 ın oyun testlerine bakıyorum ve i5 4590 dan daha fazla ısınıyor gibi geldi. sonucunda mimarileri ve benzeri her şey aynı dediğiniz gibi değişim zamanları neredeyse aynı olacaktır.
  • Poseid kullanıcısına yanıt
    Çalışma frekansi yuksek olunca biraz daha isinmasi normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Haziran 2015; 20:05:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı hariç olduğu gibi siparişini verdim.
  • Poseid kullanıcısına yanıt
    Bu sisteme bi r9 300 serisinden ekran kartı çekersin demi :D
  • 380x yakışır gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.