Şimdi Ara

Yeni BMW 1 Serisi Türkiye fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
11.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende 118i sport line almayı düşünüyorum ? Siz hangisini önerirsiniz bir de renk olarak çok kararsızım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkemal7878

Hocam bende 118i sport line almayı düşünüyorum ? Siz hangisini önerirsiniz bir de renk olarak çok kararsızım ?
    Ben storm bay gri, m paket+executive donanım aldım ama sportline fiyat olarak en mantıklı fiyat/donanım dengesine sahip. Renk göreceli ama sportline a mineral gri biraz daha yakışıyor gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç sene sonraki forum konuşmaları

2019 da bu aracı 250k dan almadık kaçırdık. Şimdi 500k olmuş. Tam o sırada şimdi almazsanız bayi zam yapacağını ve 600k olacağını söyledi bence fırsat alın
    Başka birisi bakırköyde 3+1 ile 1 serisi takasına girecem diye konu açar. Bu ülkede herşey mümkün..

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Aslında %60 ÖTV'yi kaldırsanız Almanya fiyatına geliyor. Alınabilir seviyede kalıyor. Ama şu ÖTV işi fena bozuyor.
  • Fiyat alan var mi yakin zamanda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

Fiyat alan var mi yakin zamanda?
    Türkiyede yılbaşından sonra amortisman konusuyla alakalı yeni vergi düzenlemesi yapılacağı için bütün araçlar satıldı. Hiçbir premium markada araç kalmadı diyebilirim. Şubat-Mart 2020 den önce araç gelmeyecek, 2020 model olacağı için de kur buralarda kalırsa %5 gibi bir model yılı zammı gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.