Şimdi Ara

Yeni BMW 520d vs. Audi A5 Sportback 2.0 TFSI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
13.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet haklısınız, aynı sınıfta değiller. 5 serisinin tam karşıtı Audi A6 esasen.
    Ancak A6 artık eskidi. Yenisini görmek gerek.
  • BMW, satın alıp da pişman olacağınız bir otomobil değil, alın gitsin.
  • Arkadaşlar açıkçası burada mesele konsept ve sürüş keyfi meselesi.
    Şimdi Audi'yi quattro almak lazım.
    Önden çekişlisinde gücün yarısı boşa gidiyor, aktarma tüm EDL vs. önlemlere rağmen bir BMW gibi değil.
    "Torque steering" hakikaten keyifsiz birşey.

İç mekan değerlendirmeleri tamamıyla doğru, A5'in arkasında 10 yaşından büyük insan rahat edemiyor.

Ancak A5 in silueti, akıcı çizgileri hakikaten güzel.
    BMW 5 serisinde birşeyler eksik gibi... Burnunu sanki biraz fazla küt yapmışlar... Profilden bir bakın fotolarına.
    Belki de gözümüz alışmadığından bilemiyorum. İlk çıktığında E60 kasayı da pek çok kişi yadırgamıştı...

Şimdi 520'd'de cazip gelen unsurlar:
    Arkadan itiş
    8 ileri otomatik
    184 hp, 380 Nm tork ve dizel.
    İç hacim avantajı
    BMW 7 serisinden alınan önde çift salıncaklı (double wishbone), arkada multilink süspansiyon.

Audi A5:
    Quattro
    7 ileri otomatik
    211 hp, 350 Nm, daha devirli motor (ancak benzinli)
    Daha kaliteli malzemelerden üretilen iç mekan (ancak dar iç hacim)

Bu arada, 2011 model yılında Volvo S80'e 2.0 litre, 163 hp, 400 Nm torklu 5 silindirli yeni bir dizel motor koymuşlar. Üstelik 6 ileri otomatik vitesle alınabiliyor. Bu yeni S60'a koydukları D3 kodlu yeni dizelin aynısı.
    Evet performansı oldukça geride diğerlerine göre ama fiyatını araştıracağım.
    S80'in iç mekanının son derece şık olduğunu düşünüyorum.
    "volvocars.co.uk" sayfasından e-broşürüne bakabilirsiniz.

• iç mekan kalitesi konusunda 5 kasanın geri kalır yanı yok bence. fazlası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 14 Mayıs 2010; 20:13:33 >
  • ya ben artık direk fikrimi söyliyim açık açık ;

konuyu açan arkadaşın yaşını bilmiyorum ama çoluk çocuk yoksa bide evli değilsen al A5 mat siyah kaplat 18'' jantları var audinin şekilli o çok güzel durur istersen jantları mat siyah kaplatır çevreyede kırmızı çizgi attırırsın 10 numara olur...

5 serisini tercih edersen etmeden önce şunu söyliyim... bi bu kasayı gör birde bunun makyajlısını düşün işte asıl mesele orda makyaj gelmeyecek olsa kimsede olmayan bir araban olur ama A5 sokak başında bulunabilecek bi araba tabi sokağa göre değişir...

ben a5 tercih ederm 18 yaşında gencim Audi A5 mode : on ama lakinki öyle değildir :p 5 serisinde en çok heyecanlandıran şey iç dizayn audinin iç dizaynı hepsi aynı... 5 teki nightvision la yolu takip etmek istiyorum onu merak ediyorum asıl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.