quote:Orjinalden alıntı: OnlyWar yayınlayamazlar yayın hakları Jojo da ben izliyodum 2. sezonu bitti gxin. abi bu sezon bitti ya çizgi film kalktımı yoksa saatimi değişti bulamıyom bi türlü.ya da sonramı açılacak bilgin varsa söylermisin
quote:Orjinalden alıntı: OnlyWar Olm sezon bitti diyorum. Artık seneye 3.Sezonu izleyeceğiz. ee ok sneye kadar bn kudururum
ya ben dun aksam atcaktım bı ısım cıktı atamadım yugioh ne zamn mail atmaya baslıyalım solermısın ayrıca ewet dıyenlere tesekkur edrım
TMM AMA OLMAZ KI EN IYISI GELIN HEPIMIZ MSN ACALIM 10 15 TANE ONLARDA SANSIN COK KISI ISTIYO DIYE AMA YINEDE SEN BILIRSIN KANKY
TMM SENIN EMRINI BEKLIYORUM YU-Gİ-OH NE ZAMN HAREKETE GECCEZ SOLERMISIN BENIM DIGER MSN ADRESIM EKLE BUNU ;;capkin_kral_15@hotmail.com nolur ekle bunu lısteye we son olarak 3 uncu msn adresım karadeniz.kaplani.61@hotmail.com lıstteye ekle bunları
KAÇ TANE MSN ADRESİ OLDU ARKADAŞLAR YETMESSE BEN DORT BES TANE ACRIM OLURMU OLURSAA EMRINIZI BEKLIYORUM SAOLUN ARKADAŞLAR BANA YARDIM ETTIĞİNİZ İÇİN