Hocam ben de size mesaj atacaktım. bir ctisci olarak bizim iş tehlikede mi? Benim aklımda müfredata ek math dersleri, stat/prob, ön koşulu kırdırabilirsem cs'ten ML dersleri falan alıp applied machine learninge yönelesim vardı. mantıksız bir hedef mi? veya bölüm kapsamındaki (backend, game development, siber güvenlik) gibi bir şeyde uzmanlaşmaya çalışsam daha mı mantıklı olur? Büyük şirketlerde backend falan da alt dalları olan teknik bir alan mesela. Veya hiç uğraşmayıp tıpa veya aileyi ikna edip bilkent EE'ye mi geçmeye çalışayım. Geçmişteki tekstil mühendisleri gibi olmak istemiyorum, yeğenim 5 binden yazılım yazdım muhabbeti olmasın |
Yeni bölümler, yapay zeka ve Oğuz Ergin (3. sayfa)
-
-
şu an kaotik bir dönemdeyiz, yani bu iş için en iyi dönem
kod yazmak çok kolay. stackoverflowda arama yapmanın yerini chatgpt aldı
yapay zeka neredeyse hiçbir yazılıma entegre değil, teorik olarak yapay zekayla yapabileceğim bir çok şeyi hala manuel yapıyorum. yani bir çok yazılımın değişen şartlara ayak uyduracak şekilde yeniden yapılanması lazım
yaratıcılık isteyen işleri yapay zekaya devredebiliyoruz burada çok fırsat
oyun geliştirmede yapay zeka nasıl rol oynayacak, dil modeline bağlı gerçekçi rpg karakterleri görebilecek miyiz?
bu karmaşada kendine niş bir alan bulup oradan yürümeye bak
-
Hocam bilmiyorum ya kafam çok karışık.
şu an 1. sınıfım. alanı nasıl seçeceğim ki? gpa mı kasayım, bölüm kapsamındaki şeylere mi bakayım, additional math dersleri mi alayım kafam allak bullak oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X