Şimdi Ara

Yeni Bulduğum Videolara Filigran Ekleme Yolunu Paylaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta bahçemde topla oynayan yeğenimin videosunu iPhone 6S’imle çekip bir video hazırladım. YouTube kanalına yüklemek istiyordum ama videonun kötüye kullanılmasından endişe ediyordum ve benim yaptığıma dair bir iz taşımasını istiyordum. Biliyorsunuz düzenlemeyle çok vakit harcıyorum ve sonuç mükemmel oluyor. Bakındım durdum, nihayetinde resmi sitesi apowersoft.com üzerinden Ücretsiz Online Video Dönüştürücü isminde bir web hizmeti buldum. Bir başlatıcı kurmak istedi ilk başta bilgisayarıma eklenti kurmaktan bıktığım için soğuk durdum ama bu gözüme farklı göründü. Harika bir iş çıkardı. Okumaya devam et.

Sayfaya video ekledikten sonra içinde kalem olan simgeye tıklayıp Gelişmiş Ayarlar seçeneklerine gittim. Burada düzeltme, kırpma, filigran ekleme, video efektleri değiştirme, ses ayarlama, video yönünü değiştirme, videoyu döndürme ve oynatma hızını değiştirme gibi fonksiyonlara rastladım. Filigran eklemek istediğim için, Göz At butonuna tıklayıp bilgisayarımdan az boyutlu bir resim seçtim ve filigran konumunu Sağ Alt Köşe olarak belirleyip ayarları kaydetmek için Tamam’a bastım. Çoğu cihazlarda esnek kullanabilmem için video formatını MOV’dan MP4’e değiştirmeyi seçiyorum. Dönüştür seçeneğine basar basmaz videomu hemen işlemeye başladı. Kısa süre sonra işlem bitmişti. İnanılmazdı! Bu kadar hızla işi yapacağını düşünmemiştim. Bir dönüştürücü olarak görmüştüm program alt tarafı ama bundan fazlasını yaptı. Bunu herkese tavsiye ediyorum.

Yeni Bulduğum Videolara Filigran Ekleme Yolunu Paylaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.