|
Yeni BYD Song L'in resmi iç mekan görselleri paylaşıldı
-
-
İçi , dışı , rengi her şeyiyle harika duruyor. Eleştirecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum . Tam olarak rakibi olmasa da yeni BMW X2'yi görünce moralim bozulmuştu simdi bunu görünce keyfim yerine geldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekerinin havasından çalmamışlardır umarım
-
Harika görünüyor, avrupalı otomotiv firmalarının işleri çok zor artık. Çinliler bu hız ve gelişmeyle dünyayı değiştirecekler.
-
Çinliler birkaç yıla diğer ülkelerin pabucunu dama atacak gibi. Tasarım muazzam. -
Önden honda accord, arkadan kiaya benziyor, model.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Byd bol kopyala yapıştır yapan çinli diğer firmalardan kendine özgün tasarımlarıyla ayrılan bir dev. Ülkemiz pazarında uzun soluklu ve sağlam yer edecektir diye düşünüyorum. Tesla nasıl gelip pazarda ses getirdiyse ha işte Byd de aynı şeyi yapacak.
-
geçmişte fuar ve organizasyon süreçleri içinde bulundum, özellikle global fuarlarda transfer aşamasında araç hareket etmeden haftalarca yere sabit bekliyor
40-45psi (hatta fabrika çıkışı 50psi) hava dahi 20-25psi'lara kadar düşüyor ve sabit duracağı için önemsenmiyor...
bu arada Çin menşei araçta Kore menşeili lastik ... bizde şuan tanesi 5bin ₺ ... güzel lastik :)
çalmayı geçtim... son zamanlarda deli işler yapıyorlar..
çalacaklarsa da Avrupalılardan pazar payı çalacaklar, deli geliyorlar...
bakalım son dönem ambargoları ne gösterecek...
-
Şu araç TR'ye girsin birçok modelin satışına teker koyar, enine daha geniş içerisi daha ferah, ne yalan diyeyim cherry ucuzcu olur bu gidişle, BYD böyle araçları getirsin denk olamayan modeller zzor satar.
-
Toyota Crown modelini çakmışlar gibi duruyor.
-
Tasarım çok güzel olmuş. Keşke Çin e uygulanan vergi oranları bu kadar yüksek olmasa. Resmen Türkiye piyasasını silkelerdi.
-
Tekerlekler orantısız duruyor
Aynen
Güzel kapak yaptın tebrik ederim.
Yeni çıkardıkları araçlar iiçin konuşmuştum. Son çıkanları özgün tasarım olarak görüyorum.
-
Çinliler 2018 den sonra kaliteyi artırdılar. Bunların miladı 2018dir. Önceden çok kötü arabalar varken ne olduysa bahseetiğim yıldan itibaren kaliteye ve tasarıma yoğunlaştılar. Bütün markaları aynı anda.
Örnek 2017 hongqi
2020 hongqi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 13 Ekim 2023; 21:59:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimki aslında ironiydi. Birçok batı ve eski-köklü markadan daha iyi işler yapacakları kesin
Çin markalı telefon alıyorsun, bir sürü yazılımsal hata oluyor cihazda. Alt tarafı telefon yani.
İnsanlar gidip kendisinin ve sevdiklerinin canını emanet ettiği arabaları nasıl çin markalı alabiliyor çok şaşırıyorum. Ne kadar güzel görünürse görünsün, ne kadar uygun olursa olsun ben yine gidip daha fazla paraya Alman veya japon arabası alacağım sanırım.
Vergilerle satışına teker koyacaklar merak etme
-
3 milyona geliyo türkiyeye nasıl teker koyacakmış hangi araba
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
geçmişte fuar ve organizasyon süreçleri içinde bulundum, özellikle global fuarlarda transfer aşamasında araç hareket etmeden haftalarca yere sabit bekliyor 40-45psi (hatta fabrika çıkışı 50psi) hava dahi 20-25psi'lara kadar düşüyor ve sabit duracağı için önemsenmiyor... bu arada Çin menşei araçta Kore menşeili lastik ... bizde şuan tanesi 5bin ₺ ... güzel lastik :) çalmayı geçtim... son zamanlarda deli işler yapıyorlar.. çalacaklarsa da Avrupalılardan pazar payı çalacaklar, deli geliyorlar... bakalım son dönem ambargoları ne gösterecek... |
İçi , dışı , rengi her şeyiyle harika duruyor. Eleştirecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum . Tam olarak rakibi olmasa da yeni BMW X2'yi görünce moralim bozulmuştu simdi bunu görünce keyfim yerine geldi .
|
Harika görünüyor, avrupalı otomotiv firmalarının işleri çok zor artık. Çinliler bu hız ve gelişmeyle dünyayı değiştirecekler.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X