ohhooho burası full geyik olmuş gerçi konuyu açan arkadaşında yazısı cümlesi pekte inandırıcı gelmedi şahsen
terbiyesizlik ediyorsunuz. AMG yi eledim
M3 mü alayım yoksa ferrari F355 GTS
?
Ardakdaş gider bir clio ve ya punto falan alır. Sonra da gelir burada araba aldım diye konu açar.
aman dizel almada forum düsman olmasin
2008 BMW E92 335d
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
2008 BMW E92 335d
adam dalga geçiyor hocam sende cevap vermişsin
quote:
Orjinalden alıntı: anadolurock
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
ohhooho burası full geyik olmuş gerçi konuyu açan arkadaşında yazısı cümlesi pekte inandırıcı gelmedi şahsen
terbiyesizlik ediyorsunuz. AMG yi eledim
M3 mü alayım yoksa ferrari F355 GTS
Bence sen anca havanı alırsın...2007 de 3.18 alıyomussun..Simdi M3 piyangodan falan para mı cıktı?
git izle testleri uydurmamı kuydurukmamı görmüş olursun,m3 hem pistte daha iyi hem daha iyi yol tutuyor hemde süspansiyonları daha konforlu......
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
quote:
Orjinalden alıntı: discoverys
m3 ün c 63 amg den hem daha konforlu hem daha iyi yol tutmakla birlikte pist değerlerindede m3 daha iyi tabi r8 e bakıcaksan m3-c63 yalan olur
yok yaa nerde yazıyor.Uydurmasyon kitabında mı
arkadaş belki mirasa konmuştur... m3 tabiki
Bence hıc burda vakıt harcama. Gel bız sana tavsıyede bulunmayalım. En ıyısı sen geç bılgısayar basına ac most wanted ı yada pro street ı orda ıyıce test et aracları ondan sonra alması sana kalmıs nasılsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme