Şimdi Ara

yeni c serisi fiyat tahmini? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E deki fiyat politikasını izlerlerse w205 başlangıç fiyatı 120k olur. Hepimiz almaya gideriz ve E deki gibi boş bir araba çıkar. bir iki paket ile bir anda 140k oluverir. E fiyatı ile lütfen kıyaslamayın, o 146k boş bir araba. şu an E bakıyorum ve fiyat 170k çıkıyor.

Saygılarımla,
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Aynen fiyat 160-170 bandına geliyor bir anda. 140-150 dındaki araçlar premium paket değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cla nın 125-130 bin e çıkarılacağı, c nin de 130-140 bin olacağı söylendi, kasım ortasında da 2013 modellerde zaten bi zam yapılacakmış 2 veya 3 puanlık, yılbaşında 2014 fiyatları açıklanacakmış
  • 3 nesildir (2000-2004-2008) C-Class kullanan biri olarak,günümüzdeki fiyat fırlamalarını da hesaba katarak 130 bin den c180,140 binden amg paketli başlar (evet e180 de 140 bin ama cla amg nin 100 binin üzerinde olduğu bir dünyada anca)
  • renault 1.6 dizel 160hp deniyordu o motor gelicek mi acaba
  • onu bilememde suan c 180lere cok fiyat söylüyorlar eski kasa olacak hemde cok pahalı
  • Zamanında euro düşükken 40.000 euro ya millet aldı arabaları şimdi hem euro yüksek hem fiyatlar daha da yüksek ben anlamıyorum artık bu işlerden 200.000 deseler gidip gene alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

renault 1.6 dizel 160hp deniyordu o motor gelicek mi acaba

Evet gelecek. Bugün aracımı teslim alırken konuştum.

Saygılarımla,
  • arkadaşlar aradan 10 gün geçmiş ama okuyunca yazmadan edemedim. mercedes sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim, eğer e180 getirmemiş olsaydı mercedes, c180 135-140 bandında satılırdı. Ama mercedes e180 140-145 bandında iken kimse gidip c180 almaz, alsada mercedes c müşterilerini e'ye kaybetmiş olur ki yeni model c satmak isteyeceklerdir. Kendim gidip görüştüğümde (ki benimde beklediğim ve tahmin ettiğim fiyat 135 civarı idi), aldığım net cevap: '' Abi 135-140 a satamayız o arabayı, 125-130 arası gelir'' Ayrıca gelecek motorlarla ilgili net bir bilgi kimsenin elinde yok. Ama söylenenlere göre 1.6 130hp dci (renault motoru) Türkiye piyasası için gelecek. Bu arada aracın 13-26 Ocak 2014 tarihlerinde Detroit’te düzenlenecek Uluslararası Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda (NAIAS) lansmanı yapılacak. Tekrar izlemek isteyenler ve görmemiş olanlar için Teaser:http://www.youtube.com/watch?v=6lwWR3vLq_E

• Ortaokul 1.sınıf matematik sorusu;
    Gayet dolu bir BMW 3.20i (170BG 1.6l) 120.000TL'ye alınabiliyorsa, benzer güçte ve dolulukta bir Mercedes C180 kaç lira olur?
    Cevap: 120.000 lira...

Bir şekilde farklılık yaratmadığı sürece fiyat rakiplerinin üzerinde olamaz, olursa satılmaz. Bu da en basit ekonomi kuralıdır.

Yüksek fiyatla satabilmesi için Mercedes'in silahı yeni oluşu olamaz, çünkü BMW 3 de eski sayılmaz. Ama mutlaka bir sürpriz olacaktır, neler olabilir düşünelim, hayal kuralım.
    -Mesela bomba sürpriz, 180 ve hatta 190HP'lik 1.6 benzinli motor.
    -Daha bomba sürpriz, 156HP gücünde 1.4lt benzinli motor. Olmaz demeyin bal gibi olur. 2005 yılında C230 2.4lt idi, aynı yıl C230'lar 1.8lt ve 192 beygir güç üretir oldu birden. Arada 9 yıl var. Mercedes 10 sene önce yaptı, istese yine yapar.
    -En süper bomba sürpriz, 1.6lt 170HP diesel motor..!!
    -Daha en, öz süper bomba sürpriz, 1.4 litre diesel destekli hybrid C serisi.

Yukarıdaki 4 seçeneğin her biri benim aklımı çelebilir. Ama eğer şu anki 1.6 156HP'lik motorlar ve yine aynı 7G-Tronik şanzımanla gelirse, aynı gün 5.20i siparişi vereceğim.

• Her yerde yazdım..MB ilgilileri duymuyorsa artık duysun..MB bugün eski dönemin FİAT zihniyetini temsil etmektedir.Nerden biliyorum? Eskiden bir çok FİAT kullandımda ondan..Geçmişte Renault, FİATın çok yakan modellerine karşı az yakan benzinli getirdi.Sonra küçük hacimli dizel getirdi sonra elektrikli getirdi..KOÇ ,TOFAŞ ve FİAT hep bir hamle geride kaldılar, son durumda sonuç ortada..MB Premium sınıfta artık yalnız değil BMW AUDi ve diğerleri çok saldırgan bir strateji izliyorlar.MB'i sadık bir müşteri kitlesi satın almaya devam edebilir ama çokta müşteri kaybederler hata yaparsa..Tabii bunlar Türkiye MB için geçerli..Almanyadakilerin umurunda olur mu bilmem.MB küçük hacimli dizel getirmekte çok geç kalmıştır.Elktrikli hibrid modelde çok geç kalmıştır.Doğal gaz-lpg motoruda çok geç kalmıştır.Elktrikli modelde çok geç kalmıştır..Son C nin arka dizaynı olmamış..Arka stoplar ise Linea gibi olmuş.İçini ise çok sevmeyen kişi var.Mesela ekran olayı.(İç dizayn konusunda benim bir takıntım yok ama arka olamamış.) Araba bu haliyle gelirse işler çatallaşacak demektir..Beklentimden şık bir kasa, iç dizayn, motor seçeneği gelirşe bende sıradayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hida

.........Almanyadakilerin umurunda olur mu bilmem.-----

Sadece Berlin de satılan Mercedes sayısı tüm Türkiye satışından fazla ve orada taksiler bile E250.
    Sorunuzu ben Size sorayım,
    Sizce umurlarında olur mu?

Ve birşey daha.
    Renault elektrikli motoru getirdi de ne oldu?
    Filo müşterisiyim, test için getirdiler. Ben de o ara Aydın' a gidip gelecektim.
    Araç tek şarjla İzmirden aydına gidip gelemiyor.
    Kim alıyor allah aşkına bu elektriklileri?
    Siz, Sizin çevrenizde kaç kişi elektrikli araç kullanıyor?

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 26 Kasım 2013; 23:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

Ortaokul 1.sınıf matematik sorusu;
    Gayet dolu bir BMW 3.20i (170BG 1.6l) 120.000TL'ye alınabiliyorsa, benzer güçte ve dolulukta bir Mercedes C180 kaç lira olur?
    Cevap: 120.000 lira...

Bir şekilde farklılık yaratmadığı sürece fiyat rakiplerinin üzerinde olamaz, olursa satılmaz. Bu da en basit ekonomi kuralıdır.

Yüksek fiyatla satabilmesi için Mercedes'in silahı yeni oluşu olamaz, çünkü BMW 3 de eski sayılmaz. Ama mutlaka bir sürpriz olacaktır, neler olabilir düşünelim, hayal kuralım.
    -Mesela bomba sürpriz, 180 ve hatta 190HP'lik 1.6 benzinli motor.
    -Daha bomba sürpriz, 156HP gücünde 1.4lt benzinli motor. Olmaz demeyin bal gibi olur. 2005 yılında C230 2.4lt idi, aynı yıl C230'lar 1.8lt ve 192 beygir güç üretir oldu birden. Arada 9 yıl var. Mercedes 10 sene önce yaptı, istese yine yapar.
    -En süper bomba sürpriz, 1.6lt 170HP diesel motor..!!
    -Daha en, öz süper bomba sürpriz, 1.4 litre diesel destekli hybrid C serisi.

Yukarıdaki 4 seçeneğin her biri benim aklımı çelebilir. Ama eğer şu anki 1.6 156HP'lik motorlar ve yine aynı 7G-Tronik şanzımanla gelirse, aynı gün 5.20i siparişi vereceğim.

Bence son cümlenizdeki gibi hareket edecek çok insan olur. Aynı motor aynı şanzıman olmaz umarım. Şöyle 1,6 ve 200 hp üzeri ciğerli bir motor koysalar çok güzel olurdu. Dizelde de 1,6 160 hp millete bağ bahçe sattırır güzel ülkemde.

• quote:

Her yerde yazdım..MB ilgilileri duymuyorsa artık duysun..MB bugün eski dönemin FİAT zihniyetini temsil etmektedir.Nerden biliyorum? Eskiden bir çok FİAT kullandımda ondan..Geçmişte Renault, FİATın çok yakan modellerine karşı az yakan benzinli getirdi.Sonra küçük hacimli dizel getirdi sonra elektrikli getirdi..KOÇ ,TOFAŞ ve FİAT hep bir hamle geride kaldılar, son durumda sonuç ortada..MB Premium sınıfta artık yalnız değil BMW AUDi ve diğerleri çok saldırgan bir strateji izliyorlar.MB'i sadık bir müşteri kitlesi satın almaya devam edebilir ama çokta müşteri kaybederler hata yaparsa..Tabii bunlar Türkiye MB için geçerli..Almanyadakilerin umurunda olur mu bilmem.MB küçük hacimli dizel getirmekte çok geç kalmıştır.Elktrikli hibrid modelde çok geç kalmıştır.Doğal gaz-lpg motoruda çok geç kalmıştır.Elktrikli modelde çok geç kalmıştır..Son C nin arka dizaynı olmamış..Arka stoplar ise Linea gibi olmuş.İçini ise çok sevmeyen kişi var.Mesela ekran olayı.(İç dizayn konusunda benim bir takıntım yok ama arka olamamış.) Araba bu haliyle gelirse işler çatallaşacak demektir..Beklentimden şık bir kasa, iç dizayn, motor seçeneği gelirşe bende sıradayım..

internette dolaşan resimlerdeki arka dizaynın bir şaşırtmaca olduğunu düşünüyorum. Mercedes hiç bir zaman bu kadar kötü bir tasarım yapmadı. Eminim çok estetik bir otomobil gelecektir yine. Ben umutsuz değilim, teknolojik sürprizler de olacaktır mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

quote:

.........Almanyadakilerin umurunda olur mu bilmem.-----

Sadece Berlin de satılan Mercedes sayısı tüm Türkiye satışından fazla ve orada taksiler bile E250.
    Sorunuzu ben Size sorayım,
    Sizce umurlarında olur mu?

Ve birşey daha.
    Renault elektrikli motoru getirdi de ne oldu?
    Filo müşterisiyim, test için getirdiler. Ben de o ara Aydın' a gidip gelecektim.
    Araç tek şarjla İzmirden aydına gidip gelemiyor.
    Kim alıyor allah aşkına bu elektriklileri?
    Siz, Sizin çevrenizde kaç kişi elektrikli araç kullanıyor?

Saygılarımla,

Olaya o gözle bakmamak lazım, 30 sene önce babamdan eve bir bilgisayar almasını istediğimde enseme tokat yemiş, "kimin evinde var lan deyyus" demişti. Şimdi evinde bilgisayar olmayan yok. Senin bugün işine yaramıyor diye tüm dünyayı kendin gibi görmemen lazım. Eğer kullanımı ekonomik olsa bugün elektrikli otomobil alacak yüzlerce insan tanıyorum, en başta ben. Evden işe, işten eve gidiyorum, günlük ortalama kullanım zamanım 1 saat bile değil. Ayda en fazla 1 kez kesintisiz 2 saatlik yola gidiyorum. Zaten 4 saati aşan yola otomobille hiç gitmiyoruz, ekonomik değil, uçak daha ucuz. Benim gibi milyonlarca insan var. Peki neden almıyoruz, çünkü toplam sahip olma maliyeti halen daha çok yüksek, pillerin ömrü kısa ve çok pahalı.
    50 sene sonra tüm ulaşım araçları elektrikli olacak. Şimdiden her 3 ayda bir yeni bir ilerleme oluyor ve bir grup insan için "alınabilir" oluyor. ilk cep telefonlarını düşün, çok az insanda vardı, şimdi cepsiz insan kalmadı.

• TheDino T kullanıcısına yanıt
    evet bende yeni c serisi için 1.6 156bg in gelmesini istemiyorum. daha güçlü bir motora ihtiyaç var. ama 5.20i ile yeni c 1.6 156bg bile olsa çok fark olmaz sonuçta 5serisi daha ağır.
  • Fiyat ve çıkış tarihi konusunda gelişme var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model c180 amgler olmuş 129bin tl. Varın yeni kasa c180 amg'nin fiyatını hayal edin

• 117 YE BIRAKIYOLAR ZORLARSAN 115 EDE ALABİLİYORSN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.