Şimdi Ara

Yeni C4 1.6 HDi 112HP CONFORT M/T alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitesini bilmem ama araba çok güzel ve donanımı o fiyata göre iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozturk44

bence kesınlıkle alma fransız arabası kesınlıkle alınmaz

Alman arabası kullanan biri olarak sana sadece gülüyorum hemde ağzımla....... Her markanın iyiside kötüsüde vardır.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozturk44

bence kesınlıkle alma fransız arabası kesınlıkle alınmaz

neden acaba? bizi engin tecrübelerinle aydınlatabilirmisin!....

yoruma bak '' kesinlikle alma ''....
    neden? niçin? nasıl? sebep? açıklama yok sadece ''alma'' süper yorumcular...
  • arkadaşlar bu aracın manuel vites olanı M/T mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

arkadaşlar bu aracın manuel vites olanı M/T mi oluyor

Manuel Transmission:Manuel Vites.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

arkadaşlar bu aracın manuel vites olanı M/T mi oluyor

mt:manuel transmission
    at:automatic transmission
  • bu plus pakette neler var acaba ?
  • Selamlar

Yaklasık 1200 kmdır C4 otomatik kullanıyorum. Diğer aracımız 1.4 Tsi DSG Passat. Aracı Adana'da kullanıyorum. İkinci depoyu iki gün önce doldurdum ve bu süre zarfında şehir içinde 150 kmye yakın yol yaptım. Donanım açısından araçda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sadece direksiyon haddinden fazla sert diye düşünüyorum. Bir de geri görüşü biraz sıkıntılı ve park sensörü çok hassas değil bana göre. Yakıt olarak; ilk depoyu uzun yolda pek ayağımı gazdan çekmeden yani 120 180 aralığında kullanarak 6-6.3 lt arasında yaktı fakat ikinci depo sehir içinde dediğim gibi 150 km yi 7.3 ortalama görünüyor. Uzun yolda makul gelen yakıt tüketimi sehir içinde biraz fazla geldi gibi. Aynı kullanımda Passat la arasında 1 lt gibi bir fark var şimdilik.

Araçtaki en büyük sıkıntı bana göre vites kutusu. Vites geçişleri çok hissediliyor. Dsg şanzumanla kıyas kabul edemeyecek derecede bir eksikliği var C4'un. Araç vites geçişlerinde çok güzel sarsıyor. Kendiniz manuel kullanmak istediğinizde bunu biraz engelleyebiliyorsunuz ama yine de ben pek başaralı bulmadım.

Araç çok sessiz motor sesini hiçbir şekilde duyamıyorsunuz. Ses sistemi gayet başarılı. Ipodumun bütün listesini görebiliyorum. Bagajı gayet büyük. Aynı sınıfta kardeşimin Golfu var kesinlikle C4 çok daha başarılı.

Araçın en çok hoşuma giden kısmını da cam tavanı. Araçın içerisi perdeniz açıkken çok geniş ve ferah. Bu şekilde kullanmaya alışınca perdeyi kapattığınızda iç mekan birdenbire çok küçülüyor.

Golfle ya da Passatla herhangi bir özelliğinin karşılaştırılmasıyla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.

Saygılar.

• Fiyat güzel , incelediğim kadarıyla araçda güzel alınır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcevik

Selamlar

Yaklasık 1200 kmdır C4 otomatik kullanıyorum. Diğer aracımız 1.4 Tsi DSG Passat. Aracı Adana'da kullanıyorum. İkinci depoyu iki gün önce doldurdum ve bu süre zarfında şehir içinde 150 kmye yakın yol yaptım. Donanım açısından araçda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sadece direksiyon haddinden fazla sert diye düşünüyorum. Bir de geri görüşü biraz sıkıntılı ve park sensörü çok hassas değil bana göre. Yakıt olarak; ilk depoyu uzun yolda pek ayağımı gazdan çekmeden yani 120 180 aralığında kullanarak 6-6.3 lt arasında yaktı fakat ikinci depo sehir içinde dediğim gibi 150 km yi 7.3 ortalama görünüyor. Uzun yolda makul gelen yakıt tüketimi sehir içinde biraz fazla geldi gibi. Aynı kullanımda Passat la arasında 1 lt gibi bir fark var şimdilik.

Araçtaki en büyük sıkıntı bana göre vites kutusu. Vites geçişleri çok hissediliyor. Dsg şanzumanla kıyas kabul edemeyecek derecede bir eksikliği var C4'un. Araç vites geçişlerinde çok güzel sarsıyor. Kendiniz manuel kullanmak istediğinizde bunu biraz engelleyebiliyorsunuz ama yine de ben pek başaralı bulmadım.

Araç çok sessiz motor sesini hiçbir şekilde duyamıyorsunuz. Ses sistemi gayet başarılı. Ipodumun bütün listesini görebiliyorum. Bagajı gayet büyük. Aynı sınıfta kardeşimin Golfu var kesinlikle C4 çok daha başarılı.

Araçın en çok hoşuma giden kısmını da cam tavanı. Araçın içerisi perdeniz açıkken çok geniş ve ferah. Bu şekilde kullanmaya alışınca perdeyi kapattığınızda iç mekan birdenbire çok küçülüyor.

Golfle ya da Passatla herhangi bir özelliğinin karşılaştırılmasıyla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.

Saygılar.

Benzinli mi Bu?

• @enoman
    @raifkökten
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

bu plus pakette neler var acaba ?

http://www.citroen.com.tr/img/brochure/pdf/yeni_C4.pdf
  • biraz önce aracı inceleme şansım oldu, iç mekan kalitesi ve görünümü gayet iyi olmuş, bagaj da güzel, arka koltuk diz mesafesi de iyi, bakalım uzun vadede kronik sorunları olacak mı? bence tasarım olarak güzel bir araç, golf yerine tercih edilebilir, otomatik şanzımanını güncellerlerse iyi bir pazar payı olabilir bence....
  • yani sorunda o zaten, c4 mpc testinden sonra, megan hb edc denensin, aradaki farkı kendiniz görün, çift kavrama veya tam otomatik harici otomatik vites alınmaz.
  • quote:

Selamlar

Saygılar.

Cam tavan ile sunroof arasındaki + - olayını anlatırmısınız? birde sizce hangisi?

Diğer sorum ise e-hdi mcp excuve almayı düşünüyorum vites dediğiniz kadar kötümü ben test ettim çok kötü gelmedi belkide otomatik vites araç daha önce kullanmadığım içindir fazla............

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Selamlar

Saygılar.

Cam tavan ile sunroof arasındaki + - olayını anlatırmısınız? birde sizce hangisi?

Diğer sorum ise e-hdi mcp excuve almayı düşünüyorum vites dediğiniz kadar kötümü ben test ettim çok kötü gelmedi belkide otomatik vites araç daha önce kullanmadığım içindir fazla............

Selamlar aracım dizel 112 beygirlik olandan. Paket olarak da confort plus..

Cam tavanla sunroof arasındaki fark ise cam tavan da aracımın üzeri komple camla kaplı arka koltukların üzeri de dahil.. İçeriden elektrikli bir perde yardımıyla açılıyor yani içeriye ışık girmesi sağlanıyor ama tavan kesinlikle açılmıyor yani içeriye hava girmiyor..

• selam
    arkadaşım o fiyata dediğin araç kesinlikle alınır ve memnun kalırsın. zaten önceki mesajlarda demişler tekrarlayayım o araç manuel. motoru çok sessiz ve iç donanım malzeme kalite seviyesi çok yüksek. tek kavrama çift kavrama farkına ve silkeleme olayına kesinlikle katılıyorum uzun bir test sürüşü yaptım otomatikleştirilmiş manuel şanzumanla. silkeliyor. o yüzden manueli tercih et derim. bir de bir arkadaşa yanıt olarak cam tavan sunroof olayını söyleyeyim. yeni c4de fabrika çıkışı olarak sun roof seçeneği yok. sadece açılmaz cam tavan seçeneği var. ama bence çok daha fonksiyonel gibi duruyor.
    bir de fransız alınmaz diyen arkadaşlara artık devir değişti fransızlar da kaliteli araç yapıyor demek istiyorum. peugeot ve citroen kullanan bir çok arkadaşım var sıkıntı yaşamıyorlar.
    yeni focusun en büyük eksisini de söyleyeyim gelince o gözle bak. arka diz mesafeleri sınıfının en darı. golf ve astrayla kıyaslamışlar. c4 zaten daha geniş. onun dışında yeni focus da başarılı bir araç.
    saygılarımla

• şuanki aracım 2004 WV Caddy 1.9 dizel. Aaralık ayına kadar bununla idare edeyim diyorum. aralık indiriminden yararlanıp Megane veya Focus HB almaya karar verdim. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  • Hocam ben de sizin sorduğunuzun plus paketlsii var. Tasarım hoşunuza gittiyse direk alın. Auris ve Astra' ya bakmayın bile. Bırakın Classic' i Yeni Astra' ya bile bakmayın.

Aracın iç hacmi oldukça geniş. Ön konsol etli, işçilik çok iyi. Plus pakete de extra 3 lira vermeye gerek yok. Dediğiniz de gayet iş yapar. Çok seri araç, dizel ve büyük olmasına rağmen. Seri. Yolu hissettirmiyor. Motorun sesi hiç rahatsız etmiyor.

Ben çok memnunum, sadece koltuk döşemeleri kötü duruyor. O kadar da olacak. Evi ocağı satın C4' alın..

:)
  • Bencede en mantıklı seçim içlerinden c4 motor gücü çok iyi toyota ve astranın dizelleri 90 lık bana göre o kasaları kaldırmakta zorlanıyor. Arkadaşım auris aldı çelik jant bile yok 41 bin lira ve c4 te olan bir çok özellik yok.Sadece ambleme para vermeyin.Citroen parasına göre şu anda en iyi bir seçim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.