Şimdi Ara

yeni c4 park sensörü sorunu hakkında!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
17.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avcar herkese ayrı konuşuyor.Tahminim konuya vakıf olmayan bir elemanla konuştunuz,çünkü Citroen'in onaylamadığı bir işlemi yetkili servisin yapabileceğini sanmam...Ben de Citroen'e maiille sormuştum ,aksesuar kataloğundaki park sensorleri hangfi versiyonlara takılıyor diye.(aslında şu durumda hiçbirine takmıyorlar).Servisi yönlendirmişler,önce mail geldi servisten,"fiyatı 500küsur lira,aracınıza takılabilir" diye.Sonra servis md.ü aradı ""arkadaşlar yanlış bilgi vermiş,maili dikkate almayın takılamıyor "dedi.
    Bence Citroen'i bu konuda biraz sıkıştırmak lazım.Belki bir çözüm bulurlar.
    Bu arada,park sensoru çok önemli değil ama hem fiyatının yüksekliği;hem de buna rağmen takılamıyor oluşu beni biraz soğuttu Citroen'den.
    Satış sonrası hizmetlerinin böyle olacağını bilseydim belki de almazdım C4'ü...
    İlerde ne sıkıntılar yaşatacak bize bakalım...

• gurbuz ve M.T.A arkadaşlara katılıyorum..satış sonrası citroen sınıfta kalmış durumda..herkes farklı konuşuyor farklı yorumluyor citroen camiasında..yerel bayiiden tut dialogtan ve fransaya kadar..bu Türkiye'de başarılı olmadığını gösteriyor servis ağının..inşallah başımıza büyük sorunlar çıkmaz ve bunlara muhtaç kalmayız..bu arada sirix kardeş seni kimle konuştun bilemiyoruz ama söylediğin kelamın doğru olması mümkün değil..mümkünse taktır resim çek yayınlaki ardından ben de aracıma taktırayım..selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmus

gurbuz ve M.T.A arkadaşlara katılıyorum..satış sonrası citroen sınıfta kalmış durumda..herkes farklı konuşuyor farklı yorumluyor citroen camiasında..yerel bayiiden tut dialogtan ve fransaya kadar..bu Türkiye'de başarılı olmadığını gösteriyor servis ağının..inşallah başımıza büyük sorunlar çıkmaz ve bunlara muhtaç kalmayız..bu arada sirix kardeş seni kimle konuştun bilemiyoruz ama söylediğin kelamın doğru olması mümkün değil..mümkünse taktır resim çek yayınlaki ardından ben de aracıma taktırayım..selametle

Araç çok keyifli ama satış sonrası oyy oyyy allah ellerine düşürmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

gurbuz ve M.T.A arkadaşlara katılıyorum..satış sonrası citroen sınıfta kalmış durumda..herkes farklı konuşuyor farklı yorumluyor citroen camiasında..yerel bayiiden tut dialogtan ve fransaya kadar..bu Türkiye'de başarılı olmadığını gösteriyor servis ağının..inşallah başımıza büyük sorunlar çıkmaz ve bunlara muhtaç kalmayız..bu arada sirix kardeş seni kimle konuştun bilemiyoruz ama söylediğin kelamın doğru olması mümkün değil..mümkünse taktır resim çek yayınlaki ardından ben de aracıma taktırayım..selametle

aynen araç çok çok keyifli ve çok memnunum..sıkıntı sonrası olabilir

• quote:

quote:

quote:

aynen araç çok çok keyifli ve çok memnunum..sıkıntı sonrası olabilir

Hiç pişman değilim,bu arada arabam,general paanter,ve sevgili mareşel tarafından saldırıya uğrayıp sağ arka kapı ve çamurluğu çizmişlerdir.
    Ağlamak istiyorum.

• quote:

bende forumdan öğrendim aradım teknik servise sordum takılabileceğini solediler ben gaziantepteyim istanbulda olsam erinmez giderdim. yakın olan arkadaşlar maille tel le değilde oraya giderse bizi bilgilendirmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirix

quote:

bende forumdan öğrendim aradım teknik servise sordum takılabileceğini solediler ben gaziantepteyim istanbulda olsam erinmez giderdim. yakın olan arkadaşlar maille tel le değilde oraya giderse bizi bilgilendirmiş olur

bana tam tersi söylendi..!

• quote:

quote:

Bizde erinmiyoruz(üşenmiyoruz)yukardaki yazıları okursan izliğiyecğin yol ortada.
    Ben iyiki piyasada taktırmadım şimdi yakıt göstergesi sorunlu çalışıyor depoyu tam göstermeyip hiç hareket etmiyor.
    işte citroen.
    Cuma günü uğradığım yetkili servis valla biz bilmiyoruz pazartesi gelin merkez servis ile görüşelim gibilerinden abuk sabuk laflar ettiler.
    2000 km'deki araç orda kalıcakmışşşşşşş,işte baylas işte citroen.Al birini vur ötekisinin kafasına.

• quote:

quote:

quote:

Bizde erinmiyoruz(üşenmiyoruz)yukardaki yazıları okursan izliğiyecğin yol ortada.
    Ben iyiki piyasada taktırmadım şimdi yakıt göstergesi sorunlu çalışıyor depoyu tam göstermeyip hiç hareket etmiyor.
    işte citroen.
    Cuma günü uğradığım yetkili servis valla biz bilmiyoruz pazartesi gelin merkez servis ile görüşelim gibilerinden abuk sabuk laflar ettiler.
    2000 km'deki araç orda kalıcakmışşşşşşş,işte baylas işte citroen.Al birini vur ötekisinin kafasına.

yapma hocam çok üzüldüm ya nasıl hatalı gösterir..yeni mi yapmaya başladı?? geçmiş olsun inşallah sorun tez çözülür

• Cuma günü gitiğim servis tatmin etmemişti bugün yolumu 35.2 km uzatarak üsküdardaki arkas otoya gittim sonuç.
    Araca kalibrasyon yapıldı ve hatalı yakıt göstergesinde bir değişikli olmadığı gibi iki çizgi aşşağıya düştü sorunun depo şamandırasın olabileceğini düşünüyorlar bencede,siparişini verdiler.
    Pompanın tazikli doldurmasının'dan dolayı şamandıranın ayarının kaçması sözkonusuymuş?????? güldüm ama nediyeceğimi bilemedim.
    Depoyu doldurdum hemde ittire kaktıra 2 çizgi aşşağıda ve ortalamaya etki ediyor.Doldurduktan sonra yaptığı yol 35.2 km.
    Buda ekranın resmi.
     yeni c4 park sensörü sorunu hakkında!!!

Bu arada park sensörünü'de konuştum aracın arkasına 12 volt elektrik gitmiyormuş?kablo tesisatının eskisinden çok farklı ve şimdilik mümkün değilmiş?
    ileride fabrikanın çözüm bulucağını düşünüyorlar(dışarda taktırmak ve herhangi bir markanın serviste takılması için?????)kısacası beni tatmin etmedi.
    Birde direk aküden tesisat çekilip alınırsa ve ona istediğimiz park sensörünü bağlarsak neolur dediğim de sessizlik oldu ve yanıt alamadım.

• quote:

Cuma günü gitiğim servis tatmin etmemişti bugün yolumu 35.2 km uzatarak üsküdardaki arkas otoya gittim sonuç.
    Araca kalibrasyon yapıldı ve hatalı yakıt göstergesinde bir değişikli olmadığı gibi iki çizgi aşşağıya düştü sorunun depo şamandırasın olabileceğini düşünüyorlar bencede,siparişini verdiler.
    Pompanın tazikli doldurmasının'dan dolayı şamandıranın ayarının kaçması sözkonusuymuş?????? güldüm ama nediyeceğimi bilemedim.
    Depoyu doldurdum hemde ittire kaktıra 2 çizgi aşşağıda ve ortalamaya etki ediyor.Doldurduktan sonra yaptığı yol 35.2 km.
    Buda ekranın resmi.
     yeni c4 park sensörü sorunu hakkında!!!

Bu arada park sensörünü'de konuştum aracın arkasına 12 volt elektrik gitmiyormuş?kablo tesisatının eskisinden çok farklı ve şimdilik mümkün değilmiş?
    ileride fabrikanın çözüm bulucağını düşünüyorlar(dışarda taktırmak ve herhangi bir markanın serviste takılması için?????)kısacası beni tatmin etmedi.
    Birde direk aküden tesisat çekilip alınırsa ve ona istediğimiz park sensörünü bağlarsak neolur dediğim de sessizlik oldu ve yanıt alamadım.

M.T.A hocam tekrardan geçmiş olsun kendimde olsa bukadar sakin olamazdım..inşallah kısa zamanda sipariş gelir ve sorun giderilir..park sensörü konusunda ise zaten kabullendim bişey çıkayacak ve bekleme modunda değilim..bundan sonra inşallah başımıza abuk sabuk sorunlar gelmez. bu arada senin araç da benzinli düz vites confort mu?

• Resmus kardeşim.
    Benim aracım1.6 92 bg(disel) confort modeli.
  • quote:

Resmus kardeşim.

hocam araç nasıl..sessiz ve az yakıyor demi? ona niyetlenmiştim ama gücüm yetmedi benzinlisini aldım..geçenlerde aksesuar kataloguna baktım da exclusive modelindeki 17"lik alaşımlı jant satılmıyor, garipsedim neyse 16" boston mı bi tane modeli var onu servisteki yedek parça bölümüne sordum efendim teki sadece 1300 tl civarı, dedim yuh bence 4 tanesi öyledir çünkü plus paket 3000 tl zaten..alaşımlı janta toplam da 5000 tlmi verecez..yanlış baktı diye düşünüyorum..aracım(1.6 vti 120 bg benzin düz vites) 1200 km oldu gibi, hespalarıma göre 9 lt yakıyor şehiriçi..yol bilgisayarı 8.5 lt gösteriyor yani yarım litre yanılma payı var..tabi 35 km hızdan aşağıda gidince yol bilgisayarı anlık tüketimi göstermiyor bu da ortalamaya etki ediyor mu? bence etmeli..fikri nedir arkadaşların bilemem..bi konu daha aracımı çalıştırıyorum 3 dk bekledikten sonra devir göstergesi 1000 altına iniyor..her zamanda beklemek olmazki yaa baya uzun geldi..öyle araçta gördüklerimi yazmak istedim..selametle

• quote:

Resmus kardeşim.

Benim araçta aynı.. En son Total Excellium dan fulledim.. Sanırım geçen ay başıydı unuttum :) .. Şu an yaptığım km 950 oldu.. 350 km daha menzil gösteriyor.. Antalya şehir içi dışı.. Karışık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Resmus kardeşim.

Benim araçta aynı.. En son Total Excellium dan fulledim.. Sanırım geçen ay başıydı unuttum :) .. Şu an yaptığım km 950 oldu.. 350 km daha menzil gösteriyor.. Antalya şehir içi dışı.. Karışık..

İstanbulda o kml'yi görmek mümkün değil 6.7 yakıyor birde benim kullandığım mesafe kısa okul ev ev alışveriş merkezi toplam 3 km.
    Oh tam antalya zamanı arbada dizel ee artık çıralıda mangal yakarsın.

• Evet bugün sorunum(yakıt göstergesi,şamandra değişti) arkas oto tarfından çözüldü ben bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.
    Burdan arkas oto'ya kocaman bir teşekkür.
    İyiniyetliler 10 üstünden 10 puan veriyorum birde Sinan beye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkürler.[:
  • quote:

Evet bugün sorunum(yakıt göstergesi,şamandra değişti) arkas oto tarfından çözüldü ben bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.
    İyiniyetliler 10 üstünden 10 puan veriyorum birde Sinan beye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkürler.[:

Geçmiş olsun.. Sizin adınıza sevindim.. Valla hafta sonu gelsin bir termessos yapıcaz heralde :) Orası daha çok hoşuma gidiyor.. İşin garibi dizel araç aldıktan sonra daha çok gezer oldum.. Termessos a senede 1-2 sefer giderdik.. Şimdi ayda 2. olacak..
  • quote:

quote:

Evet bugün sorunum(yakıt göstergesi,şamandra değişti) arkas oto tarfından çözüldü ben bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.

Geçmiş olsun.. Sizin adınıza sevindim.. Valla hafta sonu gelsin bir termessos yapıcaz heralde :) Orası daha çok hoşuma gidiyor.. İşin garibi dizel araç aldıktan sonra daha çok gezer oldum.. Termessos a senede 1-2 sefer giderdik.. Şimdi ayda 2. olacak..

Aslında bizler gibi gezmeyi seven insanlar için dizel araç zaralı farkında olmadan abartıyoruz benzinli daha ucuza geliyor.
    Aslen korkutellimisin,antalyada piyazcı ve kebapcı asker arkadaşım var.Oda korkutelli.
    Birde tepede mangal yakılıyormu.

• quote:

quote:

Anladığım kadarı ile siz düdene termesos diyorsunuz.

• quote:

hocam çok sevindim adına..tekrar geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.