Şimdi Ara

Yeni Caddy Benzinli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volswagen Caddy için uğurlu rakamı 102 belirlemiş olsa gerek.2.0 tdi'da 102 ps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar yap boz gibi..
    1.9--1.6--2.0--1.0 litre

bakalım 1.5 ne zaman geliyor..

millet 1.6 dan 120 hp alıyor bunlar hala 2.0 102 hp olaylarındalar.
    yıl olmuş 2017 makaslı aracı 1.0 benzinli motorla bu kasa ile piyasaya sürmek Allah akıl fikir versin..

kendini götüremez geçtim içindekileri..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Vw nin attığı en saçma adımlardan biri,ya da biz anlamıyoruz.Ben anlamdıramadım şahsen ticaride 102 ps gücünde 1.0 motoru.

Bunun ticari ile alakası yok, caddy ticariden çıkalı baya oldu. Yurt dışında hitler motorlu caddyler bulunmakta iken zaten olan bir şeyi Türkiye'ye getirdiler olay bu.

Fiyatı itibari ile mpv veya c-d sınıfı araç alamayan 2-3 çocuklu aileler için baya ideal.

Doblo'da ticariden çıkalı çok oldu. Sınıfında Bi-Link bağımsız süspansiyon sistemi sunan tek araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

adamlar yap boz gibi..
    1.9--1.6--2.0--1.0 litre

bakalım 1.5 ne zaman geliyor..

millet 1.6 dan 120 hp alıyor bunlar hala 2.0 102 hp olaylarındalar.
    yıl olmuş 2017 makaslı aracı 1.0 benzinli motorla bu kasa ile piyasaya sürmek Allah akıl fikir versin..

kendini götüremez geçtim içindekileri..)

Fiat Doblo 2002 model 1.6 Atmosferik benzinli 103 hp

16 yaşında bu araba

• Geçtiğimiz yıllarda fuarda 1.4tsi highline caddy vardı. Adam bu ülkemize gelmeyecek ama demişti. Sebebi de bizim insanımız dizel olmayan ticari araç almaz demişti

• dizel olmayan ticari satmaz. bunu zaten aile arabası olarak alsan da dert, her sene muayenesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

dizel olmayan ticari satmaz. bunu zaten aile arabası olarak alsan da dert, her sene muayenesi var.

ticarileri aile aracı olarak kullanan çok insan var. Zaten koltuklu alıpta ticaret için kullananı ben Çevremde hiç görmedim. Bu 1.0 tsi satarsa markadan dolayı satar. bu segmentteki araçları alanların her sene muayeneyi dert ettiklerini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.