Şimdi Ara

Yeni Canavarıma Yorumlarınızı Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @Geçim Sıkıntısı
    Bende an itibariyle P4 kullanıyorum. Eski WoW culardanım ama yeni eklenti paketindeki raidleri PC kaldıramaz olunca değiştirmenin zamanı geldi diye düşündüm

Ekran kartlarında tam nihai son a ulaştım diyorum ama başka birşey takılıyo gözüme...
    Vapor-X soğutmalı 2GB HD4890 ların yukarıda verdiğim TUL VTX HD4890 lardan gözle görülür bir performans farkı olurmu ?
    ikisi de kendine has soğutma ile geliyor. ancak birisi 2gb birisi 1gb.

@ooppss
    Monitörlere 1 saat içinde yorum yazıcam şuanda evden çıkmam gerekiyor. Yine de ellerine sağlık.
  • kardeşim 1gb yeterli gelir 2gb ye o kadar para vermeye gerek yok
  • Eweet. ekran kartıyla ilgili bpek bi süphem kalmadı gibi.

TUL VTX i biraz araştırdım. işte okuduğum haber:
    http://www.techpowerup.com/101860/Vertex3D_Announces_Partnership_with_Arctic_Cooling_Intros_VTX3D_HD4870.html

VERTEX3D, a new expected brand of AMD graphics card, today announced the partnership with leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, ready to bring a premium cooling solution of HD4870 series, provides a perfect combination of ultimate gaming performance and the coolest operating environment.

"Our goal was to provide a superior performance with faster and cooler environment," said Willie Huang, Sales Director of VTX3D, "With the partnership of the leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, I believe we can easily achieve that!"

VERTE3D firması soğutma sektörünün önde giden markalarından ARCTIC COOLING ile birleşerek ATI/AMD ekran kartlarına HD4870 serisi ile giriş yaptı.

"Amacımız mükemmel performansı daha hızlı ve daha serin bir bir şekilde sağlamak" diyen VTX3D satış direktörü söyle devam etti "Soğutma teknolojilerinde lider markalardan biri olan ARCTIC COOLING ile inanıyorumki bu amacımıza kolayca ulaşabileceğiz"

Bana sağlam bir birliktelik gibi geldi. O yüzden ekran kartına TUL VTX HD4890 olarak karar veriyorum arkadaşlar.
    TUL: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4855

• his hd4890 almanı öneririm. 350 tlye aynı fiyattan bulabilirsin. Tek farkı dijital vrmlerinin olması ve daha temiz güç devrelerinin daha az elektrik çekmesi. Bu 2si de daha iyi overclock oluyor demektir. ucuzu.comdan bakabilirsin teknolojialani.com da var diye hatırlıyorum
  • kardeşim his referans soğutucuya sahip bir kart
    özel soğutmalı alması daha mantıklı digital verimmis az güç çekiyormuş bana pek inandırıcı gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 18 Eylül 2009; 12:30:56 >
  • Valla inanç işi değil zaten bu, bilim-teknoloji. Standart olmayan soğutuculu birçok ekran kartında analog vrmler kullanılarak tasarrufa gidilmiş. Artmış ısı kayıpları olmasıyla onlar da sıcak çalışıyor standartlar gibi, üstelik aynı voltaj ayarlama imkanını ver overclock potansiyelini sunmadan.
    Sapphire vapor-x>>analog
    Tul powercolor vtx tümden>>analog
    msi>>analog
    geriye kalan dijitalleri söyledim asus sapphire his gigabyte. Daha nasıl yardımcı olabilirim?350tlye alabileceği aynı ekran kartını da söyledim
  • kardeşim karar arkadasın hangisini seçerse seçsin...
  • Monitor olarak lg'nin LG W2261VP-PF modelini öneririm.Full HD Hdmi-Dvi özellikleri var fiyatı da çok uygun.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4817
  • gtx295 seç derim:D o ikisinin arasından gtx 275 bence al pisman olmazsın tanıdıgım arkadasm var kullanan
  • İŞLEMCİ ----- INTEL i7 920 2.66 GHz Quad Core Socket 1366 8MB
    ANAKART ---- Gigabyte EX58-UD4P
    RAM ---- PATRIOT Extreme Performance Viper Series DDR3 6GB (3x2GB) 1600MHz
    EKRAN KARTI--- [b]TUL VTX 3D HD4890 , 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, ZeroTherm Fanlı
    SABİT DİSK---- WESTERN DIGITAL 1 TB 3,5" SATA2 7200RPM 32MB CACHE WDC-WD1001FALS
    CPU COOLER--- Titan Fenrir 120mm PWM 17dBA+ "HDT" CPU Soğutucu
    KASA ------- THERMALTAKE ARMOR+ Siyah FullTower KASA VH6000BWS
    PSU ------ THERMALTAKE 750 WATT TOUGHPOWER TEK FANLI SİYAH TAK CIKART KABLOLU PSU W0116
    MONİTÖR ---- Samsung T220 22" 2ms DVI-H Geniş Ekran (Wide Screen) LCD Monitör

Sistemin son durumu bu arkadaşlar. Parçaların üzerinde oynama yapmıycam ancak ekran kartında ufak bi tavsiyeye ihtiyacım var. En geç 1 ay içersinde HD5870 Türkiye' girmiş olucak. (Yaygınlaşması da muhtemel) O yüzden şuanda ekran kartını minimum düzeyde tutum geldiğinde de 5870 e geçmeyi güşünüyorum.

Düşündüğüm kart:
    1GB HIS ATI HD 3650 GDDR2 DX10.1 = KDV dahil 63TL

30 eylülden önce tüm sistemi sipariş etmiş olucam ve ilk ayı fiyatı 100 TL yi aşmayan bir ekran kartıyla geçirmeyi düşünüyorum.
    Sormak istediğim şey fiyat olarak HD 3650 civarlarında olan önerebileceğiniz başka kartlar varmı???

• İŞLEMCİ ----- INTEL i7 920 2.66 GHz Quad Core Socket 1366 8MB
    ANAKART ---- Gigabyte EX58-UD4P
    RAM ---- PATRIOT Extreme Performance Viper Series DDR3 6GB (3x2GB) 1600MHz
    EKRAN KARTI--- [b]TUL VTX 3D HD4890 , 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, ZeroTherm Fanlı
    SABİT DİSK---- WESTERN DIGITAL 1 TB 3,5" SATA2 7200RPM 32MB CACHE WDC-WD1001FALS
    CPU COOLER--- Titan Fenrir 120mm PWM 17dBA+ "HDT" CPU Soğutucu
    KASA ------- THERMALTAKE ARMOR+ Siyah FullTower KASA VH6000BWS
    PSU ------ THERMALTAKE 750 WATT TOUGHPOWER TEK FANLI SİYAH TAK CIKART KABLOLU PSU W0116
    MONİTÖR ---- Samsung T220 22" 2ms DVI-H Geniş Ekran (Wide Screen) LCD Monitör

Sistemin son durumu bu arkadaşlar. Parçaların üzerinde oynama yapmıycam ancak ekran kartında ufak bi tavsiyeye ihtiyacım var. En geç 1 ay içersinde HD5870 Türkiye' girmiş olucak. (Yaygınlaşması da muhtemel) O yüzden şuanda ekran kartını minimum düzeyde tutum geldiğinde de 5870 e geçmeyi güşünüyorum.

Düşündüğüm kart:
    1GB HIS ATI HD 3650 GDDR2 DX10.1 = KDV dahil 63TL

30 eylülden önce tüm sistemi sipariş etmiş olucam ve ilk ayı fiyatı 100 TL yi aşmayan bir ekran kartıyla geçirmeyi düşünüyorum.
    Sormak istediğim şey fiyat olarak HD 3650 civarlarında olan önerebileceğiniz başka kartlar varmı???

• gecici olarak alcaksan hemde 1 aylgna git ikinci el al bitane 50 kagıda 1 aylık idare etsin sonra patlatırsın bombayı böle sıfır ürüne falan pek gerek yok aslen
  • kardesim bence sen al 4890 ı yada gtx serisinden al btane otur yerine ne dx11 miş sen bu sistemle 2-3 sene sorunsuz eglenirsin bsver dx 11 falan sonuc olarak dx11 li oyunlardanda faydalanabilceksin bi problem cıkmıycak neyin pesindeyiz anlamıyorum
  • Gtx 285 ile gtx 295 arası biryerde gözüküyor hd5870 bu noktada bana pek mantıklı bir öneri gibi gözükmüyor.Şuanda hd 4890 yada gtx 275 yeterli bu sisteme
  • Sistemle tabiki uzun bi süre eğlenebilirim ancak HD 5870 ile HD 4890 arasındaki performans farkı benchmark larda çok açık. Performans ve güç tüketimi olarak HD 5870 açık ara önde 4890 dan. Tesselation özelliği ve DX 11 desteği de cabası.

O yüzden HD 5870 i beklemeyi ciddi anlamda düşünüyorum. Ancak o zaman a kadar beni götürücek bi kart tavsiyesi lazım şuanda bana....
  • ileriye dönük bir pc kurmuşsun yani gidip hd4890 alma derim ben o kadar masraf yapmışken sık kendini biraz hd5850 alırsın.. bide wow oynamak için i7 sistem kuran bir tek seni gördüm valla helal olsun :D ben hala p4 le çatır çatır raid yapıyorum çok rahat :D ekran kartıda hd3650 1 aylık seni idare eder veya 2. el hd4770 de alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAJU -- 24 Eylül 2009; 14:08:15 >
  • o zamana kadar 4650 seni idare eder..
    yeni kart aldığında rahatlıkla elden çıkarabilmen için
    çok eski bir kart almanı önermem..
    4650 oldukça günceldir ve ofis-medya pc leri için hala çok tercih edilen bir karttır
    o nedenle elden çıkarırken sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum..

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=2920
  • ahhaha :D Sistem WoW oynamak için değil zaten. Diğer oyunları oynayamadığım için WoW sığınak gibiydi benim için. (High end de oynayınca zevkli de oluyo ama ha) :D WotLK zamanına kadar sorun yoktu ne zaman ulduar geldi orda sistemim yetmemeye başladı. (P4 Geforce FX 5200)

bu HD 3650 ve sonrasında da 5870 fikri iyice aklıma yatmaya başladı aslında. peki Başka kart tavsiyesi olanlar var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: singollo

bu HD 3650 ve sonrasında da 5870 fikri iyice aklıma yatmaya başladı aslında. peki Başka kart tavsiyesi olanlar var mı arkadaşlar ?

Kardeşim bende sistemimi daha yeni yeniledim TUL VTX HD 4870 Aldım ki 4890ların fiyatıda oldukça düşük seviyelerde bi tane HD 4890 al inan öyle büyük farklar olmayacak dx11 kartlar ile yani ben şimdi benim sistemle dx 11 oyun oynayamam mı ? yok canım hadi çıksın görelim Beni dinlersen bi tane 4890 al uygun fiyatlı süper olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.