Şimdi Ara

YENİ CANON HV20 HDV VIDEO KAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde yazdım kimseden ses çıkmadı. Onun için başka başlık açtım.

Canon hv20 diye bir kamera çıkardı, hem fiyatı çok iyi hem de özellikleri. Hem hdv kayıt yapıyor hem de dv formatında kayıt yapabiliyor. eBay de 1029 dolar gibi bir fiyata satılıyor, üstelik de hem NTSC hem de PAL uyumlu iddiasıyla. Amerikada internet sitelerinde araştırdım hiç bir yerde PAL olanına raslamadım. Sadece bir forumda CINE modunda PAL çekime izin verdiği şeklinde bir yorum okudum.

Ben Panasonic gs500 almaya karar vermiştim ama Amerikadan arkadaşımın gelişi geciktiği için henüz almadım ve şimdi bu kamera aklımı çeliyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdural -- 6 Nisan 2007; 12:39:00 >

• HV20 hem hv10un kusursuz yuksek ışık performansına, hemde 25p modu ile sony HC7 nin yaklaşamayacağı derecede başarılı düşük ışık algılamasına sahip, o fiyat aralıgında rakipsiz bir kamera.

Ama NTSC sinde sadece 60i/24p çekim soz konusu, ve de amerikada pal sini goremedim.
    Onun yerine hong kong-dubai kaynaklı hemen hemen her yerde(doğubank) PAL modelini çok uygun fiyata bulabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler.. Bende öyle düşünmüştüm, gerçekten o standartlarda çok iyi bir kamera gibi görünüyor. Amerika fiyatı 1030-1100 dolar civarında. Ankarada oturduğum için Doğubanka bakamıyorum ama bir arkadaştan rica edip fiyatına baktıracağım. Eğer bu civarlardaysa şu sıralarda alınacak en iyi kamera bu gibi görünüyor.

Bir de şu Canon kameralardaki kaset sesi problemi kafamı kurcalıyor. hv20 de de hala bu sorun devam ediyor mu acaba?

Yorumunuz için bir kez daha teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdural -- 10 Nisan 2007; 11:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.