Şimdi yeni gelen cap ta 101 lv itemleri var birtek.Diğer caplarda 3 aşamalı itemler olurdu ve sınır levelde farm yapılırdı.Şimdi ise 110 lv de farm yapmak yerine 101 lv de farm yapılsa daha yararlı ve kolay olmazmı.seal of novalar da kolay çıkarken 101 lvde elinde +7 değerinde bir itemle farm yapmak daha kolay olur gibime geliyor.Nivlamdanda baktım 101 lv den 102 lv e kadar 9 gap la 102 lv in sonuna kadar ve 102 lv den 110 lv e kadar 0 gap la kasılınca 820.378K sp birikiyor tahminim yeterli olur yeni captaki skillerin kaç sp istediğini bilmiyorum çünkü.Ee bu capta 101 lv de farm yapsak yani 103 lv in 0.00 exp ine kadar 647.117K sp birikiyor bu spde skilleri daha iyi açmamızı ve 110 levele daha hızlı kasmamızı sağlamazmı? Bunları yazmamdaki asıl amaç doğrumu düşünüyorum, doğru düşünüyorsamda bazı arkadaşlara yardımcı olmaktır.
Kolay olur olmasına ama işte yine dediğin gibi sadece 101 silahları var.Skilleri iyi olan kazanıcak iş skillere kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: [Bu]RocK
Kolay olur olmasına ama işte yine dediğin gibi sadece 101 silahları var.Skilleri iyi olan kazanıcak iş skillere kalıyor
İşte benimde merak ettim 110 lv deki farm mı yoksa 101 lv deki 9 gap la olan varmı daha iyi olur oydu 101 lv deki farm daha iyi sanırım
Ben 100e FFim ama sonrasi icin SP yok su an oyle yapmaya mecbur kalıcam 110 Full Mastery gidip 102ye cekip 8 gap gidicem sp lazım olursa...
evet ama caveye 30 dk da gidiyorsun burda alex de şehrin kapısında farm yapcan
bu açıdan bak hem süre açısından hem mob spavn açısından 110 da farm yapmak mantıklı
elinde sonova silah ile düşük alex in önünde veya setin filan iyiyse 104 level veya 105 levellerde farm yapmak daha iyi gibi ama spawn konusunu tam bilmiyorum o yüzden tam bilerek konuşamıyorum.