Şimdi Ara

Yeni char aççam Yardım edermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • edana da aç,ben karus um ama human mage aç kasması en zevkli ve kolay eyer item yapacak birikmişin varsa rogue aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: DpPaTRoN

beyler yeni char açıyom hangi ırk tan hangi server neyci olsun sizlerin cvplarınızı bekliyorum kararsız kaldım da :D

yeter walla yeter .. çoluk çocuk işine çevirdiniz iyice yok ırk ne olsun yok kuzen istedi
    walla billa gece gece can sıkıyorsunz.. Kaç defa "bilgilendirme" topicleri açıldı
    hangi serverde bilmem ne aç şu server de açarsan gerisinde kalırsın flan diye
    hala anlamıyonuz veya anlamak istemiorsunuz..
    yok kuzen beğenmedi yok şöle böle .. ben küçüklerin bu foruma katılmasına karşıyım
    bu konuda da karşıma herkesi alırım bu kadar
    sizce 17-18 yaşında biri sorabilir mi bu soruyu yaa?
    yazk walla yazk , güzelim forumun içine ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitaladam -- 2 Mart 2007; 23:55:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RainingBlood

quote:

beyler yeni char açıyom hangi ırk tan hangi server neyci olsun sizlerin cvplarınızı bekliyorum kararsız kaldım da :D

yeter walla yeter .. çoluk çocuk işine çevirdiniz iyice yok ırk ne olsun yok kuzen istedi
    walla billa gece gece can sıkıyorsunz.. Kaç defa "bilgilendirme" topicleri açıldı

Sanane girme o zaman.Hem sana server soran oldumu.Character seçimi soru sadece ? Mod ark. müdahale etmediği sürece sen şu an benim için bişey temsil etmiosun.Boşa yazılmış bi msj dan ibaret sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGiCxX -- 2 Mart 2007; 23:57:25 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_12091037/mpage_1/key_KNIGHT%252CONLINE//tm.htm#12091128
    Al bu da benim bu konu hakkında açmış olduğum topic
    bilmem kaç tarihinde...
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_12091037/mpage_1/key_KNIGHT%252CONLINE//tm.htm#12091128
    Al bu da benim bu konu hakkında açmış olduğum topic
    bilmem kaç tarihinde...

Bulabilmiş olsam konuyu uzatmazdım Bu yüsden senden ve diğer tüm ark. lardan ösür dilerim

• Loqos da KaRus mage yada priest ac
  • Ronark da rogue aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Ronark da rogue aç

Ronark ??
  • Ares human mage
  • Bak bence biraz bekle yakında yeni serveri patlatırlar sende orada açarsın herkez ilk eşit olacağı için senin için avantaj olacaktır...
    Priest açarsan sıkıntı çekmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Bak bence biraz bekle yakında yeni serveri patlatırlar sende orada açarsın herkez ilk eşit olacağı için senin için avantaj olacaktır...
    Priest açarsan sıkıntı çekmezsin

Ewt yeni server meselesini duydum bende.Ne zaman açılır die bekliorum.Orda başlarım yakındaysa
  • pathosta karus priest yada asas aç çok ii olur priest 65 ten sonra silk coat +8 set ve +7 ms le gusel olur ! ama int kalırsan yine ii olur asas dersen duel +7 shard lzm full shell lzm çnkü pathosta herkes ole oldu pathosta warior açmayın her yer warior :) bn açtım şimdi satıp priest alıorum
  • Oly'de karus BP aç Ben seni hep kasarım Troll keserim ben sen hellersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crozet -- 3 Mart 2007; 8:20:41 >
  • quote:

quote:

yok kuzen beğenmedi yok şöle böle .. ben küçüklerin bu foruma katılmasına karşıyım
    bu konuda da karşıma herkesi alırım bu kadar
    sizce 17-18 yaşında biri sorabilir mi bu soruyu yaa?

La. Eskiden Deneyimsizdim Saçma Bir Topic Desek Değil Sadece Sizlerden Yardım Almak İstedim Bilmişlik Yaptın Saçma BiR Mesaj

• Bence Priest Aç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.