Şimdi Ara

Yeni Characterim BAYKURT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar uzun zamandır BAYKURT adlı karakteri ytl ile satın almak için sahibiyle anlaşmaya çalısıyordum ve sonunda charı aldım chara itemleriyle beraber toplam 700 ytl verdim suan 73lvl %36.87 ve yan charı 57 lwl %26 da chardan memnunum iyiki almısım darısı sizin basınıza :D charın itemleri hakkında, atağı, defans ve np si hakkında kimseye bişi sölemeyeceime char sahibine söz verdim sadece +8 enion bow ve +8 chitin set var bu kadarını söleyebilirim. Yanlız chara ait videolar olduğu için chara ncs basmamaya karar verdim. Yola devam :D

• hayırlı olsun...
  • Xigenon gibi bi serverda 73lvl bi chara 700ytl... İlginç.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.P

Xigenon gibi bi serverda 73lvl bi chara 700ytl... İlginç.!!

aynen katılıyorum o charda 3 tane daha +8 eb olsun yinede 700 ytl vermem 77-78 charlar itemli o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.P

Xigenon gibi bi serverda 73lvl bi chara 700ytl... İlginç.!!

arkadaşım takılarını bilmiyorsun
  • dediğim gibi takılar, atak ve defans dan bahsetmeyeceime eski char sahibine söz verdim ama küçük bir video ile charın sağlamlığını anlatabilirim.
    http://www.youtube.com/watch?v=5LyDOuuX8nQ
  • sen bize takı kıl tüy yün hakkında bilgi verirsen biz ona göre yorum yapabiliriz yoksa 700ytl boşa gitmiş diiim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni nick buldum
    geçen ay açıldı
    İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu Açan Baykurt değilde se bende adam değilim bu kadar basit numaralar yapma Lütfen
    Kendin küçük düşüyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.