Şimdi Ara

Yeni Çinli drone FIMI X8 SE duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onu secersen gumruk sigortasi 300 tlye cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargolandı bakalım gelirmi :D
    bazı arkadaşlarınki direk geçti ben geldiği gibi belki satabilirim
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Hocam şanslısın valla (ya da ben çok şanssızım). Gece sipariş oluşturayım dedim, CN deposundan 32 günde, GWTR deposundan 10 günde kargolanır yazıyordu diye bıraktım :(

Gelsin sana bakalım kaç gün sürecek. Bilgilendirirsen sevinirim gümrük süresince :)
  • BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gelsin kutuyu açmadan satayım :) istersen

:)) Fiyatta anlaşırsak neden olmasın :) Yurtdışından alıp da gümrük işlemi halletmiş kimseyi bulamadım hacı, ondan senin süreci merak ettim. Ne durumda kargo gelmedi mi hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

:)) Fiyatta anlaşırsak neden olmasın :) Yurtdışından alıp da gümrük işlemi halletmiş kimseyi bulamadım hacı, ondan senin süreci merak ettim. Ne durumda kargo gelmedi mi hala ?
    Yollandı suan 1 kaç güne gelir istanbula

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

Yollandı suan 1 kaç güne gelir istanbula

Alıntıları Göster
    Hocam aldın mı? Kayıt işlemini naptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

Hocam aldın mı? Kayıt işlemini naptın?

Alıntıları Göster
    Aldım aldım kayıtta yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 31 Mayıs 2019; 21:22:14 >
    O süreci merak etmiştim, nasıl oluyor ve neler yaptın kayıt için ama neyse hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

son durum nedir? süreci ve cihazı anlatan bir yorum yazabilir misiniz?
  • Ürün hakkında kullanıcılardan duyduğum kadarıyla bir güncelleme vereyim.

Cihazın kanatları katlanabiliyor bildiğiniz gibi. Katlama esnasında kanatlara ve ordan da motora giden kablolar bir plastik kısma sürtünüyormuş. Ve katlama açma çok fazla yapıldığında motor kablolarını zedeleyip zarar verebiliyormuş. Motor kablosu zarar gördüğünde tahmin edebileceğiniz üzere düşme riski çok yüksek. Birkaç düşme yaşandı son dönemde FIMI X8SE kullanan kişiler raporladı. Düşmelerin bazılarının sebebi bu olduğu söyleniyor.

Bir videoda da yabancı bir arkadaş drone testi yaparken drone yere düşüyor. Sonra videosunu izlerken pervane vidalarından 1 tanesinin eksik olduğunu görüyor ve bunu paylaşmış. Üretimde bazı kusurları olan bir model gibi duruyor bu model arkadaşlar şimdilik uzak durmakta fayda var bilginize.
  • Xiaomi ve kamera ürün grubu firması "FIMI" hakkında bir ek bilgi vereyim.

Firma Xiaomi Drone 4K ürünle artık teknik destek anlamında ilgilenmiyor şanslıysanız 1-2 cevap alabilirsiniz, çok yakın zamanda tamamen durdurabilir. Öte yandan dron'da yazılımsal veya donanımsal bir hata oluşur da dronunuz ya da bataryalar doğru çalışmamaya başlarsa (ya da kullanılamaz hale gelirse), hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Desteği olmayan garanti kavramından uzak bir firma FIMI.

FIMI X8 aldığınızda da önümüzdeki dönemde bunları yaşamanız mümkün. O yüzden bu markadan uzak durmanızı öneririrm, başlığı açtığımda bir sempatim vardı ve üründen memnundum ancak son dönemlerde bataryadaki sıkıntılar ve teknik desteğin verilmemesi, garanti kapsamında cihazın tamiri ya da batarya yenilemesi desteklenmediği için bu ürün grubundan uzak durmaya karar verdim. Mümkün olan bir vakitte DJI'a geçiş yapacağım sanırım.

FIMI'ye bataryadaki problem neticesinde damage olduğunu defalarca yazmama rağmen yaşadığım sorunla ilgilenmediler ve şu an cevap vermeyi tamamen kestiler. Paranızı riske edip orta halli kalitede her an elinizde patlayabilecek bir dron istiyorsanız FIMI alabilirsiniz kısacası.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.