citroen ve peugeot kalit olarak bu markaları beğenmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan.ŞA
Arkadaşlar C5 i olanlar gitsin dik bir yokuşa geri geri çıksınlar 15-20 metre.Alsınlar ellerine debriyaj balatasını.Garanti kapsamınada girmiyo 1.800 tl .böyle bir rezillik görmedim ben.araç birde dolu olsa herşey yanacak demekki.böyle rezil bir araç aldığım için çok pişmanım.zehir zıkkım olsun .
geri geri çıktım denedim. Yaklaşık 50 metre çıktım gerçektende dik bir yokuşta. Hiç bir problem olmadı. Bence biraz acemilik varsa Sinan bey ondan oluyordur. yoksa aracımda hiç bir sıkıntı görmedim şu ana kadar. Ben sert kullanırım arabayı ve sürekli hızlı kalkarım bu kadar hırpalamama rağmen aracımda en ufak bir sıkıntı yok. Bakımlarını düzenli yapın ve biraz daha az basın debriyaja böylece bir problem olmaz.
C5'in 1.8 litrelik bir benzinli motoru olduğunu ilk defa duydum. Niye Türkiye'ye gelmedi acaba? Numunelik de olsa 3-5 tane gelseydi keşke.
hort; C5 kullanan arkadaşlar, direksiyonsdaki tuşlar ne işe yarıyor?? Anlatabilecek var mı? Birde 1,6 ve 2,0 dizel yorum bekliyorum. performans ve ekonomi?
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
hort; C5 kullanan arkadaşlar, direksiyonsdaki tuşlar ne işe yarıyor?? Anlatabilecek var mı? Birde 1,6 ve 2,0 dizel yorum bekliyorum. performans ve ekonomi?
Bir an C5 yeni kasa çıkartıyor sandım......
quote:
git citroen bölümüne sor .umarım ordada cevap veren olmaz.
4 yıllık konuyu neden hortlatıyorsun.
Bence 508 hem iç hem de dış tasarım olarak bundan daha hoş. (Aynı grubun aracı olması nedeni ile karşılaştırdım)
Direksiyon üzerinde yol bilgisayarı,ses seviye,cruise control tuşları var.
Direksiyona laf edenler olmuş.Zevk meselesi tabiki bende c4 var o direksiyonu çok beğeniyorum.Ancak o direksiyon üstünde ki tuşlar çok güzel kullanılıyor.Direksiyona ilk oturduğunuzda kullanışlı değil gibi gelebilir ama çok kısa bir zaman sonra rahatlıkla kullanabiliyorsunuz o tuşları.
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
quote:
Bende öyle sandım bir an
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Power
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
quote:
Bende öyle sandım bir an
Ne tesadüf. Daha yeni kasa çıkardılar niye değiştiriyorlar demiştim..
Bende bir an bu yıl kasa değişiyor sandım...
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
Hort hort. Bende birazdan 2005 yılına ait bi mesaj bulup hortlatacağım. Mesela Yeni kasa megane
bayaaa hortlamış yau...
quote:
Orijinalden alıntı: lotus1
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
Hort hort. Bende birazdan 2005 yılına ait bi mesaj bulup hortlatacağım. Mesela Yeni kasa megane
İyi olur canlanır buralar
Kasamı değişiyor dedim
Dedim bende kaç kere makyajlanacak bu araba
hortlatmayın konuları.
heyecanlanıyor insan
Güzel araba :)
Forza 2.0 140 ps atmosferik olan bu motor renaultdada kullanılıyor v6 motorlara yakıt içme yarışına girebilir sitede sehir icine 13 litre yazmış autoscout da 2010 model 2.0 140 ps benzinli laguna ilanı verenlerin hiçbiri sehir icinde 14 litrenin altında degerler yazmamış Eğer c5 dede lagunadaki gibi olursa ülkemizde kimse bu motorla almaz