Şimdi Ara

YENİ CİTROEN DS5 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
7
Favori
134.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M7 gelebilir zaten, M departmanından sorumlu mühendis Albert Biermann BMW yönetimini sıkıştırıyor bu konuda
  • S63 ve S65 AMG'e verilecek cevap olmali lakin Alpine verdiriyor cevabı brabus'a 7 vs S serisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni citroen'ler çok guzel gercekten. 90li yillarin citroenleri neydi oyle ...
  • fransız arabalarında nefret eden biri olarak aha süper olmuş alınır diyecektimki öndeki kelebek camları görünce tüm hevesim gitti ne alınır ne binilir o camlar varken
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    felakettin araba nerdeyse kasa değiştirecek sen daha yeni görüyosun arabayı
    bi de diyosun bu arabaya binilmez
  • yenisinde umarım arkada bağımsız süspansiyon yada hydracttive olur .c5 te olan süspansiyon daha üst seviye diye lanse edilen ds5 te yok.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    yok ya ilk çıktığında gördümde bu konuyu yeni gördüm konuyu hortlatmış oldum sanırım
  • Hortlasın sıkıntı yok.Kullanıcı yorumlarını alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de passatın ikinci el değeri ne olacak tamam araç güzel ama vw bu kadar yermeniz biraz değişik geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaytekin

Dün fiyat aldım arkadaslar full+full 92000 tl dediler zaten 508 im var vites geçişleri benim icin hiç sorun degil donanim mukemmel denilecek seviyede 2. El piyasasi herkesin farkinda oldugu gibi ölü ben bu arac ile vw cc arasında kaldım AMA: fiyatlari birbirine yakın sayılır dsg sanzuman arıza yapmadığı sürece harika olsada arıza yaptığında en az 8000 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor ve dsg lerin arızali olduğunu firmanın kendisi dahi biliyor bu yüzden garanti boyunca bakımlarını onlarda yaptırırsanız iyi niyet çerçevesinde 1000 tl nin altında bı tutara yeniliyorlar... Arkadasım aracına LPG taktirmisti bilmeyen arkadaslar varsa vialle diye bir sistem var tsi lar icin neyse LPG li diye kırk dereden su getirdiler sonra 13000 tl masraf çıkarmışlardi 800 tl ye değiştirdiler... Zaten dsg farkına bakarsanız 11000 tl vw de... Tr de marka ne olursa olsun 3 yıl 100000 km de deger kaybı %57 imis çeşitli belgesellerde böyle seyrettim hatta skoda superb ile Mercedes E250 CGI karsilastiriliyordu... Sadece belli bir seviyeden sonra düşmüyor bazı araçların fiyati... Hani sahin piyasası 8000 tl civarı ornegin... Siz her katagorinin şahinini belirleyin ornegin... Şimdi jeep seviyesindeki butun dizel otomatik araçlar 2000 motor yıllık vergi farkı 1465 tl çıkıyor yarın obur gun ne olacağı belli degil... Yılda 20000 km yapıyorum chevrolet captiva ford kuga veya CC falan alsan 40 kr altında yakmıyor... Ds5 bunun yarısını yakıyor... Hani o kadar para veriyoruz diyoruz yakıt hesabı mı yapıyorsun diyen arkadaslar olabilir ama devir kotu ne yapalım yılda 4000 fark eder kaskosu bedava ya gelir böylece... Bunun yanında bu seviyedeki araçların hepsinin piyasası cok ağır... Bence vw sıra var olayi sayesinde piyasasını canlı tutuyor... Hani idame ettiremeyecegimiz aracı almamak lazım... Bence ds5 iç dış tasarım olarak cok iyi ici biraz dar hissi yaratıyor... Alanlar pişman olmaz bence... Yorumları bekliyorum... Saygılar ...

Hocam benim şahsi fikrim alıcaksanız öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Şanzuman konusuna gelince ben DS5 test sürüşü yaptım vites geçişleri eski MCP şanzumanlar gibi değil yazılımla gayet iyi yapmışlar.Sarsıntıyı eskisine göre en aza indirmişler DSG konusunda katılıyorum arıza olduğunda iyi niyette olsa para veriyorsunuz sonucta yol hesabıda dediğiniz gibi CC'den az yakacak ben almanız taraftarındayım hakkınızda hayırlısı olsun saygılarımla..

tamam ds5 çok güzel ama bu vw yerecek kadar da abartılı değil citroenin ikinci el değeri ne olacak ? ds5 o kadar kolay elden çıkaramazsınız cc ve passatı gereksiz yere yermişsiniz yine karar sizin hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaytekin

Dün fiyat aldım arkadaslar full+full 92000 tl dediler zaten 508 im var vites geçişleri benim icin hiç sorun degil donanim mukemmel denilecek seviyede 2. El piyasasi herkesin farkinda oldugu gibi ölü ben bu arac ile vw cc arasında kaldım AMA: fiyatlari birbirine yakın sayılır dsg sanzuman arıza yapmadığı sürece harika olsada arıza yaptığında en az 8000 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor ve dsg lerin arızali olduğunu firmanın kendisi dahi biliyor bu yüzden garanti boyunca bakımlarını onlarda yaptırırsanız iyi niyet çerçevesinde 1000 tl nin altında bı tutara yeniliyorlar... Arkadasım aracına LPG taktirmisti bilmeyen arkadaslar varsa vialle diye bir sistem var tsi lar icin neyse LPG li diye kırk dereden su getirdiler sonra 13000 tl masraf çıkarmışlardi 800 tl ye değiştirdiler... Zaten dsg farkına bakarsanız 11000 tl vw de... Tr de marka ne olursa olsun 3 yıl 100000 km de deger kaybı %57 imis çeşitli belgesellerde böyle seyrettim hatta skoda superb ile Mercedes E250 CGI karsilastiriliyordu... Sadece belli bir seviyeden sonra düşmüyor bazı araçların fiyati... Hani sahin piyasası 8000 tl civarı ornegin... Siz her katagorinin şahinini belirleyin ornegin... Şimdi jeep seviyesindeki butun dizel otomatik araçlar 2000 motor yıllık vergi farkı 1465 tl çıkıyor yarın obur gun ne olacağı belli degil... Yılda 20000 km yapıyorum chevrolet captiva ford kuga veya CC falan alsan 40 kr altında yakmıyor... Ds5 bunun yarısını yakıyor... Hani o kadar para veriyoruz diyoruz yakıt hesabı mı yapıyorsun diyen arkadaslar olabilir ama devir kotu ne yapalım yılda 4000 fark eder kaskosu bedava ya gelir böylece... Bunun yanında bu seviyedeki araçların hepsinin piyasası cok ağır... Bence vw sıra var olayi sayesinde piyasasını canlı tutuyor... Hani idame ettiremeyecegimiz aracı almamak lazım... Bence ds5 iç dış tasarım olarak cok iyi ici biraz dar hissi yaratıyor... Alanlar pişman olmaz bence... Yorumları bekliyorum... Saygılar ...

Hocam benim şahsi fikrim alıcaksanız öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Şanzuman konusuna gelince ben DS5 test sürüşü yaptım vites geçişleri eski MCP şanzumanlar gibi değil yazılımla gayet iyi yapmışlar.Sarsıntıyı eskisine göre en aza indirmişler DSG konusunda katılıyorum arıza olduğunda iyi niyette olsa para veriyorsunuz sonucta yol hesabıda dediğiniz gibi CC'den az yakacak ben almanız taraftarındayım hakkınızda hayırlısı olsun saygılarımla..

tamam ds5 çok güzel ama bu vw yerecek kadar da abartılı değil citroenin ikinci el değeri ne olacak ? ds5 o kadar kolay elden çıkaramazsınız cc ve passatı gereksiz yere yermişsiniz yine karar sizin hayırlı olsun

Hocam tabiki ikinci eli düşünürseniz vw açık ara önde

• Arkadaşlar 4 ocak 2014 te aldığım araç 22000 km oldu hiçbir sorun yok bi hırsız uğradı meğer camlar yan camlar akustik ve kirilmazmis anca çatlatmış değişecek merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim saygılar

• Citroenin fiyat listesine baktım DS5 in dizeli yok sadece 1,6 THP benzinli 156 hp tam otomatik seçeneği var Neden kaldırmış olabilirler motor mu yarı otomatik şanzıman mı ???

http://lokal.citroen.com.tr/konfigurator/picpdf/binek.pdf
  • aküsü 2,5 yıl sonra bozuldu. değişmesi gerekiyormuş. bu aracın aküsü farklımıymış neymiş 800 tl istediler. bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibohas

aküsü 2,5 yıl sonra bozuldu. değişmesi gerekiyormuş. bu aracın aküsü farklımıymış neymiş 800 tl istediler. bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Start-stoplu modellere uygun akülerdendir ama 800tl biraz servis kazığına benziyor.Dışarda kaliteli markayı daha ucuza alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Citroenin fiyat listesine baktım DS5 in dizeli yok sadece 1,6 THP benzinli 156 hp tam otomatik seçeneği var Neden kaldırmış olabilirler motor mu yarı otomatik şanzıman mı ???

http://lokal.citroen.com.tr/konfigurator/picpdf/binek.pdf

1.6 115 hp dizel motor o kasayı adam gibi taşıyamadığından , 2.0 motorlu versiyonda vergilerden dolayı fahiş fiyatlı olduğundan kaldırılmıştır.
  • sa. arkadaşlar amcamın ds5 in navigasyonlu teypi bozulmuş servise götürmüş garantiye sokmamış artı 4000 tl gibi bi para istemiş. amcamda yaptırmamış acaba dışarıdan hallttirme imkanımız var mı?
  • Masıl garantiye sokmamış ya aracın garantisi dolduğu için mi sokmadı diğer türlü dışardan müdahaleye kapalı olan sistemi Mecbur sokacak garantiye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguyu satınca ne alalım diye düşündük bursada ikinci el temiz ds5i görünce aldım
    İnanılmaz keyifli bir araç konfor gerçekten iyi yakıta diyecek yok 160 km hıza kadar hiç nazlanmadan çıkıyor
    Vites geçişleri benim için problem değil herhangi bi sıkıntı yaşamıyor ki dsg kullanmış biri olmama rağmen
    150 tl mazot aldım yol bilgisayara 920 km gösterince de ayrı bi keyif oluyor tabiki temizini bulanlar hiç kaçırmasın

• 2016 DS 5 showroom incelemesi:

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.