Şimdi Ara

Yeni Civic ve LPG Şikayeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Honda civcive lpg takilirmi guzelim arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

bir satış elemanının o satıştan prim kazanabilme adına yaptığı terbiyesizliği honda markasına mal etmek ne kadar doğru? bence alıcı hakkını aramalı o satışçıyı bulmalı şikayet etmeli, sonuçta herşey imza resmi evrak vs değildir, buradaki temsilci markayı temsil eder...

Bunca yıllık esnaflık hayatımda, Hiçbir marka veya firma nın satıcısı, üreticisinden habersiz iş yapmaz. Suç honda markasındadır. satıcıda değil...

honda nın içinde misiniz ki bu kadar kesin konuşuyorsunuz? belki honda merkezde lpg ile ilgili bir çalışma var ancak hiçbir bayiye lpg kitinin takılacağı tarih ve hatta takılacağı bilgisi bile kesin verilmemiştir? ki birkaç satışçı ile görüştüm durumun gerçektende bundan ibaret olduğunu gördüm. öyle bilip bilmeden işkembeden sıkmayla olmuyor bu işler... tamamen satışçının işgüzarlığı başka birşey değil...

iddialaşmak gibi anlama ama böyle büyük birşey için imkanı yok satış temsilcisi kafasına göre konuşamaz.

bende iddialaşmak için yazmıyorum amcama birkaç gun once civic aldık ve birçok bayi dolaştık lpg hakkında da birçok satışçıdan bilgi aldım, bu bilgilere istinaden konuşuyorum, hiçbiriside kesin bir bilgi vermedi sadece çalışma olduğunu söyledi,bu durumda ya satış temsilcisi yalan konuşuyor ya da bu ilanı veren şahıs aracını hızlı bir şekilde satmak için güzel bir edebiyat uydurmuş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir satış elemanının o satıştan prim kazanabilme adına yaptığı terbiyesizliği honda markasına mal etmek ne kadar doğru? bence alıcı hakkını aramalı o satışçıyı bulmalı şikayet etmeli, sonuçta herşey imza resmi evrak vs değildir, buradaki temsilci markayı temsil eder...

Bunca yıllık esnaflık hayatımda, Hiçbir marka veya firma nın satıcısı, üreticisinden habersiz iş yapmaz. Suç honda markasındadır. satıcıda değil...

honda nın içinde misiniz ki bu kadar kesin konuşuyorsunuz? belki honda merkezde lpg ile ilgili bir çalışma var ancak hiçbir bayiye lpg kitinin takılacağı tarih ve hatta takılacağı bilgisi bile kesin verilmemiştir? ki birkaç satışçı ile görüştüm durumun gerçektende bundan ibaret olduğunu gördüm. öyle bilip bilmeden işkembeden sıkmayla olmuyor bu işler... tamamen satışçının işgüzarlığı başka birşey değil...

iddialaşmak gibi anlama ama böyle büyük birşey için imkanı yok satış temsilcisi kafasına göre konuşamaz.

durum bu, sadece alıcı bu beyan karşısında belge istemeliydi. satıcı veremiyorsa aracı almasaydı. (lpg ye bu kadar önem veriyorsa) Bu beyan honda yetkili satıcısında yapılmış galeride değil... Satış yetkilisi kesin konuşmamış büyük ihtimal demiş ise, ilanı veren kişinin veryansın etmeside çok doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 10 Nisan 2012; 15:13:55 >

• bu arada hondanın lpg sistem çalışmalarının brc ile yapıldığını duydum ve fiyat olarakda 2700 tl gibi bir rakam olacakmış. Yukarda arkadaşlarında dediği gibi asla bayilerin lpg olayını beklemezdim 2700 tl ye bu sistemlerin en iyisi olan prins taktırırdım. Ki kullandığım aracada birkaç sene önce öyle yaptım ve yaklaşık 100bin km dir en ufak bir sorunum yok. Garanti olayına gelince lpg sistemi sonuçta fabrika dışı takılıyor hiçbir şekilde fabrika garantisinin devam edeceğini sanmıyorum, hangi bayide takıldıysa o bayi garantiyi üstlenecektir benim fikrim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende iddialaşmak için yazmıyorum amcama birkaç gun once civic aldık ve birçok bayi dolaştık lpg hakkında da birçok satışçıdan bilgi aldım, bu bilgilere istinaden konuşuyorum, hiçbiriside kesin bir bilgi vermedi sadece çalışma olduğunu söyledi,bu durumda ya satış temsilcisi yalan konuşuyor ya da bu ilanı veren şahıs aracını hızlı bir şekilde satmak için güzel bir edebiyat uydurmuş...

hayırlı olsun, güle güle kullansın amcanız. uzun bir süre ben de satıştaydım, ona istinaden yazdım. inanın hiç kolay değildir temsilcinin işkembeden sallaması, döner dolaşır karşısına çıkar ve böyle birşeyde şirket arkasında durmaz satış temsilcisinin. tabi yine de size de katılıyorum, satmak için dolaylı da olsa yuvarlak cümleler kullanmış olabilir. Olan yine tüketiciye oluyor malesef..

• Su olayi dogus yapsaydi ce bu vw olsaydi kan cikardi ::))(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Su olayi dogus yapsaydi ce bu vw olsaydi kan cikardi ::))(

sorunsuzluk abidesi yıkılmaya başladı galiba :)
  • quote:

quote:

Bunun aracın sorunsuzluğuyla nası bi bağlantı yaptınız anlayamadım. Bu konudaki sorun bana satış temsilcilerinin bilgisizliğinden kaynaklı bi mağduriyet olduğunu gösteriyor. Ama satış temsilcisi olmasada Honda Türkiye zaten bu konuyu yeterince eline yüzüne bulaştırdı.

Bir diğer hususta ilanda ne bi resim var ne bişey pek inandırıcı gelmedi aslında bana. Bu büyük bi dolandırıcılık ve eğer gerçek ise Honda Türkiye değil o satış temsilcisinin çalıştığı firma zan altında kalacaktır.

• Benim başıma böyle bir şey gelecek;

Bir anlık dalgınlık ile fren yerine gaza basan honda sahibi honda bayisinin vitrin camında içeri girdi diye bir haberde başrol oyuncusu olurdum
  • quote:

quote:

Almanya yenilince yenilmiş sayılan türkiye gibi müşteri temsilcisi sorunlu olunca honda araçları da sorunlu oluyor tabi.
    Yukarıda yazmış vatandaş kaç bayi dolaştım tarih vermediler diye, doğrudur honda sadece çalışmamız var diyor. İlan veren arkadaş bayi tarafından dolandırılmış.
  • http://www.arabam.com/haber/Sirketlerden-Haberler-Hondada-Artik-LPG-Secenegi-de-Var/Detay-293758

Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”

bu şekilde yüzlerce haber [reklam] var .

• alıtyapısını oluşturan firmalar şuan brc nin honda kitini takıyorlar.örneğin honda kocaeli bayisi.büyük ihtimal aracın alındığı bayi bu altyapıyı oluşturmadı.zaten bayi de anlaşmalı brc bayisine aracı götürüp orda takılıyor.yani serviste takılmıyor.brc bayisinde takılıyor.gönderilen kitler brc nin hondaya özel ürettiği kit deniyor ama bildiğim kadarıyla my11 in aynısı.fiyat 2700 tl.artı 10 bin km bir lpg filtresi değiştiriliyor.anlayacağıınız servisten sonra bir de lpg den kazıklıyorlar.sence gerek yok.dışarıda taktırın gitbin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.