Şimdi Ara

Yeni Civic - Yeni Elentra kararsızlığımız [Acil yardım lütfen] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu zamana kadar opel den başka Arabamız olmadı 3 corsa 3 astra değiştirdik bir tane arızası olmadı tek bir tane bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Cerato malzeme kalitesi ile iki aracında gerisinde ama doluluk olarak aşağı değil.

Yağmur sensörüne çok da ihtiyaç yok sonuçta silecek kolu zor çalışan bir alet değil aynı şekilde aynaya elimizde de katlayabilirız

Burda Civic in rakibi i30 dur elantra yerine focus ve astra da düşünülebilir

• İki aracada zam gelmeyecekki paranı dolara yatır bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite dizel otomatik elantra aldım. Ben memnunum. İstanbulda kullanıyorum. Sabah köprü trafiğine girdim. 6.2 litre ortalama ile iş yerime geldim. Çok ekstrem trafik yoktu ama sürekli dur kalk Hızlan yavaşla şeklinde geldim. Araç daha 400km de bnce yakıtı makul. Konforlu ve yalıtımı güzel bir araç. Ön konsol vs derli toplu. Sormak istediğin olursa özel mesaj ile sorabilirsin :)

• Donanım son derece iyiden sonra okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

neden cvt önermezsiniz?
    honda cvt kullanıcıyım kaç yıldır hiç sorun yaşamadım
    benim gibi binlerce adam var

Sorun yaşanmasını kastetmiyorum hocam. Hızlanmak isteyince devri sona dayayıp orada sabit devirde hızlanması bence keyifsiz oluyor.
    Ama düz yolda düşük devirde yüksek hızda gidebilmesi avantaj.

Yeni Civic - Yeni Elentra kararsızlığımız [Acil yardım lütfen]

• tutkunberk T kullanıcısına yanıt
    Allahtan arıza yapmamış yoksa berbat servisleri ile elimizde parça yok bu garantiye girmez sipariş verdik 3 haftaya gelir muhabbetlerine başlardınız. Benimde Astra aracım var servise hiç gitmiyorum artık.
  • Hocam şakamı yapıyorsunuz.
    Çok yakıyo diye sportage satıyor yerine atmosferik otomatik civic alıyorsunuz. Paranızmı bol. Gidin hyundai alın. Yada peugeot classic edition plus .
  • Civic le Sportage aşağı yukarı 1 litre oynar bence küçük hacimli bir dizel yönelin yada eğer bu iki aracı kıyaslıyorsanız dizel elantra

Eğer başka modeller isterseniz gene yorum yaparız forumdaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkunberk

Bu zamana kadar opel den başka Arabamız olmadı 3 corsa 3 astra değiştirdik bir tane arızası olmadı tek bir tane bile

Ben bozuluyor demedimki bozulunca dedim. Anlatmak ıstediğim şey farklı
  • Yeni Civic, neredeyse her konuda Elantra'dan üstün bir araba. Sadece multimedya sistemi Elantra'nın gerisinde.

Elantra'nın işçilik ve malzemesi Civic kadar bile iyi değil maalesef.

Fakat Civic'in de fiyatı bence oldukça yüksek.

Benim tavsiyem Kia Cerato alın, donanım olarak Elantra'dan daha dolu sayılır, tipi güzel, motor şanzıman birebir aynı, forumda toplu alım konusu var 76.000 tl fiyat vermiş Tekirdağ'da bir bayi, Civic'ten 10 bin tl ucuza dizel otomatik araç almış olacaksınız.
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Anladım abi zaten demek istediğini

• Hepinizin yorumlarını severek okudum çok teşekkür ediyorum. Cerato nun hem iç hem diş tasarımı hoşuma gitmiyor fakat mavi renk yeni kasa civic hem iç hem dış olarak cok daha cezbedici. Bugün yeni Tucson inceledik bayi den bi dost felan bulduk Elite paket 177hp otomatik aracı 99 bin tl fiyat verdi ancak çok fazla benzin yakıcağı kesin.

Arkadaşlar en önemli diger konu bu yeni ötv zammı felan hangi aracı alsak kar ettirir. Civic 86 bin tl olduğu için zam gelmiyo sanırım. Tucsona bu zam vuruyo ve baya kar ettirir gibime geliyo. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteakyol.1

Hepinizin yorumlarını severek okudum çok teşekkür ediyorum. Cerato nun hem iç hem diş tasarımı hoşuma gitmiyor fakat mavi renk yeni kasa civic hem iç hem dış olarak cok daha cezbedici. Bugün yeni Tucson inceledik bayi den bi dost felan bulduk Elite paket 177hp otomatik aracı 99 bin tl fiyat verdi ancak çok fazla benzin yakıcağı kesin.

Arkadaşlar en önemli diger konu bu yeni ötv zammı felan hangi aracı alsak kar ettirir. Civic 86 bin tl olduğu için zam gelmiyo sanırım. Tucsona bu zam vuruyo ve baya kar ettirir gibime geliyo. Siz ne düşünüyorsunuz?

Abim tucsona gücün yetiyorsa tabiki tucson al
    şöyle düşün tiguan golfün jip hali ve çok daha kaliteli hissettirdiği kesin.
    Tucsonu test eden biri olarak söylüyorum arabanın torku ve beyigirindeki uyumluluk kasayı uçuruyor yol tutuşu da gayet iyi 320 ye kafa tutar abartmıyorum siz de sürüp görebilirsiniz.Normalde manuelci olmama rağmen özellikle tucson da otomatik öneririm. ayrıca direksiyona oturunca hissettirdikleri de oldukça iyi deneyin bakın derim

• 2 kere test sürüşü yaptık gerçekten çok hoş araç. Fakat şu civic in kasası ve rengi beni mest editor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteakyol.1

Hepinizin yorumlarını severek okudum çok teşekkür ediyorum. Cerato nun hem iç hem diş tasarımı hoşuma gitmiyor fakat mavi renk yeni kasa civic hem iç hem dış olarak cok daha cezbedici. Bugün yeni Tucson inceledik bayi den bi dost felan bulduk Elite paket 177hp otomatik aracı 99 bin tl fiyat verdi ancak çok fazla benzin yakıcağı kesin.

99luk araç 2 çekerdir

• Evet 2 çeker ama hep şehiriçi kullandigimiz için pek bize etki etmez diye düşünüyorum 4x4 u boşuna daha pahali.

• Merhaba,

Aracı LPG'ye uygun olarak üreten Honda'da hiçbir sorun veya tehlike yaşamazsınız ve ayrıca aracın orijinal göstergesinde kalan LPG yakıt miktarı gösterilmektedir. Araçtaki LPG mode tuşu ile benzin-LPG arası geçiş sağlanmaktadır. LPG yakıt dolumu benzinli araçlarda olduğu gibi depo kapağından mümkündür. Yani LPG almanın hiç bir riski veya dezavantajı yoktur.

Ayrıca konsol kalitesi olarak Honda çok daha iyi konumdadır. Bence Hyundaiya Elentraya kıyaslanamaz, net.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Civic elegance lpgli otomatik siparisimizi vermiştik İnşallah hayırlısıyla yarın öğlen aracı teslim ediceklerini söylediler.

Araç donanım olarak gayet iyi seviyede ısıtmalı koltuklar, açılır tavan , geri görüş kamerası derken bi pismanlık yok suan İnşallah böyle devam eder.

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Civic elegance lpgli otomatik siparisimizi vermiştik İnşallah hayırlısıyla yarın öğlen aracı teslim ediceklerini söylediler.

Araç donanım olarak gayet iyi seviyede ısıtmalı koltuklar, açılır tavan , geri görüş kamerası derken verdiğimiz kararda bi pismanlık yok suan İnşallah böyle devam eder.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.