Şimdi Ara

YENİ CLİO MU, YENİ OPEL CORSA MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
8.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle kronik problem falan bunlar hikaye. Araba işi şans işidir. Ben 0 km Peugeot 307 ile 320.000 km yol yaptım tık demedi. Şansınız varsa en sorunlu arabaya sorunsuz binebilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak Corsa kullanma fırsatım olmadı. Ama Clioya göre daha iyi yol tutuş sunduğu ve daha dinamik olduğu konuşuluyor. Clio ise iç hacim açısından daha başarılı. Yürütme maliyetleride daha düşük. İkiside çok iyi araçlar.

• 1.3 clio otomatik al gerisini düşünme.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Çok doğru zaten gerisini düşünemeyenlerin aracı  

• Aracı sürdüğünde hangisi keyif veriyorsa o. Sonuçta eş değer fiyatlar.

• hort, 3 yıl sonra neler oldu:

1.2 puretech 3 silindirli motor sorunlu, yağ banyolu triger kayışı parçalanıyor sık kontrol lazım, aksi halde motor yağsız kalıp yatak sarıyor

eat8 güzel şanzıman ama Clio5 1.3 lerdeki şanzımandan bariz yavaş, ömür olarak aynılarderim zira 7DCT300 ün baskı disk ömrü 400 bin km...

3 yıl içerisinde arıza durumları:

Clio5 1.33 tce 7DCT300 kombinasyonu: sıfır kronik sorun, arıza arayın bulduklarınızı inceleriz, bulursanız tabii

1.0 tce hariç, motorunda sorun yok ama titreşim motor kulaklarını bozuyor ve motor yakıyor, cvt şanzımanı zaten biliyoruz, şehir içinde iyi dışında zevksiz ve güç çalıyor

corsanın clio ya üstün olduğu yanlar, ne yazıkki hiç yok, performans ve yol tutuşta 1.33 tce ile başedemiyor, özellikle 140 tan sonra nefesi kesilen 3 silindirli motor ki o zamana zaten geride kalıyor, rampalarda daha çok kendini belli eden hantal kalmayla kendini gösteriyor, 1.33 tce nin normal gücünün 165 hp 270 nm olduğunu ve clioada 130 hp 240 nm ile snırlansada aslında daha güçlü olduğunu basınca anlıyorsunuz....

sonuç: 3 sene önce 1.33 tce icon-rs Clio5 alanlar son derece mutlu, corsa alanlarda öyle ama araçlar aynı değil, clio daha ilerde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 22 Mart 2024; 21:19:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.