Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayhankaraca arkadasim araban hayirli olsun.. araci bu fiyata nereden aldin acaba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim VATAN34....Aracı Söke / Aydın'dan aldım. (Mimar Oto Neşe Hanım.) Aracı dediğim gibi 19 Haziran'da sipariş verdim. Fiyatı da opsiyonlu 33.408TL idi. (Stepne+sis farı, fasılalı silecek) Alırken de park sensörünü hediye ettiler sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhankaraca -- 13 Temmuz 2013; 23:10:40 >
  • kayhankaraca K kullanıcısına yanıt
    benim aracım şu an 560 km de. Tam 140 km şehir içinde kullandım ortalamam 6,5 lt. vites geçişlerini kısa ve aracı vitesle hızlandırdığım sürece bu ortalamayı geçeceğimi de sanmıyorum. zaten 3.000 km yi doldurana kadar bu şekilde sabırlı davranacağım sonrası için zaten değerler normale dönecektir. Her fırsatta hız sabitleyici yi kullandığın sürece kolay kolay 7.0 litreyi yakalarsın.

tekrar hayırlı olsun:)
  • 900 km oldu tamamı şehir içi ve ortalama 8 lt
    Genelde talimatlara uymayıp 2500-3000 devirde kullandım
    Acaba bu nedenlemi yüksek değeri?
    ön tampona sakın dokundurmayın bir yere kazayla dokunduğunuzda boya anında atıyor ve siyahlık ortada oluyor
  • Sizce yıl sonunda ciddi bir indirim veya kampanya olur mu? Fiyatlar böyle yükselmeye devam ederse Sport Tourer hayal olacak gibi...
  • Merhaba;

İki haftalık bir tatilde idim. aracımla 2500 km yaptım. Sanırım bu akşam detayları sizlerle paylaşabileceğim.
  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    hoş geldiniz.. bekliyoruz :)
  • Tekrar Merhaba;

ilk olarak yolculuğumun rotasından bahsetmek istiyorum. İstanbul çıkışı ile Antalya Kemer ve sahil şeridini izleyerek Kaş ilk durağımdı. Kaştan- Bodruma geçiş yaptım. Bodrumda şehir içi kullanımım oldukça fazlaydı. Daha sonra ise Bodrum-Alaçatı ve Alaçatı'dan İstanbula dönüş yaptım. Araçta 4 yetişkin ve tahmin edileceği gibi tıka basa bir bagaj ile yolculuğa çıktık.

2500 km yolculukta toplamda 158 litre benzin tükettim. 770 tl tutarında benzin ödemesi yaptım. 05 temmuzda 4,72 olan benzin 21 temmuzda 4,92 oldu bunun içinde devletime teşekkür ediyorum.

Özetle ortalama 6,3 litre ortalama ile bu yolculuğu bitirmiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Tekrar Merhaba;

ilk olarak yolculuğumun rotasından bahsetmek istiyorum. İstanbul çıkışı ile Antalya Kemer ve sahil şeridini izleyerek Kaş ilk durağımdı. Kaştan- Bodruma geçiş yaptım. Bodrumda şehir içi kullanımım oldukça fazlaydı. Daha sonra ise Bodrum-Alaçatı ve Alaçatı'dan İstanbula dönüş yaptım. Araçta 4 yetişkin ve tahmin edileceği gibi tıka basa bir bagaj ile yolculuğa çıktık.

2500 km yolculukta toplamda 158 litre benzin tükettim. 770 tl tutarında benzin ödemesi yaptım. 05 temmuzda 4,72 olan benzin 21 temmuzda 4,92 oldu bunun içinde devletime teşekkür ediyorum.

Öncelikle hoşgeldiniz :)
    Ne güzel bir rota çizmişsiniz.
    Aracınız 1.2 mi, 0.9 mu acaba?

bana değerler makul gibi geldi, sonuçta araç ful doluymuş. Bende bu tarz bir tatil düşünüyorum eylül ayında bana ön bilgi oldunuz teşekkürler. Benim sormak istediğim, İstanbul Kaş arası nereden baksanız 900 km ye yakın, aracın uzun yol notunu verebilir misiniz. sizi memnun etti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Tekrar Merhaba;

Öncelikle hoşgeldiniz :)
    Ne güzel bir rota çizmişsiniz.
    Aracınız 1.2 mi, 0.9 mu acaba?

Aracım 1,2

• emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    çok uzun rampalar dışında çok üzmedi beni gayet memnunum. İstanbul- Kemer arasında ortalama yakıt tüketimim 5,5 idi. :) uzun yol yakıt tüketimi bence gayet makul...
    Evet gerçekten 5,5 gerçekten çok iyi. Daha da düşürmek mümkün müydü peki ?
  • emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    Yol nedeniyle değildi. Sakarya bilecik arasıdaki tırmanmalar, afyon ve sonraki tırmanmalar, toroslara çıkış sonraki inişi telafi etmediğinden dolayı daha düşmesi mümkün değildi bence.

Km'de 25 kuruşluk bir tüketim bu şartlarda oldukça iyi bence.
    haklısınız tüketim bence de güzel. bilgiler için teşekkür ederim..
  • merhabalar,

ben clio sport tourer 1.2 torbo edc almayı düşünüyorum

bu modelin veya diğer modellerin benzin tüketimi kaç kuruş civarında, yardımcı olabilirmisiniz?
  • lpg uyumlu değilmi motoru clıo nun...
  • 1,2 Joy modele LPG taktım Ağustos sununda ayrıntılı bir paylaşım yaparım arkadaşlar. Arabam 1800 Km de şuan. Lpg yi yeni taktim 70 km yaptım arabanın çekişinde herhangi bir değişiklik görmedim. Sakın bana güvenip LPG takmayın 1 ay sonra ayrınlı açıklama yapacağım. 1 ay içinde yaklaşık 3-4 bin Km yapacağım
  • tenahiz kullanıcısına yanıt
    takip
  • Arkadaşlar günaydın.
    Clio Sport Tourer 1.2 Joy için 35.500 TL fiyat aldık.
    Sis farı + Stepne + MTV + Trafik sigortası + Arka park sensörü fiyata dahil.
    Fiyat ve araç hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.