Şimdi Ara

Yeni Cold nuke?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1:50inci saniyeye dikkat edin. Colda yeni nuke mi geliyor yoksa wizarda yeni skilli mi?

• Ordaki mobun saldırısı, sanırım unique .. playerlerden değil o
  • Umarım söylediğiniz gibi yeni cold nukesidir..

Çok hoşuma gitti..
  • Ne biçim bi video ya adamların alayında sun var skillsiz vuruyolar genelde
  • Evet o yeni skill Colddaki 70lv lik skilin devamı neden derseniz youtubede 120lv edit skilleri adam gösteriyor orda izledim
    http://www.youtube.com/watch?v=YuoFfbcyCY4 Burdada var o skill bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 11 Şubat 2010; 20:57:54 >
  • Valla benden size bi tavsiye.. 100'level den sonrasını pek araştırmayın, öğrenmeyin. Yeni cap geldiğinde zaten herşeyini bildiğiniz oyunu oynamak insana heycan vermez. Ben ne islam karakterlerini araştırıyorum ne yeni map-questleri, ne yaratıkları.. Hepsini oynayarak öğrenmek en güzeli ;)
  • @Se®can

Fire nuke de değişikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 12 Şubat 2010; 11:11:00 >
  • Ama o cold nuke dediğiniz olay gerçekleşince videoda wairorlar donuyo yani yavaş hareket ediyo.Bunu bir player yapamıyacağına göre unique'ye özel bi atack derim ben...
  • cold nuke o ben izlemiştim gelecek skilleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

http://www.youtube.com/watch?v=9OBF-qDnJ0I&feature=related

cold nuke ve fire nuke çok iyi Light mantık aynı rengi farklı ama.. Fire Wall Süper
  • Oradaki cold nuke değil çünkü çok büyük bir alanı kapsıyor. Fakat cold nuke gelecek. Kaldı ki coldda nukeler pek kullanılmıyor. Bunun için yapılmış olan bir nuke olabilir.
  • oradaki cold nukeeeeeeeeeeeeeee bende izledim videoyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.