Bildirim
Yeni Cold nuke?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ordaki mobun saldırısı, sanırım unique .. playerlerden değil o -
Umarım söylediğiniz gibi yeni cold nukesidir..
Çok hoşuma gitti.. -
Ne biçim bi video ya adamların alayında sun var skillsiz vuruyolar genelde -
Evet o yeni skill Colddaki 70lv lik skilin devamı neden derseniz youtubede 120lv edit skilleri adam gösteriyor orda izledim
http://www.youtube.com/watch?v=YuoFfbcyCY4 Burdada var o skill bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 11 Şubat 2010; 20:57:54 > -
Valla benden size bi tavsiye.. 100'level den sonrasını pek araştırmayın, öğrenmeyin. Yeni cap geldiğinde zaten herşeyini bildiğiniz oyunu oynamak insana heycan vermez. Ben ne islam karakterlerini araştırıyorum ne yeni map-questleri, ne yaratıkları.. Hepsini oynayarak öğrenmek en güzeli ;) -
-
@Se®can
Fire nuke de değişikmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 12 Şubat 2010; 11:11:00 > -
Ama o cold nuke dediğiniz olay gerçekleşince videoda wairorlar donuyo yani yavaş hareket ediyo.Bunu bir player yapamıyacağına göre unique'ye özel bi atack derim ben... -
cold nuke o ben izlemiştim gelecek skilleri -
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
http://www.youtube.com/watch?v=9OBF-qDnJ0I&feature=related
cold nuke ve fire nuke çok iyi Light mantık aynı rengi farklı ama.. Fire Wall Süper -
Oradaki cold nuke değil çünkü çok büyük bir alanı kapsıyor. Fakat cold nuke gelecek. Kaldı ki coldda nukeler pek kullanılmıyor. Bunun için yapılmış olan bir nuke olabilir. -
oradaki cold nukeeeeeeeeeeeeeee bende izledim videoyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X