hesaplama yaptım 367 watt civarı gerekiyomuş benim sistem için; ben de bu değer üstüne çıkmaya karar verdim (bi 190 watt kadar):
SILVERSTONE STRIDER ST56F 550 W almayı düşünüyorum; ii bi seçim olmuş mudur? (bi de özelliklerine baktım; bi tane 8 pin, bi tane de 4 pinlik çıkışı varmış... sanırım conroe için problem yaratmaz )
Not: bu arada kasa için hala kararsızım (feel ın siparişini iptal ettim, malzemeler kasa için bekliyo) sunbeam iimiş ama bana gümüş olanı lazım onun, o da stok da yok galiba...
bu 4 pin 8 pin olayı ATX 12V power connector'ın kaç pinli olduğu mu yoksa başka birşey mi?
quote:
Orjinalden alıntı: TuGhAn
bu 4 pin 8 pin olayı ATX 12V power connector'ın kaç pinli olduğu mu yoksa başka birşey mi?
Guzel soru?
Evet bu conroe anakatlar için tam bi bilgi yok..
Genelde psu lar uyuyomu uymaz mı !!
Bende başlarda FEEL Hurricane almayı düşünüyordum ama feel e güven olmaz conroe ona emanet edilmez, psu su gerçek çok düşük dediler... Arkadaş görüntüsü çok güzel diye tavsiye etmişti...
Şimdi AOPEN H600B-B28 400W Siyah 100 $+KDV almaya karar verdim. Fiyatı internette 100$+KDV yazıyor ama sanırım daha ucuz.. 83$+KDV felan... Hemde psu su güvenilir...
Bide şu var, feel hurricane i psu suz alıcam, psu yu ayrı alıcam dersen,o da çok pahalı gelir çünkü iyi bir psu ucuz değil... Bence AOPEN H600B-B28 400W
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Orjinalden alıntı: TuGhAn
Guzel soru?
Ah bi de bu güzel soruyo güzel bi cevap gelse...
peki psu seçimi için; SILVERSTONE STF STRIDER 560 WATT mı yoksa TAGAN EASYCONE 480 WATT mı?? (ikisi de hem 4 hem de 8 pin çıkışlı; conroe için uyumlu yani..)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme