Şimdi Ara

Yeni conroe lu sistem alıcam, hangi kasa ?? Hangi PSU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tutalchamen

arkadaşlar psu hesaplamak ve ihtiyacınız olan psu yu almak içinhttp://www.extreme.outervision.com/ rahatça ve kolaylıkla bol hesaplamalar

güsel site

hesaplama yaptım 367 watt civarı gerekiyomuş benim sistem için; ben de bu değer üstüne çıkmaya karar verdim (bi 190 watt kadar):

SILVERSTONE STRIDER ST56F 550 W almayı düşünüyorum; ii bi seçim olmuş mudur? (bi de özelliklerine baktım; bi tane 8 pin, bi tane de 4 pinlik çıkışı varmış... sanırım conroe için problem yaratmaz )

Not: bu arada kasa için hala kararsızım (feel ın siparişini iptal ettim, malzemeler kasa için bekliyo) sunbeam iimiş ama bana gümüş olanı lazım onun, o da stok da yok galiba...

• bu 4 pin 8 pin olayı ATX 12V power connector'ın kaç pinli olduğu mu yoksa başka birşey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

bu 4 pin 8 pin olayı ATX 12V power connector'ın kaç pinli olduğu mu yoksa başka birşey mi?

Guzel soru?
  • Evet bu conroe anakatlar için tam bi bilgi yok..

Genelde psu lar uyuyomu uymaz mı !!
  • Bende başlarda FEEL Hurricane almayı düşünüyordum ama feel e güven olmaz conroe ona emanet edilmez, psu su gerçek çok düşük dediler... Arkadaş görüntüsü çok güzel diye tavsiye etmişti...

Şimdi AOPEN H600B-B28 400W Siyah 100 $+KDV almaya karar verdim. Fiyatı internette 100$+KDV yazıyor ama sanırım daha ucuz.. 83$+KDV felan... Hemde psu su güvenilir...

Bide şu var, feel hurricane i psu suz alıcam, psu yu ayrı alıcam dersen,o da çok pahalı gelir çünkü iyi bir psu ucuz değil... Bence AOPEN H600B-B28 400W
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

bu 4 pin 8 pin olayı ATX 12V power connector'ın kaç pinli olduğu mu yoksa başka birşey mi?

Guzel soru?

Ah bi de bu güzel soruyo güzel bi cevap gelse...
  • peki psu seçimi için;
    SILVERSTONE STF STRIDER 560 WATT mı
    yoksa TAGAN EASYCONE 480 WATT mı?? (ikisi de hem 4 hem de 8 pin çıkışlı; conroe için uyumlu yani..)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.